Верховна Рада VIII скликання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 29 жов 2014.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Диктатура/Diktatura
    Вподобати цю сторінку · 10 год ·

Одним з тих, хто голосував за відставку Єгора Соболєва виявився "козак" Гаврилюк.

Міша, я розумію, що коли жопа не мерзне - це приємніше ніж навпаки, але отакими своїми діями, ти не жопу свою забезпечуєш, а душу продаєш.

Хоч би раз за каденцію з трибуни виступив, засудив той безмеж, який перманентно відбувавється в стінах Українського Парламенту.

Хоча... Не треба, Міша, по-перше ти не знаєш значення слова "перманентно", а по-друге - тисни кнопочку далі, хай більше людей знатиме хто ти є.

Назар Приходько

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. ІгорМ

В сети опубликовано шокирующее видео, на котором приближенный к главе МВД народный депутат Антон Геращенко из "Народного фронта" после трапезы в одном из заведений вылизывает тарелку языком.

View: https://youtu.be/mrToWiKHqfA

Капєц, то ж яким тре бути захланним, щоб так тарілки вилизувати, шо нє?

Останнє редагування: 8 гру 2017
    • Смішно Смішно x 1
  3. ІгорМ

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

"У вересні цього року мене запросив на дружній обід заступник посла Японії в Україні, мій хороший знайомий, Мічіо Харада. Зустріч заступник посла Японії призначив в ресторані східної кухні "Бао". На зустрічі з японським дипломатом ми обговорили проблеми відновлення територіальної цілісності України, напрямки допомоги Японії в справі реформування правоохоронних органів нашої країни. Я люблю східну кухню. А одна страва була особливо смачною. Помітивши це, японський дипломат розповів, що в Японії, де не прийнято використовувати хліб для вимочування смачного соусу, вважається знаком особливої поваги до кухаря, коли тарілка після обіду залишається вичищеною до блиску. І в японській традиції це не вважається непристойним", - пояснив Геращенко Більше читайте тут: Нардеп Геращенко пояснив, чому в ресторані облизував язиком тарілку

• Інформативно Інформативно x 1
  5. ІгорМ

Верховная Рада Украины гуляет

View: https://www.facebook.com/100022535383777/videos/156346015126577/

із коментів
    Юрій Перевузник Я не зрозумів це кнесет чи це ВР України? Може давайте пійдемо в кнесет принесемо сало .свинину і самогон і влаштуємо там свят вечір.

зі

а вроді депутати не голодні, тільки Геращенко на шару пампухи наминає :)

6. ІгорМ

Дерев’янко та Слободяник просять Парубія включити в порядок денний вимоги мітингувальників під ВРУ

Народний депутат Юрій Дерев'янко та член політради партії “РУХ НОВИХ СИЛ» Іван Слободяник просять Парубія включити в порядок денний цього сесійного тижня розгляд законопроектів про імпічмент президента, антикорупційні суди та новий виборчий кодекс.

Відповідний лист представники «РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» направили сьогодні Голові ВРУ Андрію Парубію.

Як відзначають Дерев'янко та Слободяник з 17 жовтня під Верховною Радою триває безстрокове мирне громадське зібрання з метою підтримки «Великої політичної реформи», про що були завчасно подані заявки КМДА. Втім й досі їх вимоги - ухвалити конкретні законопроекти не були винесені на розгляд Парламенту.

Оскільки цей сесійний тиждень є останнім у 2017 році, Юрій Дерев’янко та Іван Слободяник просять винести на розгляд проект Постанови про відкликання ЗУ про антикорупційні суди, проект ЗУ «Про антикорупційні суди», який згідно з Конституцією має бути внесений Президентом, проект закону «Про президента та порядок припинення його повноважень», а також розглянути в другому читанні новий законопроект про вибори.

Крім того, під час погоджувальної ради Юрій Дерев’янко закликав Андрія Парубія зустрітись з мітингувальниками.

