Весна - волосся..

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Скорпіоля, 13 кві 2008.

1. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Дуже дієва (випробувана впродовж років) маска для волосся, пречудово відновлює і живить:
    в рівних пропорціях (кому і 1 ст.л., для жінок з довгим волоссям 2ст.л. чи більше)
    сік лимону, мед, сік алое кімнатного, рицинова олія (можна купити в аптеці).

Нанести на волосся, втерти в шкіру голови, замотати поліетиленом-шапочкою чи хустинкою і потерпіти годинку чи дві. Ефекту "відновленого волосся" вистачить щонайменше на місяць.
    В оригіналі взагалі-то ще входить сік цибулі - але запах тримається не одне миття.. :) тому можна і без нього.

Ну а взагалі волосся відбиває стан організму, так що треба зміцнювати через харчування теж.

• Подобається Подобається x 3
  2. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Вже хтось писав про репяхову олію-хороший і не дорогий засіб.Також помагає запарювання кропиви і до цього ртішки оцту яблучного.Таким настоєм ополіскувати після миття шампунем і знову сполоснути

3. Veselka alj

О я теж таке пробувала,от тільки рецинова олія жахливо відмивається)

4. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Якщо вона в комплексі з чимось,то її достатньо легко змити.Але я раз купила таку чисту рицинову олію,то був капєц,3 рази мила голову)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А як ви показувались на люди з жирною головою?

6. Крім масок і вдало підібраних для вашого типу волосся шампуню, також пам'ятайте, - для укріплення волосся організм використовує вітамін В.

7. Veselka alj

В тому й то річ довелось мити волосся доти,доки не стане чисте від олії.Памятаю тоді майже цілий день в ванні просиділа

8. Lvivska Kvitka

Та за 3 разом змила,я б з такою головою точно нікуди не вийшла би))):)))

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви вже відповідали на це питання.

10. Lvivska Kvitka

А можете порадити якісь хороші вітаміни?Бо перепробувала багато і результату ніякого,а на одні взагалі алергія почалась.

11. Lvivska Kvitka

Я вперше відповіла)Це Веселка чомусь дала відповідь на моє запитання:mocking:

12. Виберіть фірму-виробника і аптеку яким Ви довіряєте і пошукайте "комплекс В" , 1000 мікрограм. Тої, на яку Ви мали алергію, - не берть :) А алергія у Вас на щось взагалі є? Щоб побачити результат, потрібно пити раз на день, щонайменше 28 днів. Я б радила пропити (вітатамни :) ) 2-3 місяці.

Щодо касторової оліі... я б порадила замінити її на арагонову. І не потрібно мастити все волосся - коріння при черепку :) Замотайтесь на 20 хв целофановим кульком і змийте шампунем. Раз на тиждень, ну два, якщо хочеться.

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

В пані роздвоєння особистості просто:)))

• Тупо Тупо x 1
  14. Shaluns

Shaluns Member

да, неплохие средства)
    Беру тоже

15. PaypalPartner

PaypalPartner Member

Необхідно стежити за волосям та робити маски, яких зараз безліч

а де твій аватар? :)