При этом Гудзяк рассказывает, что построит новый микрорайон, где будет садик! Те садики что есть уничтожили, зато построют новый. В районе улицы Лесной был стадион, теперь вместо него особняк блюстителя закона. Где искать правду?
Так вони (тобто депутати разом з п.Гудзяком) будують садочок, правда садочок має бути приватний, будує його не міська рада, а декілька підприємців (щоб їхні дітки туди ходили). Не знаю, де він збирається побудувати новий мікрорайон, коли у Винниках вже не має жодної земельної ділянки.
Там где были склады табачной фабрики - между Лесной и госпиталем. Он уже видимо получил на лапу, так как аж из кожи вон лез, чтоб поклеить эту землю Львівмиськбуду, еслиб не кризис, то там бы уже стройка шла, так как люди у которых там по 50 лет огороды, гаражи, которые имеют право приоритетной приватизации, попроигрывали суд за судом. Для того чтоб отдать эту землю им с Бенем пришлось даже подтасовывать карту Винник, кое-что перерисовывать.
Побачив ту Вашу фотоісторію і згадав про одну ситуацію в нас в місті (Біла Церква). В липні 2008 року була в нас пожежа на центральному ринку. Ну ми там з друзями тоді поряд були і бачили то все. Поприїзжали пожежники - почали гасити. Глянули ми та й пішли далі. Аж бачимо поряд пожежна машина заправляється водою з крана через відкритий люк на проїзжій частині. Завертаємо ми за вугол і бачимо от таку картину: сусідня вулиця перетворилась на річку і з люків фонтанчиками струменить вода. От така в нас система. Тут рятують від пожежі, а поряд затоплюють вулицю.
От я був депутатом Винниківської міської ради допоки прекрасний НУНС не позбавив мене депутатства. БУв у першій п'ятірці. Неодноразово висвітлював у своїх друкованих виданнях ситуацію у місті. Нажаль безрезультатно. Суджуся з Гудзяком до нині. Можливо мене і вважають наївним, проте опустивши руки нічого не доб'єшся. Один суд успішно виграний про ремонт комунального будинку. Сподіваюся наступні закінчуться з таким же успіхом. Останні три місяця мусів відпочити, оскільки воюючи один на протязі довгого часу виснажився, а от стаття мого друга Андрія мене підбадьорила і надала нового стимулу. У мене є декілька цікавих відео та аудіо файлів, які я згодом тут розміщу. Щодо прокуратури і суду то мушу сказати там все вкрай складно і нервово проходить. Бабло вирішує багато. Але не все. ПІдтримую цю ініціативу і допоможу у всьому, окрім того сподіваюся ми вирішемо не лише ці соц проблеми ПРОСТО НЕ ПОТРІБНО МОВЧАТИ!!!
Понавідмічав на фотографії ВКонтакті (там вони були ше швидше ніж тут) знайомих винниківчан. Дав їм лінк на тему, закликав реєструватися та відписуватися. Змалював ситуацію в загальному. Просив запустити лист щастя по соцмережі. Наразі хочу висловити подяку всім хто підтримує дописами, клацьками по "файний допис" і просто словами по скайпу і телефону. І ше. Kats з нами. А то вже серйозно
Супер.. я в суботу напишу скарги і го разом розвозити.. я більше в центрі і збігаю в прокуратуру. А ти вже у Винниках щоб мені не прийшлось штурмувати міську раду)))) ---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------
Шойно скинули на скайп. Правда чи ні - не знаю. Одним словом сам інформацію не провіряв, за шо купив за то продаю http://korrespondent.net/ukraine/events/1046078
Так треба ж на останок свого правління грошиків більше "загребти" (виявляється ще не усі земельні ділянки у місті продані ).
Проданы то все, но Гудзяк создавал новые меняя целевое назначение земли, забирая у винникивчан, на земли лесничества уже глаз положил. Помните как в "Мастере и Маргарите" про четвертое измерение? Вот Гудзяк владеет четвертым измерением =)
судя по фоткам село какое-то, а в селе должны быть все свои!!!!!!! А НЕ СРАТЬ САМИМ СЕБЕ ВОЗЛЕ СВОИХ ДОМОВ НЕ ПРОБОВАЛИ????
А ви куди сміття виносите? Я в смітник. А то власне і є смітники. Якшо уважно придивитеся то навіть ящики побачите. І ми сплачуємо податки. Тому смітники зобовязані вивозити. Бо інакше з якої радости я на них гроші витрачаю. Чи може ви мені запропонуєте сміття до Грибович носити? Там свого хватає. Скоро понесу під міську раду. Там, здається, теж смітник є. ---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ---------- Якби було селом, то я би свої городи приватизував і мав би де бульбу вирощувати. А так в нас місто. Тому мені того без "засівання" ніхто ніколи не позволить. В результаті на трьох з моїх гогродів стоять будиннки. Причому де-не-де багатоповерхівки, з яких ото все сміття і береться. То, знаєте, в людей природа така. Ну не вміємо ми їсти пластику, скла і паперу. Тут поступали пропозиції палити. Ні в якому разі не можна. Якшо палити сміття, то прибіжить ЖЕК з міліцаями і до повного щастя оштрафує. А якшо пожарники приїдуть то взагалі мало не буде. Так шо залишаю за собою право, як ви виразилися, СРАТИ в репутацію міській владі, а не біля свої хати.
Так до слова. Заходив сьогодні до ЖЕКу. Там мені сказали (приємного вигляду мужчина, як я зрозумів, заступник начальника чи якось так. Виясняти все в деталях не мав часу бо на роботу спішив) шоб обовязково скаржитися, бо в них фінансування нема, машини старі, міськрада їх ущемляє і скарги їм тільки в поміч. А наш мусорник без ескаватора не почистиш. Правда не ясно нашо було до такого допускати і чого вони самі кричали на пів світу шо їх міскрада обіжає. Ну та то вже їх внутрішні справи.
Пожалуйста не обижайтесь! Я вас не хотел ничем обидеть! Во всяком случае тогда самое правильное - везите мусор под городскую владу!!! У нас в Днепропетровске когда-то не платили зарплату коммунальшикам, которые мусор вывозят, так они пригнали под городскую владу в центре города целую кучу вонючих мусорных машин! ПРОБЛЕМУ РЕШИЛИ!!! Так, что действуйте!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ну рух вже є. Скрга є. 19 підписів за 2 години вже є. Нині вже ходити не буду, бо не кожен захоче в девятій ночі відкривати двері хлопакам в шкірянках Завтра ше назбираємо. Люди підписуються охоче, ми їм дякуємо і часто чуємо подяку від них. Тільки процес то не швидкий. Всетаки 8 екземплярів підписати то не секундне діло.
не радуйтесь, как задержали так и отпустят .... увы, и даже не снимут, сталкивался с подобными случаями ....
почуяли регіони, що їхній стане президентом і підняли голови. Уваров появився на телебаченні... ніби забули з якою ганьбою пішов він з посади мера Винник.