Веселі нотки другого туру виборів у м.Винники

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Rebbit, 8 лют 2010.

1. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

А ще з якою ганьбою того ж Уварова вигнали з регіонів.... Але, на жаль, послухавши винниківчан, всі знову голосуватимуть за Уварова. Так, за його правління у Винниках була чистота, дороги ремонтувалися, маршрутки регулярно їздили, і цим він завоював прихильність людей... але, люди не знають другої сторони медалі.

• Подобається Подобається x 2
  2. Trooper

Trooper Well-Known Member

У Украинцев нет сплоченности. Тех кого не коснулись винниковские беспределы с землей не сочуствуют тем, кого это коснулось. Нет единства.

• Подобається Подобається x 4
  3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А чи знаєте ви, шо аби потрапити в відділ по роботі зі зверненнями громадян Львівської облради (котрий чомусь знаходится в окремому підїзді і виглядає далеко не так помпезно як сама облрада), потрібно спершу отримати перепустку.
    Причому жінка котра оті перепустки мала б видавати пояснила мені шо якшо я не з далеких країв, а з Винник, то прийом для мене з 14 до 17 год. (так ніби я роботи не маю). Зауважте - спеціальний відділ для звернень громадян, а прийом три години тільки. Якось дивно. Та ж сама жінка пояснила мені шо голові облради ми написали даремно, бо треба писати в спеціальний відділ і взагалі то не його справа. Ну але скарга до нього всеодно потрапить. Kats визвався завезти сам.

Окремо хочу відмітити такий самий відділ облдержадміністрації (знаходиться в тому ж підїзді справа від облради на другому поверсі).
    Чомусь туди мене пустили без перепустки і предяви паспорта. :)
    Швиденько прийняли скрагу, відштампувалися на моїй копії. Приємно. І без проблем і оперативно.

Так само легко прийняли скаргу в Винниківській міськраді. Правда там процес реєстрації трохи складніший, але теж без проблем і оперативно.
    Натомість в ЖЕКу сказали шо "нам того не треба" посилаючись на те шо якшо я вже заніс таку в міськраду, то вона до них всеодно потрапить. Ну але я наполіг, скаргу прийняли і зареєстрували.
    Ше цікавий момент. Коли я приходив і усно просив вивезти сміття бо буду скаржитись, то мені казали шоби скаржився, бо то їм на користь бо міськрада їх не фінансує.
    Сьгодні інші люди з того ж ЖЕКу питають нашо ж я отаке виписую. Так ніби в тій скарзі якась неправда написана. :) Якось нема там узгодженості. :)

Зараз підписую конверти до Високого замку і Львівської газети.

То бе контінує. :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Отьже-отьже :) :) :)

Вожете нас привітати. То перемога !!!
    За тиждень вивезли значну частину сміття. На око лишилося куди менше четвертини.
    Офіційних відповідей ше не отримував.
    Окреме спасибі Львівській газеті. Оперативно передзвонили, поцікавилися ситуацією детальніше. Може напишуть в газеті.

То ось шо я головне хочу сказати.
    Памятайте - під лежачого поліцая вода не тече.
    Не мовчіть, бунтуйтеся проти безладу. Деколи і справді помагає. От нам же вдалося. Доречі саме вчасно. Бо ж тепліє.

• Подобається Подобається x 5
  5. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Вчора получив першу письмову відповідь від міської санстанції, в якій написано шо "станом на 01.03.10 несанкціоноване звалище твердих побутових відходів на вул.Івасюка в м.Винники ліквідоване силами ЖЕК м.Винники"

І то таки є правда. Все вивезли і (тьфу-тьфу шоб не зглазити) продовжують даолі регулярно вивозити. І то шо силами ЖЕКу тоже правда. Кілька днів з шуфлями то все грузили.

