Верховна Рада VIII скликання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 29 жов 2014.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ви там буваєте, або плануєте?

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не буваю, але планую. Якщо протистояння затягнеться, а скидається на те, холопцям потрібна буде матеріальна допомога. Олігархи вже не фінансуватимуть. Тому, думаю, фінансово допомагатимуть прості люди.

• Подобається Подобається x 3
  3. medwedo berlogsoni

Сьогодні згідно із запланованим сходив до табору. Мав бути в центрі у справах, заодно і хлопцям, думаю, щось віднесу.
    Обстановка спокійна. Золота київська осінь, поліція в зелених жилетах ліниво на сонечку мружиться. Ніхто мене нічого не запитував, куди йду, чому йду. На кухню заніс скромний гостинець, дівчина, що куховарить, радо прийняла. Від грошей також не відмовлялись. Черги з бажаючими допомогти не спостерігається. Можливо, люди вже втомилися від майданів. Даєш на добрі справи, а потім, виявляється, це пішло на лабутени.
    Але щоб там не було, допомагати потрібно. Так у народу з"являється шанс, інакше - Animal Farm.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Все вірно.
    Ми мусимо вилізти з цього багна...

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Мусимо. Але найголовніше, що для цього потрібно зробити, щоб на кожній гілці на Банковій і на Грушевського вісіло по скотиняці. Але цього не станеться....

6. ІгорМ

@Capitoshechka, ви так часто про це говорите, шо воно виглядає на манію... :scratch_one-s_head:

Хто їх має повісити? Якщо вже вам так хочеться - то чому ви цього не організуєте?

7. ІгорМ

Нардеп от БПП Олег Недава хочет взять на поруки спонсора ДНР Сергея Белогородского
    Тоті БПП вже взагалі страх втратили, шо нє?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. medwedo berlogsoni

Сьогодні вранці по ютьюбу послухав про вчорашню драму у ВР. У мене не виходило поїхати під стіни вчора, і не мав можливості слідкувати за тими подіями по ЗМІ. Що цікаво, на Укрнеті не було ні гу-гу про багатотисячний мітинг під Радою, навіть коли на РБК-Україна заглянув, "на всіх язиках все мовчить" (Т.Шевченко)
    Так от, Є.Соболєв розповідав цікві речі. Було домовлено і передбачалося, що за новий виборчий кодекс проголосують, але мало не вистачити голосів. Половину недодали б яценюки, а половину порошенки, і все було б ОК. Мовляв, ми з чистою душею назустріч волі народу, але так си стало.
    А коли стало помітно, що "за" на табло набирається дуже інтенсивно, то деякі обранці почали панічно висмикувати картки для голосування.
    А коли на табло засвітилося 226 "за", у Ірини Геращенко відійшла кров від обличчя
    Соболєв сказав, що зблідла, але я думаю, що вся кров зібралася у області таза, і там у нашої Ірини щось опустилось
    .
    Деякі депутати впали у паніку, бо закон, який у жодному випадку не слід було приймати, пройшов перше читання.
    Причому, "на межі", адже 226 - це мінімум можливого. Похмурніли морди деяких грановських і іже.
    Здавалося б, у всякому разі - мені, яка різниця? То несли калитку керівнику партії для того, щоб їх включили у прохідну частину списку кандидатів (після Соболєва, Наєма, Семенченка, Парасюка, навіть, не побоюсь цього слова - Н.Савченко), а тепер на вибочому окрузі засіють гречку, і все буде ОК.
    Але ОК, та не ОК. Гречку, асфальт та дитячі майданчики наш "невдячний народ" може взяти, але не проголосувати. Як це колись сталося в Києві із Олесем Довгим.

Тепер дати задній хід після прийняття кодексу у першому читанні буде значно важче, хоча, як я інколи люблю казати "не ільгінч олайлар олуйор!" (чого лише не буває!).
    Тут можна б уже і робити ставки, скільки голосів закон набере при остаточному голосуванні.
    Пессимісти казатимуть, що набере менше, а я оптиміст, і казатиму, що набере більше, адже дехто із депутатів (В.Литвин, який вийшов із ВоліНароду, наприклад) відчує чимось, звідки вітер дує.

