Планктоша, а яким боком твій висер до цього: "Що він і Гончарук роблять в Укроборонпромі? В нас проблеми зі снарядами, виробництвом власної зброї. Там треба професіонали, а не інфантили, які свого часу згорнули українські ракетні виробництва і провалили оборонні програми, не побудували жодної фортифікаційної споруди. Ми ж всі розуміємо, навіщо цих фунтів поставили на Укроборонпром? Так нехай хоча б сидять там мовчки. Без тупих жартів." Ти і так тупий, не тури.
Бе-бе-бе.... І хто тут щось ліпить не по темі? Дурить не тільки один Зеленський. Заперечення є? І до чого тут недопрацювання сучасної влади?
Запощу ще й тут, подивимось як тут відреагує планктоша Знищення конструкторського бюро "ЛУЧ", що розробляє ракетні комплекси, це вже державна зрада чи ще ні??? Для розуміння: «Розробки КБ Луч»: Арбалет-К Вільха (ракетний комплекс) Комбат (ПТКР) Корал (ЗКР) Корсар (ПТРК) Нептун (береговий ракетний комплекс) РК-4 «Інгул» Сокіл-2 (БПЛА) Сокіл-300 Стугна-П
"Ким мені воювати?.. Ви ідіть воюйте, якщо не забезпечите!" - генерал Залужний депутатам ВР. Люто плюсую.
Гончарук - це той, шо на самокаті ? молодець, оптимізував, пришвидшив процес а ви все ще пішки, чи на машині?
Хомчин, можна поцікавитися... ну блін, прикол... дивимося уважно на цю вашу картинку... знаходимо логотип ''Visa'' це шо таке взагалі ? державне підприємство користується міжнародною платіжною системою ??? і про яку секретність можна говорити ?
Гончарук це той, що клінічний довбойоб. І навіть довбойоб-Зелупа був змушений сцяною ганчіркою погнати цього довбойоба на самокаті з крісла.
Квартал 95 зробив Україні щепленя від здорового глузду. Бидло має весело реготати і ні про що не думати, поки його тягнуть на бійню.
Ми з Ігор Селецький пишемо і публікуємо те, що думаємо, іноді наше думання це стьоб і сарказм . А ще не варто забувати навіть негативна реакція все одно корисна, бо привертає увагу інших. Тож, писали, пишемо і будемо писати) "Крім того, що у зелених багато безуглих на всіх рівнях включно з головою президента, у них явно працюють анти зелені диверсанти на найвищому рівні. От візьмемо, наприклад, ситуацію з відрядженням опозиційних депутатів. Якої мети ви хочете досягнути? Щоби вони не контактували з союзниками та/чи ворогами. Ну, тоді треба йти до кінця. Позабирайте в них гаджети та інтернет. Але ж у них є друзі, знайомі та сусіди. Значить не вийде. Отже, треба якусь програму - якщо щось таке опозиційне в інтернет фейсом чи голосом вилазить, то йому малює дулю. Я думаю великий цифровик Федоров може зробити і це, але треба спочатку зробити, а вже потім офіційно забороняти. А так, крім позору всередині та поза межами країни, мети не досягнуто. Опозиційників, ті ж самі диверсанти, навіть на телемарафон кличуть з цього питання. І Байдену та Орбану вони про юридичний геній Стефанчука все-одно розкажуть. Чи візьмемо мобілізацію. Це ж трухи та таймси, які кормляться в ОПУ, розганяють паніку як ТЦК бігають з повістками по туалетах в ТРЦ. Я в підвалі не ховаюсь і постійно ходжу по вулицях Києва і ніде облав не бачив. Каюсь в фітнес-центрах не буваю, бо боюсь, що придавить штангою. Новий Закон про мобілізацію дуже потрібен, але принципово він нічого не змінить. Як за старим все вирішували люди, так і за новим. Проблема ж не в законах, а в тому, що анти зелені диверсанти змінили одним махом все керівництво регіональних ТЦК. І Гончаренко може прописувати які завгодно терміни для ротації, відпусток чи демобілізації, але Залужний все пояснив – буде можливість, виходячи з ситуації на фронті, будуть, не буде, не будуть. І знову ж таки залежить від людей. В мене брат воює з 14, і не в штабі, а стріляє. І пару разів минулого року у відпустку приїздив. І в 14 році я бронік йому купляв, а зараз нічого не купую. Мабуть все-таки не все від законів залежить, а і від людей-командирів теж. Я от справді не розумію, що в тих зелених головах. І наче ж всі з шоу-бізнесу, знають як воно працює. Ну, зробіть шоу «Уряд національної єдності». І країні буде що дивитися, і свою відповідальність розмажите. Хай Порох показує, який він МЗС, а Юля мобілізатор. І моральне задоволення знову ж таки - порулити Петею. Ні, сидять ото як павуки в банці вп’ятьох та тіпа рулять державою безуглими." Ігор Стокоз