Рада проголосувала ЗА підняття акцизів на паливо. 231 голос. Дякуйте слугам і їх прихвостнями, яким глибоко начхати на людей. ЄС проголосувала ПРОТИ. Нема що красти, бюджет порожній.... криза.
У який раз доводить, тут агітація за одних та дискредитація інших. А передвиборча кампанія оголошена?
Знову всі погані, один Порошенко хороший? Тут не стільки боротьба за справедливість, агітація та ідеалізація одних та очорнення та дискредитація інших, така тактика допомогла у 2019?
Зелені - унікальна нація. Навіть в часи смертельно небезпечної агресії проти себе, вони живуть не війною, а виборами
Та про вибори вже шостий рік пишеш ти. Порохоботи останні три роки воюють. А ти і дальше прикидуєшься шлангом, прикриваєшься гемороєм щоб не йти захищати віслюка
Так рече батюшка ліліпутін. Виборів найближчим часом не буде, тоді чому за щось дорікати? Ви мазохісти? Чи більше ні у кого ніяких проблем нема?
Чому вже шостий рік ти пишеш пишеш про вибори. Покажи де я писав про вибори? Я пишу про становище в Україні, яке спричинило ваше рішення голосувати в 2019 за розумово і культурно обмежену людину, яка вже навіть на шостому році на посаді не може логічно завершити ні одну думку
Найближчим часом вибори неможливі за діючими обставинами, але про "протермінованого" Зеленського згадують, окрім порохоботів коза скабє-бє-бє-бє-юшка і чурбан кіосоян. Як вибори неможливі, яка потреба зараз згадувати вибори 2019?
Чому вже шостий рік ти пишеш пишеш про вибори. Покажи де я писав про вибори? Я пишу про становище в Україні, яке спричинило ваше рішення голосувати в 2019 за розумово і культурно обмежену людину, яка вже навіть на шостому році на посаді не може логічно завершити ні одну думку
А що? Правильно? Це перше. Аналіз пройденого це ще на заклик до виборів. Чи для запортка це вища математика, яку в церкоавно- приходський не викладали. Чому вже шостий рік ти пишеш пишеш про вибори. Покажи де я писав про вибори? Я пишу про становище в Україні, яке спричинило ваше рішення голосувати в 2019 за розумово і культурно обмежену людину, яка вже навіть на шостому році на посаді не може логічно завершити ні одну думку
Вже якийсь сотий раз повторював, за Зеленського не голосував, ставив перед фактом, що би там не писали всякі чорноволохи - переможець виборів та яке будуть обирати "менше зло" відомо. Проблеми зараз інші, ніж перейматися виборами у 2019 чи кричати, що "протермінований" Зеленський.