А ше хочу зробити міні-ревераньс в сторону нашого ЖЕКу. Приходив нині коменяр і тягу перевіряв. Давно такого не було. Видно нове керівництво ЖЕКу таки взялося за роботу. Може так крок за кроком і до ремонтів дахів дойде. :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  6. mts

mts New Member

Шановний Реббіт! Вітаю з перемогою. Хотілося б спитати - куди Ви скаржилися і що саме дало ефект. Справа в тому, що я мав нещастя кілька років тому купити квартиру в Винниках в будинку по вул. Кільцева, 2а. Не працює ліфт, сміття за будинком не вивозилось, дах тече - скаржились у жек, міську раду - нічого не дає (нема грошей на ремонт і т.д.) Пробував написати в Львівську газету - відбився мій лист, іх адреси недійсні (office@gazeta.lviv.ua) Може є сенс написати скаргу в львівську обласну раду - не підкажете куди саме треба нести скаргу?

7. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Підкажу з великою радістю, але завтра. Бо десь заподів вже ту копію, а на роботі маю електронку і скину вам всю шапку. Найбільше ефекту як на мене дала санстанція. Облдержадміністрація теж прислала відповідь і навіть дзвонили звідти до сусідів питатися чи справді вивезли. В облраді ж тітонька якась мене не хотіла пускати всередину і казала шо такі питання взагалі не до них :). І відповіді від них не приходило досі.
    Від львівської газети теж дзвонили. До речі про питання сміття. Як нам пояснили - за вивіз сміття раніше платила міська рада. Тепер присилають квитанції нам. Ну то я вже не виясняв точно шо там і до чого. Як треба - то треба платити, головне шоб вивозили, а не гнило під вікнами.

8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

пять символів

9. mts

mts New Member

Дякую за інформацію! Тобто Ви писали листи звичайною поштою (я так розумію) - а доставку цих листів самі робили? З Вашої відповіді я зрозумів, що вартує писати Кмітю в Львівську облдержадміністрацію і в санстанцію (а не облраду) - то це самому нести їм скаргу (а якщо самому, то куди саме в облдержадміністрації звертатись?) чи кинути у поштову скриньку (бо може ж і не дійти, загубитись серед кореспонденції і так далі). Взагалі-то є ще одна особливість, яка стримує мене розпочинати активні дії зараз - йде перестановка влади в зв'язку зі зміною президента, так що невідомо чи не зміниться влада за той час, поки я ці всі листи відправлю. А на рахунок копії Гудзяку - то напевно краще писати до його заступника в світлі останніх подій.

10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Поштою слав в газети. Решта просто заносив пішком. Навіть в конверти не клав, а приносив і давав ше свою копію шоб там поставили дату отримання. То ніби ваш доказ шо вони отримали тодіто і зареєстрували як прийняту кореспонденцію.

Всюда вартує писати. Чим більше задіяно адресатів тим більше всі рухаються бо ж другі тоже бачать. А там же тоже люди з різних партій і тоже ІМХО певно раді один одному деколи підпадлити :)
    Збоку правого (якшо до неї на вулиці лицем стояти) є відділ по роботі зі зверненнями громадян (сусідній підїз тіпа)
    Ну та можна ж заказним листом. Дорожче, але економія часу. Я бігав бо хотів подивитися на весь процес своїми очима. Другий раз посилав би заказними бо вже все шо цікавило побачив.
    То якраз самий ніштяк. Всі тепер за крісло бояться сильно того і рухатися будуть.
    Я чув шо він взагалі людина більш-менш в адекваті. Може і можна до нього просто звернутися і поговорити. Я так не робив бо то все мене просто сильно заїло.

Саме головне добре проконсультуйтеся на кого скаржитися і чи є на то підстави. В нас були залізобетонні бо ми комунальний будинок на балансі жеку і принаймі в мене не було дикої заборгованості. Якби наш будинок був знятий з балансу то ми б певно шиш получили :).
    Ну і скарга таки має бути колективна. Багато підписів різко міняють ставлення до документа.

а де твій аватар? :)