«Завжди Верховна Рада була осередком демократії. Тому прошу вас знайти час і зустрітись з представниками мирних протестувальників», - звернувся Дерев’янко до Парубія.

7. ІгорМ

Голова Верховної Ради пригрозив різками "нечемним депутатам"
    Парубій стібається :)
    Опоблок став філіалом БПП і навіть не червоніє.

Ватниця бабушка Аня прокляла теперішній Опоблок і каже, що тільки Єфрємов справжній дамбасівєц , а решта продажні шкури

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тектонічних зсувів поки що немає, але політичний пласт починає потроху рушати з місця.

Два нардепа решили покинуть БПП
    Почалося поступове відмежування від Порошенка.
    От коли Ляшко почне махати вилами в бік Банкової, от тоді почнеться.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. ІгорМ

Юж :)

Ляшко: мені до лампочки коаліція, я – лідер оппозиційної партії, в мене коаліція буде сама міцна 22.12.17

View: https://youtu.be/MTAQO2xUlSI

10. medwedo berlogsoni

Отож.:)

З вил, з вил
    Витираю пил.
    Витираю пил
    з вил, з вил!

(також потягнуло на катрени)

• Смішно Смішно x 2
  11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

З ким?З Михо?:scratch_one-s_head:

96905C39-7D66-4F2C-AFFF-267FA8C9AE77.jpeg

Катрен про гору гною

Сааашвільо із кинжалом,
    а Ляшко із вилами,
    як нап’ються “Цинандалі»
    та стануть дурилами,
    то...нанесуть сті-і-ільки гною
    в Неньку-Україну,
    по-саму гору Говерлу,
    ту мою любиму!

090DFA71-9A1C-4B80-BA66-2E899C28CD37.jpeg

Останнє редагування: 22 гру 2017
  12. ІгорМ

13. ІгорМ

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сцуко, ну що це таке? Та їх треба вполовинити!
    Нащо стільки дармоїдів зубожілому населенню?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. medwedo berlogsoni

Делегация нардепов уехала на молитвенный завтрак в Вашингтон: реакция соцсетей
    Не знаю стосовно інших, але Антон Геращенко потріскати не дурак. Нехай йому Трамп доручить миски повилизувати. Не думаю, що хоч одна не залишиться такою, наче щойно з магазину.

16. Silver bullet

Тимошенко "завтракає з молитвою" вже не перший раз. Богословська теж була.
    Що ця їжа серед тисяч людей дає, простому українцю не зрозуміти. Але коштує немало.
    Добре, хоч Гриценко в тому не приймає участь).

17. ІгорМ

Держава хоче тісніше контролювати волонтерів
    «Необхідно налагодити більш тісну і системну співпрацю між Верховною Радою і волонтерами», - Голова Верховної Ради України Андрій Парубій

Розказав командир роти з АТО

Раніше він напряму звертався до волонтерів за допомогою - від продуктів до запчастин до БТРів. Волонтери практично завжди допомагали.
    Потім чиновники організували перевалочну базу - волонтери всю допомогу зобов"язані везти туди, а вже звідтам роздавали "по потребі". Без хабара нічого не одержиш, багато речей бариги перепродують в магазинах.
    От вам і співпраця волонтерів з владою :bad:

18. Silver bullet

Де посилання? От волонтери сидять у нашому госпіталі давно, ми їх знаємо. Принести їм фрукти та курево, та крем для бриття чи шампуні - завжди можна без "перевалочних пунктів".Треба запитати, що вони скажуть про ці "перевалочні бази".
    Зараз стільки зради всюди, що вірити залишилось тільки у свою статеву приналежність.:)

• Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. ІгорМ

Яке ще посилання? о_О
    Повторюю спеціально для вас: Розказав командир роти з АТО. Я не записував його розповіді :)

Останнє редагування: 8 бер 2018
  20. ІгорМ

Парубій може визнати вчорашні вибори нелегітимними і в рашці буде старий президент

Заодно Парубій закликає визнати нелегітимними вибори президента України

View: https://youtu.be/L0x7YdTJoQg?t=88

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)