Верховна Рада VIII скликання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Wili, 29 жов 2014.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))

Andriy Magera
    Кумедно вийшло сьогодні. Депутати коаліції за проєвропейський вибір України тішаться як малі діти, що сьогодні протягнули у Верховній Раді закон про місцеві вибори, який фактично застосовувався на виборах до ... законодавчих зборів Санкт-Петербурга 2011 року. Російські експерти уже писали про масовий підкуп виборців на територіальних округах в Пітері. Хоча ні. Навіть той російський закон кращий; там, принаймні, нема імперативного мандату, що є непринятним для сучасного конституціоналізму.
    Для наших депутатів нема прогресивного досвіду Польщі, Латвії чи Фінляндії. Їм миліший досвід Росії. Невже наш народ після Революції Гідності заслужив отримати від Верховної Ради "подарунок" у вигляді секондхендового імпортованого з Росії закону про вибори?! Стидоба та й годі...

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікаво-цікаво... В Росії були різні закони про вибори для різних міст? В Санкт-Петербурзі - один закон, в Новосибірську - інший, в Мухосранську - ще якийсь?
    Дайте, будь ласка, посилання, з задоволенням почитаю.
    До речі, саме 2011 року почалися масові протести в Росії проти фальсифікацій.

• Смішно Смішно x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Гроші не пахнуть, Василю, як сказав якийсь там римський імператор. Щоб нагребти побільше бабла згодиться будь-який закон. Чи то російський, чи північнокорейський чи зімбабвійський. Аби дозволив бути при кориті.

4. medwedo berlogsoni

Я так розумію, що Ви також ознайомилися з новим законом України про місцеві вибори, побачили його схожість з санкт-петербурзьким законом (самі проаналізували, чи почитали компетентне порівнювання) і дійшли висновку, що такий закон дає широке підґрунття для корупції і збагачення тих, хто при владі.

Я би також волів почитати таке порівняння.
    Сподіваюсь, ні Ви, ні пан Василь нічого голослівно не стверджуєте.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви будете здивовані, але саме так.
    Закон Санкт-Петербурга "О выборах депутатов Законодательного Собрания Санкт-Петербурга"

6. medwedo berlogsoni

Спасибі.

Тільки мені читати ліньки. Як казав корчмар Палівець: "Ніколи не цікавився подібною гидотою".
    А якщо серйозно, то мене дивує, що Ви, виявляється, вивчаєте виборчі закони не просто країн, а навіть окремих міст, певне, щоб знайти схожість деяких із них із законами, що ухвалюють вальцманоїди, щоб потім тикнути туди форумних вальцманофілів носом.

Тому хотів би не голослівного твердження, що вальцманоїди вибрали саме такий поганий закон, як у Санкт-Петербурзі, а пояснення, чому він поганий.

Я всього лише математик за фахом, тому не розбираюсь у тонкощах законодавства.
    Коли була чиста мажоритарка, мені здавалось, що це - добре, виявилось - погано, коли була партійна система, також здавалося, що добре, виявилось погано, потім була змішана, і знову поналазило всякого непотребу до рад усіх рівнів.

Для мене важливо не закон, а важливо, щоб одні бандити, що при владі садили інших бандитів. І краще, коли бандити при владі садять тих бандитів, що також при владі. Тоді це не виглядає як політичне переслідування, помста і безпрєдєл.

В цьому сенсі я вважаю, що краще, коли ловлять на гарячому нинішніх, що при владі, ніж тих, що були раніше.

Бо Янукович і Ко не крилися, що вони злодії і бандити, розчепірювали пальці і заставляли підневільних голосувати за них (за винятком тих, що голосував за них добровільно).
    А нинішні прийшли на хвилі народного гніву, цинічно скористалися прагненням народу до цивілізованності і законності, тому їх потрібно садити в першу чергу, за зловживання довірою народу.

І це технічно значно простіше: зафіксували на відео, чи іншим чином факт корупції, і будь здоров.
    А про тих, хто крав кілька років тому, ще потрібно збирати докази, а вони - також не дурні, і дуже часто все зовні законно і не підкопаєшся, або все перейшло через кілька рук, що кінців не знайдеш.

Тому я щиро бажаю Мосійчуку скинути на державних харчах кілограмів тридцять для його ж блага (зменшиться ризик і гіпертонії, і діабету, і інсульту). Якщо все, що демонстрував Шокін на відео - правда, а воно схоже на правду. Доказова база готувалася ретельно і професійно.
    Якщо наступним президентом стане Ляшко і аргументовано доведе, що чи Яценюк, чи Порошенко, також нечисті на руку - на здоров"я, хай садить.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. elektrik

elektrik Well-Known Member

Так "батьківщина",все придумає,лиж би їм була можливість красти,вони хочуть нікого нікуди не відпускати,тримати як холопів і красти,красти.Ще юлька дуже хоче бути президентом,аж вся блищить.В тюрму її.Крала і буде красти.

• Баян Баян x 1
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Гей, порохосраколизи продажні, подивіться на справді громадянський вчинок. Може в когось є хоч краплина совісті. Хоча сумніваюсь.
    Труп реанімації не підлягає.

View: https://youtu.be/MDlL6pUz9Lg

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо це з пацієнтом? Загострення.:scratch_one-s_head: Тут нікого нема з мандатом.

• Смішно Смішно x 1
    • Баян Баян x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

як тепер Верховна рада без неї просто не уявляю Патова ситуація... о скажете Дзеко?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Промова правильно відображає суть речей, тільки в кінці підвох як завжди - подяка "прекрасному лідеру Радикальної партії"...:facepalm:Тобто все вищесказане Радикальної партії не стосувалося. (Ще якби на корпоративі...)

• Тупо Тупо x 1
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Педро, це дно:dntknw: та ви стали ватніком до курвої мами :russian:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Баян Баян x 1
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 2
  17. medwedo berlogsoni

Господи боже правий!
    Не розумію, чого вони чіплялися за той закон (в розумінні - не бажали приймати!)?
    Та у нас тисячі законів, що ухвалені, але не виконуються.
    Одним більше - одним менше.
    Мені, наприклад, байдуже, чи. скажімо, програміст, водій, продавець магазину, музикант чи сантехнік традиційної чи нетрадиційної орієнтації.
    Навіть стоматолог, аби лишень зуба вмів правильно запломбувати. І не торкався мене нижче пояса.
    Серед людей нетрадиційної орієнтації була величезна кількість людей, що зробили чималий внесок в розвиток людства.
    Для прикладу:
    Що, від того, що він був таким, підручник з математики Колмогорова - Фоміна втрачає цінність? (Я колись вчився по цьому підручнику, і жодного разу не зустрічав там нетрадиційної орієнтації ні серед частково впорядкованих множин, ні серед трансфінітних чисел).
    Я ту обставину, що Колмогоров - гей, узнав порівняно недавно і то - випадково, а теорію множин, яку вчив в університеті, знаю вже багато років.
    Це лише латентні педарасти боялися проголосувати, щоб на них, бува, не подумали.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

От як людина за віру страждає :))) Мученик, курва :mocking:

• Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коли здається, що більшого дурдому у ВР вже бути не може, виявляється, він таки є:

В лікарні Кужель побилася з Мірошниченко. Свободівець отримав по писку, а Кужель традиційно - майонезною пляшкою для аналізів, по голові.
    Лікарі не вмішувалися, мовляв.... та ну їх....в ...

А причина проста, як двері: хто перший має потрапити в кабінет, щоб робити флюрографію.

Це вже виглядає, як турнір якийсь...

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народний Слуга ВР О. Кужель.

а де твій аватар? :)