Верховна Рада VIII скликання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 29 жов 2014.

1. iso

iso Well-Known Member

Це я написав згаряча, не подумавши. Це не тупість депутатів. Це передвиборний хід, розрахований на тупість електорату:sad:. Заради піару можна побути і в ролі паяців. "Піпл схаває"

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Що схаває піпл, може антре губошльопа Алєксєя Гончарєнко? о_О :)))
    Я вас умоляю... Цього клоуна сприймає як іуду і проросійський і проукраїнський електорат. Європа від нього тоже офігіває. Йому, як "політику", місце хіба що в БПП

Хоча навіть підбарижник Луценко про нього окремо попереджав:

View: https://youtu.be/bWM8eNuhMjk?t=29

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Активісти назвали помічника депутата з БПП посередником у вбивстві Гандзюк, нардеп заперечує причетність до справи

Стісняюся спитати - а серед інших помічників слуг народу ще є раніше судимі? Чи цей - один-єдиний "паршивий вівця"? А всі інші - янголи небесні?

І як будуть його вовну відшампунювати?

• Подобається Подобається x 1
  4. ІгорМ

За словами генпрокурора, депутати, які будучи небідними незаконно отримують компенсації за житло, належать до всіх парламентських фракцій.

Країна чудес - Гройсман вишукує по сусєках кожну гривню, щоб віддати МВФу борг папєрєдніків, а більше ніж 20 депутатів крадуть по 237,25 тис. грн на рік кожний.

20*237,25 тис. грн = купу грошей, це ж офігенна сума!

А Луценко ще й встидається ці гроші в них забрати і повернути в казну.

5. ІгорМ

6. ІгорМ

7. ІгорМ

8. ІгорМ

9. ІгорМ

Андрій Парубій
    @AndriyParubiy

Згідно статті 19 Закону про воєнний стан, забороняється проводити будь-які вибори, а це означає, що у 40 новостворених #ОТГ у десяти областях проведення виборів під загрозою зриву. Моя позиція- Парламент @verkhovna_rada має розв'язати цю проблему і призначити проведення виборів.
    11:38 - 3 груд. 2018

Андрій Парубій
    @AndriyParubiy

В контексті надання Помісній Українській Православній Церкві Томосу про Автокефалію Вселенським Патріархом, переконаний ми повинні розпочати дискусію і роботу про передачу для богослужінь Помісної Церкви Собор Святої Софії у Києві.Це буде акт відновлення історичної справедливості
    11:28 - 3 груд. 2018

10. ІгорМ

Хто з нардепів найбільше наобіцяв за чотири роки

Чотири роки тому розпочала роботу Верховна Рада восьмого скликання. «Слово і Діло» підрахувало, що відтоді депутати змогли виконати лише кожну четверту передвиборчу обіцянку.

«Найбалакучішим» у Верховній Раді виявився лідер Радикальної партії (і можливий кандидат у президенти) Олег Ляшко, який за чотири роки дав 259 обіцянок.

На другому місці за кількістю обіцянок ще один потенційний кандидат на головну посаду в країні – голова фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко, в якої 170 запевнень. Трохи відстав від неї депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Каплін: він за чотири роки в парламенті дав 152 обіцянки.

Детальніше – на інфографіці.

11. ІгорМ

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Злочинна влада.... хунта....

13. ІгорМ

14. ІгорМ

Бариги почали пробувати відмитися. А фальш і брехня - їхня візитна карточка :)))
    Але ж ми все пам"ятаємо ;)

Ольга Богомолець заявила, що в БПП їй пропонували здати мандат

"Так ось, Блок Петра Порошенка, в якому мені пропонували здати мандат, - я їх послала дуже далеко і сказала: вибачте, мене українські люди привели в парламент, за мене на попередніх виборах президента проголосували майже 400 тисяч українців, які мені довіряють, інтереси яких я відстоюю. Тому ви не дочекаєтеся, щоб я склала мандат. я буду робити все, щоб зберегти життя кожного українця ", - підкреслила Ольга Богомолець.

Народний депутат також зазначила, що вона не голосувала за Петра Порошенка на попередніх виборах президента України, хоч є членом фракції БПП, але не член партії Порошенко. "Я не голосувала за того президента, якого обрав український народ, тому що я вважаю, що люди бізнесу взагалі не повинні бути при владі, щоб у них не було бізнес-партнерів. Але так сталося, що український народ обрав чинного президента під час війни . Саме тому я встала і пішла працювати, щоб зробити Військово-медичну доктрину, щоб прийняти закон про обов'язкове медичне страхування, і я не могла тоді уявити, що мені це не дадуть зробити. Але я продовжую боротися, і хочу вам сказати, що набагато важче бути у фра ції і критикувати її всередині, не голосувати за бюджет, за зміни в Конституції, за неправильні речі, які робляться і підтримувати правильні ", - заявила Ольга Богомолець.

Нагадаємо, раніше Ольга Богомолець заявила, що буде балотуватися на пост президента України. Вона заявила, що буде для українців не тільки гарантом Конституції, а й гарантом справедливості.

15. ІгорМ

Поліцаї вже взагалі страх втратили, шо нє?

Поблизу Львова службовець Верховної Ради побив патрульного поліцейського

Вчора, 26 січня, близько 22:00 на кільцевій дорозі між Рудно і Рясною Руською патрульні зупинили автомобіль BMW X5, бо він рухався без увімкнених фар ближнього світла. Про це повідомляє львівська журналістка Вікторія Балицька.

За кермом була жінка (ймовірно донька чиновника), а у салоні знаходився її батько.

За інформацією джерела, пасажир почав агресивно себе поводити, ображати патрульних, а згодом вдарив одного із низ кулаком в обличчя.

Зясувалося, що агресивний пасажир Юрій Сорочик є керівником секретаріату Комітету Верховноі Ради України з питань запобігання і протидії корупції. Держслужбовця затримали і завезли у Шевченківський відділ поліці.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

То є наклеп.
    Поліціонери хтіли хабара від чесного держслужбовця, а він їм по писку...

• Подобається Подобається x 1
  17. ІгорМ

18. І що з того, що володієте мовою, а посадки і інстинкти кацапські і це вилазить в кожному рості. Ненависть , злоба, заздрість.

19. ІгорМ

не відкривати!

Я ж вас просив до мене не звертатися!

Останнє редагування: 19 лют 2019
  20. ІгорМ

Глянув схему розміщення у сесійному залі депутатів з фракцій - злегка офігів, коли побачив, хто ходить до ВР в камуфляжі :)))

[​IMG][​IMG]

а де твій аватар? :)