Верховна Рада VIII скликання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 29 жов 2014.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Піде на користь судам, адвокатурі і прокуратурі

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні, я перевіряю метод вивчення мови на важкому випадку. Але поїздку в Туреччину не виключаю.

• Смішно Смішно x 1
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Мені теж не подобаються "недоучки". А ще більше не подобається, що "доучки" нічого не роблять.
    Які Ваші пропозиції? Терпіти те, що президент України нас гвалтує, вже не прикриваючись і робити вигляд, що це нам приємно?
    Що робити, коли українські можновладці такі нахабні і безсовісні, поводяться як катали на центральному базарі, тримаються за свої куплені місця і не йдуть по-доброму?
    Он, в Англії, політик, на якого звели наклеп у сексуальній розпусті, застрелився через кілька днів. Ви собі уявляєте Гройсмана, Порошенка, Насірова і Ко, щоб хтось із них застрелився від сорому за те, що їх викрили як злодіїв?

4. iso

iso Well-Known Member

Яким чином?

5. ІгорМ

Будуть мати роботу.

6. iso

iso Well-Known Member

Не більше, ніж зараз. "доторканість" легко може бути використана як інструмент подавлення неугодних.

7. ІгорМ

Ага, і ще в разі зняття недоторканості пукін нападе :)

Уявіть собі, що без недоторканості Парасюка судили би за те, що він розпускає ноги ;)

• Смішно Смішно x 1
  8. iso

iso Well-Known Member

Це гумор такий?
    І що

9. ІгорМ

Це піде на користь судам, адвокатурі і прокуратурі

10. ІгорМ

Віктор Чумак разом з Mustafa Nayyem та 13 іншими особами.
    Вчора о 11:46 ·
    Як ви бачите в жодному гнізді, де повинна стояти картка для голосування - її немає.
    Тільки що представник Президента Ірина Луценко зібрала всі ці картки, щоб ударівці , які є достатньо самостійними у прийнятті рішень, не змогли ні за що голосувати.
    Кріпаки чи депутати?
    [​IMG][​IMG]

• Інформативно Інформативно x 1
  11. ІгорМ

Єгор Соболєв
    1 год ·
    Представники "Блоку Петра Порошенка", "Народного фронту", "Відродження" офіційно ініціювали процедуру відкликання мене з посади голови парламентського комітету з протидії корупці.

Ще представник "БПП", багаторічний друг Президента та юрист компанії Roshen Юрій Буглак просить пошвидше призначити аудитора Антикорупційного бюро.

Все чесно. Я 15 місяців заважав Порошенку і Ко призначити залежного аудитора НАБУ, за допомогою якого вони збираються розправитися з командою Артема Ситника. Рекомендовані комітетом під моїм керівництвом Роберт Сторч (аудитор ФБР), Марта Борщ (прокурор на процесі США проти Лазаренка) та Карлос Кастресана (керівник антикорупційного трибунала для Гватемали) нашим клептократам не підійшли. Тепер вони перейшли у контратаку. Або вони нас, або ми їх

12. ІгорМ

13. ІгорМ

Соболєва відсторонили

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

За мериканські пЄчЄнькі :)))

Vitalii Chepynoga

13 хв ·

Які саме аргументи навів посол США, що Яценюк, Парубій і Аваков поміняли свою точку зору з приводу НАБУ?

Та хто його зна, які саме іменно... Але капіталізм знає наші слабкі місця і якусь лазєйку найде всігда

Я коли в армії служив, то мєсний особіст схиляв мене вступить в висшу школу КГБ і давав читать сєкрєтну брошуру. Там було написано страшне. Зокрема про то, як ЦРУ колись завербувало міністра промишлєнності СССР за блок сігарєт "Мальборо"... Я ще помню подумав: "Ніхуя сібє! - Цілий блок!!! Ото якби мені таке предложили! ... Жалко шо я не міністр"... Тоді ще слухи ходили, що якшо блок Мальборо береш, то зажигалку дають бесплатно... Брехали конєшно...

А сусід мій, завфермою Микола Пилипович поїхав у 80-му году в Польшу і привіз звідти бутилку Кока-коли на подарок дітям... Троє дітей було в нього... То його даже в райком партії визивали за цю контрабанду, чуть з партії не виключили...

Ото так західні ценності і прокралися до нас подлим подковьорним змієм... І проїбали велику страну...

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Замахали вони своїми мораторіями...Писали шо гектар сг. землі після скасування буде коштував 50-60 тис. грн. , думав нарешті продам гектар в полях, куплю який пустир біля села і посаджу собі пенсійний фонд садок. А вони далі мораторять, точно хочуть всьо задурно до рук прибрати...

: Рада продовжила мораторій на продаж сільгоспземель до 2019 року

Рада продовжила мораторій на продаж сільгоспземель до 2019 року | УНІАН

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

17. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ой, та вішали нам цю локшину під час приватизації підприємств...

18. ІгорМ

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Просто він говорить саме те що я думаю, бачу і відчуваю. Мораторій вигідний великим дядькам щоб задешево користуватись нашою землею, тому його постійно продовжують.

А ви думаєте землю забороняють продавати бо вона свята ?

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Що означає зняття ПДВ і акцизу з електромобілів? Чи його і в тому році не було?

а де твій аватар? :)