Верховна Рада VIII скликання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 29 жов 2014.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

От тільки не звиздіть)))
    Ви, якщо постараєтеся, з легкістю до Глазового дотягнете. Інша справва - що лінуєтеся. Але це вже інше питання)))

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Та нє... Просто нема такої пореби ;) :)

3. ІгорМ

• Смішно Смішно x 2
  4. ІгорМ

То Парубій шось шепче Ляшку?
    Напевне спокушає
    Хоче розмножуватися :)))

[​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 27 кві 2019
    • Смішно Смішно x 2
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) такі завзяті. Працюють)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. ІгорМ

Borislav Bereza
    · Вчора ·

Пятница, 10-05. Согласно регистрации в сессионном зале сейчас 336 депутатов.
    п ' ятниця, 10-05. згідно реєстрації в sessional залі зараз 336 депутатів.

View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3175002922525792&set=a.187153797977401&type=3&theater

7. Capitoshechka

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕх, Ляшко такий момент прогавив!!!
    От якби ззаду підійшов та вдув...:)))

• Смішно Смішно x 1
  8. Silver bullet

біля 50. Як цей парламент не розпускати?

9. ІгорМ

Саме підле - брешуть, що вони на роботі, бо карточка зареєстрована.

10. ІгорМ

Цікаво, чи Льоха втримається на посаді?:scratch_one-s_head:
    /бо в кіні Голобородько його вигнав ;)/

[​IMG][​IMG]

:)))

11. ІгорМ

• Смішно Смішно x 1
  12. ІгорМ

Парубій шось темнить, шо нє?
    То тільки він може так загнути: "У вівторок, 14 травня на голосування Верховної Ради України будуть поставлені і провалені постанови про скасування голосування за Закон про мову і це відкриє для мене шлях для підписання цього Закону."

Але одне радує - його впевненість: "Запевняю, я як Голова Верховної Ради України і громадянин України Андрій Парубій не дозволю зірвати підписання Закон про функціонування української мови. За будь яких умов наступного тижня Закон буде підписаний і набуде чинності."

Андрій Парубій
    18 год ·

Сьогодні у Засобах масової інформації з'явилася дуже тривожна новина, що якийсь самоназваний інститут звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з вимогою заборонити мені підписувати Закон про функціонування української мови, як державної. На моє переконання, це цинічна спроба проросійського реваншу.

Останнім часом таких спроб стає все більше. Але зараз проросійська п’ята колона вчинила замах на закон, який українці чекали століттями, закон історичної справедливості - Закон про функціонування української мови, як державної.
    В чому ворожий задум? Вони сподіваються, що суддя ухвалить рішення про заборону вчиняти будь-які дії, щодо Закону про функціонування української мови як державної, допоки питання не буде розглянуто по суті.

У вівторок, 14 травня на голосування Верховної Ради України будуть поставлені і провалені постанови про скасування голосування за Закон про мову і це відкриє для мене шлях для підписання цього Закону.

Я переконаний, що український суддя українського суду, усвідомлюючи свою високу відповідальність, не дозволить зірвати підписання Закону про мову. Адже він усвідомлює відповідальність перед Законом, українським народом та українською історією.

Запевняю, я як Голова Верховної Ради України і громадянин України Андрій Парубій не дозволю зірвати підписання Закон про функціонування української мови. За будь яких умов наступного тижня Закон буде підписаний і набуде чинності.

13. ІгорМ

Віце-спікер Ради Сироїд не бачить підстав для дострокових парламентських виборів

Підстав для розпуску парламенту немає, переконана віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд.

"Я не бачу підстав для оголошення дострокових парламентських виборів. Такі вибори оголошуються тоді, коли парламент не працює", - сказала О.Сироїд журналістам у суботу в Києві.

За словами віце-спікера, якщо парламент ухвалює рішення, отже, він має працювати, якщо ж парламент не здатний ухвалювати рішення, то тоді є підстави призначати дострокові вибори.

О.Сироїд також вважає, що нинішній склад Верховної Ради має ухвалити Виборчий кодекс.

"Парламент, який обіцяв ухвалити закон про пропорційну систему виборів за відкритими списками, ще має час і повинен це зробити", – зазначила вона.

За словами О.Сироїд, робоча група підготувала проект Виборчого кодексу до другого читання, справа лише за профільним комітетом.

Віце-спікер парламенту нагадала, що представники більшості політичних сил обіцяли виборцям ухвалити новий закон про вибори на пропорційній основі з відкритими списками.

14. Silver bullet

Господи, та що це за сонне царство?
    Ну ладно студенти сплять на парах, прогупавши всю ніч на вечірці, а ці сиві мерини де були? І ще зарплати їм малі!!
    Ганьба.

15. ІгорМ

16. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Чиается как анекдот.

17. Capitoshechka

Не розумію я Ломаченка: пертися за океан, щоб побити якогось Педрасу... Та прийди в раду - там педрас на педрасі! Бий скільки захочеш!!!

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А якби кожен українець скинувся по десятці... Став би мультимільйонером, не відходячи від трибуни.

19. Silver bullet

Спосіб невідказний. А нам накидують зараз і на газ, і на воду, і на мусор. І не по десятці, і кожний рік при цій владі. Навіть коли нафта в світі падає в ціні, чи газ - українцам все одно. Вони віддають і віддають свої грошики, а ці надлишки попадають в точно відведені місця...

20. Capitoshechka

Як на мене, то я, заради такого задоволення, зробив би це й безкоштовно)))

а де твій аватар? :)