Верховна Рада ІХ скликання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі приїджена, не раз спростована мантра, не Порошенко, значить "рука кремля".

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

це добре чи погано ? :scratch_one-s_head:

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А поки вкраїнчики вчергове обговорюють "мятий спинжак Порошенка", коаліція зі служок та зажоп ухвалила законопроект Зелупи про множинне громадянство. Відтепер для отримання українського громадянства знати українську мову не треба. Також не треба здавати іспити з історії України та її Конституції.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Верховна Рада не змогла відкликати нардепа Юрія Бойка з посади члена Комітету з питань прав людини.

Підтримали відповідне рішення лише 217 депутатів. Незламний Герой України встояв.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось кого не хоче розігнати ВРУ - Московський патріархат:

Російський марення.
    Я хочу познайомити шановних французьких священиків з російським богослужінням... Чи чули ви про храм Збройних сил Росії?
    Цей храм був освячений Патріархом Кирилом... Вітражі храму прикрашені серпами і молотами. Храм і його інтер'єр мають чорний колір. У храмі є мозаїка з Путіним і Шойгу... А ще величезний мурал із російськими солдатами, радянськими червоними прапорами та Дівою Марією. Повне марення!
    І ось нарешті я знайшов ікону із зображенням Путіна. А Сталін...
    Я думаю, що в Росії є якась масова хвороба, яку, на жаль, вилікувати неможливо. Всім приємного перегляду.

а де твій аватар? :)