Верховна Рада VIII скликання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 29 жов 2014.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Всі решта...:ireful1:
    Особливо сподобалось працевлаштування кума Порошенкі. Для цього було створено окреме міністерство.
    Як казав відомий вождь - вєрним путьом ідьотє, таваріщі.

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Незабаром ви з Самуїловичом станете Елтоном Джоном і Девідом Фернишем.

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:36 ----------

Шо все решта?

3. Pedro

Ні, Дзеко. Я вже застарий. Самойлович має жінку. Так що нетрадиційна орієнтація лишається вам, як диванному генералу. І заодно адютанта будете мати...

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Оцінив імовірність? То така сама імовірність твого пустопорожнього звиздьожу. Я думаю ти колега Василька, може й в один рік завербований.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну і як армія зможе довіряти парламенту коли там сидить зрадник?

• Подобається Подобається x 4
  6. Pedro

Василько, добродію Дзеко, захищає країну. На відміну від вас. Мені б на вашому місці було б встидно. Молодий, здоровий і 24 години штани протирає перед компютером. Невже не можна знайти заняття, щоб бути корисним для батьківщини? Хоча відповіді не почую, бо запроторили вас до цюпи клопів годувати.

7. Gron

Gron тафгай

А ми всі ?
    Ну нехай світло виключають, нехай армія, відчуває себе як "золушка", нехай еліки з тімами в теплих квартирах з повними см і "їх владою" сидять, на троянди дивляться, раки їдять, і теорії викладають в неті безглузді.
    Де реформи ?
    Де хоч один крок в їх сторону, від нібито проамереканського пм ?
    Скільки чекати ?
    Чому у фб, на форумах війна, а літаки льотають, бабло швендає, ліпєцк працює, а хлопці реально гинуть, чи 300-ти ?
    Скільки чекати?
    Що поні і ко скажуть?

• Подобається Подобається x 3
  8. Pedro

Пане Ґрон, а що ви зробите? Хіба що те, що люди зачали в Вінниці?
    Забудемо за Порошенка. За Народний фронт Яценюка проголосувало найбільше людей. А що Яценюк, властиво, робив крім бла-бла-бла?
    9 місяців був достаній термін, щоб народити хоч одну реформу. І ви думаєте, він щось народить?

• Подобається Подобається x 3
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що раз стає очевидно - реформ не буде. Нема оновлення влади, а раз нема оновлення - не буде й реформ.

Я не знаю що собі думають Порошенко з Яценюком. Час втрачається, у владу повертаються ті самі фігуранти.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мене найбільше турбує що вони зробили дуже мало для армії і енергозабезпечення країни. А часу мали достатньо. Чому не було достатніх закупівель необхідного вугілля. Хтось вкрав гроші і закупив не те? Чому прем'єр не займався цим особисто і не посилав перевірки кожен день? На що вони потратили весь цей час? Можна вибачити якісь дрібні недогляди але енергетика та оборона країни це вже забагато щоб вибачати. Армія окрім незначного прогресу в забезпеченні і озброєнні далі повинна покладатись на волонтерів. Чим вони весь цей час займаються окрім призначення старих хабарників на посади?

• Подобається Подобається x 1
  11. avatarwin

як це чим,тарабанять гроші, на днях продали одному з російських олігархів найближчому другу Путіна стратегічний обєкт---усю єнерго систему Чернівецької обл. Так що не дуже переживайте за них , роботи у них повно

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Лиш би не москалі. Кажу без всякої іронії.

ЗІ Якщо хтось починає в статті писати, що команда Саакашвілі - це погано, я дуже починаю сумніватися в неупередженності такого автора.

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

По стилю кремлівська пропаганда

14. Forpost

Forpost Стоїк

скажут жи фсьо файно

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

То найгірше, пята колона росте...

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Звідки ви таке лайно носите?

Ви хоча б пробували джерело шукати?

17. medwedo berlogsoni

Тут потрібно подумати.
    Оскільки йде гібридна війна, де, як виявилось, важливою складовою є інформаційна зброя, то логічно було б і нам взяти таку зброю до використання.

Якщо саме цим буде займатися новостворене міністерство, а не придушенням ЗМІ, то це дуже добре.

Голос України повинен почути кожен і по той бік фронту, і в Росії, і в усьому світі. Потрібно, щоб така контрагітація стосовно російьскої пропаганди робилася високопрофесійно, а не обмежувалася фразами "сам дурак"

Коротше, час покаже.

От уже пишуть, що
    http://www.depo.ua/rus/life/-minist...a-zhiteley-donbassa-ukrainskiy-07122014104100

18. avatarwin

лайло чи не лайло, а для загального аналізу згодиться

19. medwedo berlogsoni

Якщо там автор написав (на жаль, текст стерли) Абрамовичус, а не Абромавичус, то то є саме лайно, а не біологічний материал для аналізу. :nea:

20. avatarwin

Спікер Верховної Ради підписав постанову про формування комітетів Верховної Ради, якою допустив "голосувальників 16 січня" до керівництва комітетами. З чим я і вітаю шановне товариство,--гроші не пахнуть. СЛАВА НАЦії!

а де твій аватар? :)