Не думаю. І взагалі демонізацію Юлії Володимирівни треба ділити на три. Чого б не порадіти що в коаліції буде достатньо голосів щоб голосувати любі рішення? Замість цього тільки порпання в міжусобицях. Яких і не існує насправді.
Чєрєз плєчо. От поки ви рахуватиме гроші в чужих кишенях, вимагатиме безкоштовної освіти, медицини, великих пенсій і шарахатись від приватної власності, ви змушені бути мінєтчиками у влади .
Grone, а де пересічному українцю взяти "вудку"? Йти в МВф? Чи йти в приватбанк? Краще зразу повіситись і не мати справи з банком..
Это когда депутатство - почетная обязанность, которую на себя возлагает состоявшийся, мудрый достойный человек, имеющий желание поработать на страну и оставить о себе добрую память... При этом он расчитывает на один-два срока, а потом к своей прежней работе... Но у нас депутатство - это способ наживы, бесконтрольности, неприкосновенности и еще бог знает каких благ... В депутаты идут ради денег и власти, причем вгрызаются в эту стезю намертво, протягивая в ВР детей, невесток и прочую родню... Заседают десятилетиями...
хто шарахається від приватної власності? в нас більшість підприємств приватизовані, відносно платної освіти та медицини, ок, але тоді податки я платити не буду, і мінімалку нехай підіймуть згідно реальної вартості споживчого кошику, а не "1 пара трусів на три роки".
О, це діло. Хіба це нормально, коли податки за Вас сплачує підприємство ? Податки кожен винен сплачувати сам. Тоді і питати буде кожен за свої гроші.
ок, але від теми відхилилися, питання чому ми маємо підіймати заробітню плату, якщо вони ще навіть не показали своєї роботи? і ще доплати за комітети та законопроекти, там реально 12-15 тисяч виходить якщо працювати, а не тупо кнопки нажимати.
Тому їй треба дати нормальну. Наприклад 20 000. Без всяких оздоровчих, допомог, квартир тощо... ---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ---------- Я тільки "ЗА". Але деякі заяви мені вже не подобаються зі сторони БЮТу.
Та нє, не треба їм зовсім платити. Самі себе забезпечать. А вам мінімалку підвищать. От тому і маємо те що маємо.
ні ми маємо тому що платимо за ілюзію, за ілюзію медицини, освіти, роботи комунальних служб, за ілюзію роботи уряду, хочуть більшу зарплату нехай себе проявлять, і це стосується всіх. п.с. коли ригам були потрібні голоса вони платили за них мільйони, і тут вже залежало від порядності депутата а не від зарплати 5000 чи 20000 тис. грн.
Совок, це те що ви пропонуєте. Якщо б ви казали про зменшення кількості депутатів це одно, але вимагати від них дійсно професійної роботи за 5 тис грн може тільки убогий поц. Поні, я поців звик називати поцами, чи то дописувачи на ЛФ, чи то депутати вр. Ліпить мені картки.
зато ти за підняття зп депутатам, але проти підняти мінімум який отримують 99% бюджетників, і що провокує шалену корупцію, євроінтегратор)))) а я зрозумів корупція це та вудка яку и пропонував людям
Нє, ти ніц не зрозумів. Бо тупе бюджетне бидло, а далі свого 3 тис грн носу не бачиш і не розумієш. Ти не розумієш простих речей, про незграбну державну власність, про тупий мораторій на землю, про податки які сплачують підприємства, а не людина, карочє ти відзеркалення суспільства яке не спроможне жити в ринковому просторі, бо совок совком, але позитив, що хоч особистостю себе відчуваєш і проти колишньої влади, ще років з 30 і все буде путьом.
я якби не маю честі залежати від держбюджета, але я зрозумів твою думку, платити недолугим депутатам які ще нічого не зробили це ок, а тупе бюджетне бидло перебється.
Депутат Бундесу має 10000 євро. Нашому можна дати 1000-1500Є. Але олігарху... що купити депутата з зарплатою 6000 грн., шо з 6000 Є... одне і те ж... ---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ---------- Не кожна робота залежить від затрачених сил. Як ви пропонуєте депутатам платити за роботу? Від кількості натискання кнопки? Від кількості придуманих законів? Від кількості ударів по фейсу Шуфрича?