Верховна Рада ІХ скликання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бе-бе-бе...
    Хто би який не був, своє діло робити, по-максимуму очорнювати Зеленського.
    А "найпатріотичніші" порохоботи чого добились в кіноіндустрії, в режисерській справі, в написанні творів...? Ну гавкати, лизоблюдствувати і когось очорняти за пиріжок патріотичніше. Чи "правильниий" актор чи режисер має бути, замовивший слово за Порошенка, як Ада Роговцева, чи лизоблюд, як у рашиській педерації Міхалков чи Безруков? Ніхто не ідеалізує Сенцова, як колись Савченко, але і з Порошенка робити якогось божка не варто.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що, шизуєте?
    Тут мова йде лише про адекватну оцінку.
    А якшо вони мають іншій фах? Я, припустимо, не режисер і не актор. І що, мені вилупив очі фільми знімати або кривлятись перед камерою як падлокловун? Кожен мае робити свою справу.
    Дійсно! Як добре Ви знаєте зебілів!
    Ви маєте щось проти Ади Роговцевої?
    Або як у нас Сєнцов.
    Чому? Припустимо Ви його ідеалізуєте.
    Найсмішніше те, що його робите Ви.

3. Що, планктоша, галоперидол закінчився?

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, якщо ти справді такий гоноровий меценат і благодійник, то перерахуй кошти і тут покажи скрін платіжки.
    В противному випадку ти звіздабол і поц.

• Подобається Подобається x 1
  5. Хай планктоша виставить рецепт від дохтура

6. Gyppsy

Міську, тобі треба було відразу казати про якісь рецепти)
    Ти ж сам дав вказівку і сказав конкретно Дві таблетки галоперидолу планктоші. За мій кошт, якщо Кульпарківську недофінансовують.
    А про фінансування медицини можеш поцікавитися.
    Так що або ти хлоп, або звіздабол і поц :)))

Ти, Міську, на майбутнє менше ляпай язиком, а тепер покажи скрін платіжки і не позорся.

7. А що, Кульпарківську все таки недофінансовують? Чи фінансів, які виділяють зельонки, не вистачає на всі 73%

8. Gyppsy

Міську, Кульпарківську таки недофінансовують. Фінансів, які виділяють зельонки, не вистачає на всі 73%

Міську, ти звіздабол і поц.

• Подобається Подобається x 1
  9. Lanktocha

При всіх його мінусах, до рашиської мерзоти Міхалкова, Безрукова чи Пареченкова йому далеко. Не потрібно так очорняти людину, тільки тому, що у чомусь не погоджується з ідолом Порошенком.
    Вже писав, недавно стикався з одним лікувальним закладом, психіатрична лікарня по Кульпарківській тут ні до чого, безкоштовних ліків для пацієнтів зараз видають набагато більше, ніж за Порошенка чи інших президентів, хоч не у всьому тут заслуга Зеленського.

10. Gyppsy

@Lanktocha, в даному випадку мені по барабану лікувальні заклади взагалі і психіатрична лікарня по Кульпарківській зокрема.
    Тут йшлося про сутність Міська @Mykhaylo Khomchyn.
    А Міську крім своїх дотеперішніх заслуг ще й звіздабол і поц. Так що можете так на нього і казати.
    А якщо хтось спитається, звідки Ви то знаєте, то кажіть, що це я так сказав ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Blaberus

Яшо людина має ідола Зеленського, це значить що ця людина або зрадник, або дегенерат.
    Більш того, заслуги зрадника тут взагалі нема. Це наслідки децентралізації, яку зробив Порошенко.
    Але ідола з нього не будемо робити! Будемо вилизувати сраку падлокловуна. Правда, Лактоша?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. Lanktocha

Від ніякої біди і ніяких лікувальних закладів зарікатися не варто і я думав, в разі якогось погіршення вистарчить випити таблетку і зможу робити все задумане, але так не є.
    З одним лікувальним закладом стикався у травні, змінилася там обстаноовка, і з сервісом, і з видачею безкоштовних ліків та інвентарем, порівняно із 2016, коли президентом був Порошенко.
    По-хамськи себе веде та є дешевою порошенківською піхотою. Інші запитання, не до мене, а до нього, зараз, як і мені, замість толкової відповіді - "Євангеліє" від чорноволохів.
    Не тільки, були ще започатковані реформи в медицині в.о. Супрун. Не кажу, що покращення в мед.закладах - повністю заслуга Зеленського, як і томос - не заслуга одного Порошенка.

13. Blaberus

А Супрун це ж не слуга бидла, пробачте, наріду?
    Ви вважаєте Томось чимось значним для України? Терміново зітріть свій допис, бо зебіли Вас гівном заблюють. Вони вважають Томос якоюсь фігнею. Напевне вони сатаністи або культісти Ктулху.

14. Lanktocha

Хто так вважає? Серед всіх виборців немає православних християн?

15. Blaberus

Наприклад тупа худоба мавпа японська та циганське рило зневажають Томос.

16. Gyppsy

@Lanktocha, а для чого це Ви ніби виправдовуєтеся чи щось мені пояснюєте?
    Не треба того робити.

17. Blaberus

Вірно! Треба одразу плювати в бридку циганську пику.

18. Lanktocha

Побачив таке співпадіння: пропагандиський шабаш Скабєюшки "60 минут", справедливо дехто називає "60 минут ненависти к Украине", та і це обговорення можна назвати "Ненависть, гівнометання порохоботів до тих, хто у чомусь незгідний".

19. Gyppsy

@Lanktocha, а чому Ви так багато уваги приділяєте тотим "60 минут" якоїсь Скабєюшки?

20. Lanktocha

Особливо не приділяю, така подібність із порохоботами. Ну і буває там гостем, точніше, хлопчиком для биття, затятий порохобот Цибулько, на що здатні гроші.

а де твій аватар? :)