Таке моє зданє. (це я - що вмію по-польськи)

• Інформативно Інформативно x 2
  9. ІгорМ

Всі гарячі новини в першу чергу з"являються у ФБ. Їх можна взнати практично зразу ж за кілька хвилин після подій або й у режимі реального часу.

10. iso

iso Well-Known Member

Ви оптиміст.:) А я думаю, що це був політичний маневр, щоб показати піплу - ми хочемо. Ну не бувають в серйозних голосуваннях такі проколи, як каже Соболев. Усе прораховується і усе проплачується. Не буде другого читання.:dntknw:

• Інформативно Інформативно x 1
  11. medwedo berlogsoni

А @Мих ондо казав, що Саакашвілі не приїде...
    Наше життя в Україні тим і цікаве, що ні в чому не можна бути впевненим.
    Соболєв розповідав, що згідно з регламентом друге читання є обов"язковим. Інша справа, чи зразу проголосують, чи заволинять...

• Подобається Подобається x 1
  12. iso

iso Well-Known Member

Саме це я мав на увазі. Заволинять

13. medwedo berlogsoni

Я все ніяк не зберуся там зареєструватися. Реєстрація в ФБ - справа серйозна

14. medwedo berlogsoni

Хто зна... О темпора, о моріс, як я це називаю.
    В.Шендерович, улюбленець нашого пана Юрка, колись казав, правда, з іншого приводу, що коли на мітинг вийде десять чоловік, поліція їх мовчки закидає у заки, і на тому все скінчиться. Вийде сто чоловік, десяток віддубасять кийками. Вийде десять тисяч - не чіпатимуть, а вийде п"ятсот тисяч, менти будуть ввічливо показувати, куди пройти на мітинг, як зручніше, чи не допомогти перейти через дорогу, а влада почне писати закони, потрібні не для влади, а для людей. (Я не буквально слова передаю, а лише суть сказаного).
    Коли в цю неділю на Бесарабську площу для участі у мирній ході вийде тисяч двісті-триста, то серед депутатів відразу знайдуться люди, які захочуть "потім" казати: Я голосував за всі закони, прийняття яких вимагав народ. Бо я і сам - частка цього народу".

15. ІгорМ

Задля прозорості - трансляція телефоном засідання нашого парламентського комітету з протидії корупції.
    Почнемо з аналізу законопроекту Президента щодо звітування громадських організацій перед фіскальною службою

View: https://www.facebook.com/IegorSoboliev/videos/10207904588092240/

16. iso

iso Well-Known Member

Як на мене, усі ці мітинги скочуються мало не до клоунади. То віщають недоучки на кшталт Семенченка та Парасюка, то мудак Парасюк вкотре розпускає ноги, то штатні глаштаї як Лєщенко і Наєм…«Великих слов велика сила та й більш нічого…» А чого варте «Ми прийшли винести козла» Це про президента України якийсь грузинський зайда. Позорище на весь світ. І справа не в тому, який президент. Це просто плювок в лице держави. І піпл схавав, як завжди. Як хавав, коли Юля разом з Путіним хіхікала з Ющенка… Та хто у світі буде поважати нашу Державу?
    Та й весь цей майдан не що інше, як підготовка до зміни еліти при владі. «Нові обличчя» торують шлях до корита..
    (До речі, підбірка «Гордона» висловлювань політиків про нинішній майдан Верховна Рада у кільці. Що говорять політики і силовики про протести під парламентом)

17. medwedo berlogsoni

@iso, будемо вважати, що я Ваш пост прочитав.
    Ви краще французьку підтягніть. Раптом випаде щастя в Швейцарію поїхати.

18. ІгорМ

Піпл тово тоже хаває

View: https://youtu.be/nDL-3VJcLXw?t=95

Тільки бидло може тішитися таким "президентом"

19. iso

iso Well-Known Member

А Ви запланували Туреччину?

20. iso

iso Well-Known Member

А я не впевнений, що це потрібно буде і в 2012. Я про недоторканість.
    На фоні посилення авторитаризму влади - питання кому на користь буде зняття недоторканості

а де твій аватар? :)