Верховна Рада ІХ скликання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі приїджена, не раз спростована мантра, не Порошенко, значить "рука кремля".

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

це добре чи погано ? :scratch_one-s_head:

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А поки вкраїнчики вчергове обговорюють "мятий спинжак Порошенка", коаліція зі служок та зажоп ухвалила законопроект Зелупи про множинне громадянство. Відтепер для отримання українського громадянства знати українську мову не треба. Також не треба здавати іспити з історії України та її Конституції.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Верховна Рада не змогла відкликати нардепа Юрія Бойка з посади члена Комітету з питань прав людини.

Підтримали відповідне рішення лише 217 депутатів. Незламний Герой України встояв.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось кого не хоче розігнати ВРУ - Московський патріархат:

Російський марення.
    Я хочу познайомити шановних французьких священиків з російським богослужінням... Чи чули ви про храм Збройних сил Росії?
    Цей храм був освячений Патріархом Кирилом... Вітражі храму прикрашені серпами і молотами. Храм і його інтер'єр мають чорний колір. У храмі є мозаїка з Путіним і Шойгу... А ще величезний мурал із російськими солдатами, радянськими червоними прапорами та Дівою Марією. Повне марення!
    І ось нарешті я знайшов ікону із зображенням Путіна. А Сталін...
    Я думаю, що в Росії є якась масова хвороба, яку, на жаль, вилікувати неможливо. Всім приємного перегляду.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рада гуляє - святкує з москалями раждєство і війни немає.

7. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

А куди дивитись, щоб було "приємно"? :dntknw:

8. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

П О С Т А Н О В А
    Верховної Ради України

Про встановлення Національного дня молитви
    ...
    Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:

1. Установити в Україні Національний день молитви,
    який відзначати щорічно 24 лютого.

2. Верховній Раді України у Національний день молитви забезпечувати
    проведення засідання Верховної Ради України,
    яке починати виконанням
    духовного гімну України «Боже великий, єдиний».

blob:https://itd.rada.gov.ua/425603a5-d07d-4d8a-938a-acab7be151cc
    https://itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/55631

З.І.
    Потужно! :rock:

9. Вчора ми стали свідками події, про яку чомусь мало писали тут.

Параліч роботи парламенту став очевидним.

Правляча більшість давно не більшість і вже навіть не тужиться.

Мене це лякає: з парламенту дезертували десятки депутатів правлячої більшості.

Я взагалі не розумію, як це можливо?!

Тобто розумію: бо в парламент потрапили десятки випадкових людей, які не мали ані необхідного життєвого досвіду, ані знань. І це є насамперед наслідком політичної нерозбірливості більшості наших співгромадян. Вітаю, пані та панове, вас знову намахали ваші обранці! Але це був ваш вибір. Розумію, але душа не приймає.

Отже, нам було мало проблем - тепер ми маємо іще й повноцінну парламентську кризу, що в нашій моделі держуправління означає параліч влади.

Працюйте, слуги!

Serge Danylov, Igor Semyvolos, це слабко втішає, але можна ставити ще одну ✅ - здійснився іще один прогноз нашого липневого форсайта.
    https://www.facebook.com/share/1KWKDykBqu/

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слуги народу у спілці з ОПЗЖ (голосування у ВРУ) виділять $0,66 мільярда терористу росії, як оплату за паливо на Хмельницьку АС.

Як вам спонсорство тероризму? Як вам торгівля на крові? У когось є ще сумніви на кого працює влада?

• Баян Баян x 1
  11. Хочеш дружити з Америкою -- купуй американське.
    Хочеш дружити з росією -- купуй російське.
    Пояснюю на рівні п'ятого класу середньої школи, бо не всі, схоже, потрапили в шостий.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, але от біда....

а де твій аватар? :)