Верховна Рада ІХ скликання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 29 сер 2019.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дай таким владу, напевно вже би концтабори були.
    І я про що? Таку людину не прикрашає поведінка базарної баби.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А хіба не в них влада? Мразота має монобільшість. Але, на щастя, воно таке дурне що невзмозі цим скористатися.
    Поведінка базарної баби притаманна падлокловуну. Як воно обісцялося від Марусі та Софійки! Дрисливе чмо.

3. Lanktocha

Заклинуло? Скільки харкати жовчю? Не про це йшла мова, монобільшість Зеленського не чіпає і нікуди не запроторює порошенківських крикунів, а враховуючи ненависть та агресивність деяких порохоботів, про тюрми і тортури політичних опонентів вони мріють.
    Таки заклинуло.
    Принагідно, Чикатило був талановитим педагогом, це не означає прообачити його злочини.

4. Blaberus

Так, бо вони дурні. Згадайте кілограми справ проти Порошенко, які россипаються наче популярність падлокловуна; згадайте Марченко, якого намагались посадити з-за фізичних властивостей кєвлара; згадайте Ріффа, якого тримають за гратами з привіду дебільного звинувачення; я вже не кажу про справи на гарних та розумних дівчаток - Марусю та Софійку, від яких бздливий падлокловун осісцявся та обісрався рідким стулом.
    Вони навідь своїх намагаються посадити, я маю на увазі Стерненка та Семенченко.
    Падлокловун, можливо, теж непоганий піаніст. Але кожний його злочин ретерно фіксується.

5. Blaberus

А це вже цікаво: хіба не зебіли волали про табори для порохоботів і про покарання за критику їх боженьки?

6. Lanktocha

Бачу пішов слоовесний понос. Якою би не була тема розмови, треба згадати про поганого Зеленського і хорошого Порошенка, майже, як у совку при екзамені з історії, неважно, яке було питання, треба було згадати про "зрадника Мазепу", "братні народи"... методички порохоботів не відрізняються.

7. Blaberus

Лактоша, Ви розумововідсталий? Мова йде про низький моральний рівень та дебільність зебілів.

8. Lanktocha

Потім не дивуйтесь, за що і чому порохоботів не люблять та не підтримують.

9. Blaberus

Хто не любить і не підтримує? Зебіли? Так це нормально! Вони тупі та недорозвинуті бидляки, кугутня що підтримує різне лайно.

• Тупо Тупо x 1
  10. Lanktocha

Скільки жовчі може ще вміститися?
    Я не до кінця в усьому Зеленського підтримую і не до кінця розумію такий вибір, але жовчю не харкаюсь!

11. Blaberus

А за суттю питання нічого не маєте заперечіти?
    Ось бачіте! Ви погоджуєтесь з моїми тезами.

12. Lanktocha

Що заперечувати? Фанатом Зеленського ніколи не був і не вважаю його якимось чарівником.
    Виборці Зеленського були, ну явно не крикуни-боти, які гавкають по методичці і команді "Фас!"

13. Blaberus

Лактоша, Ви зебіл. Можливо ви зрозуміли що пошились в дурні, але гординя заважає Вам визнати свою тупість.
    Ось наприклад, ви відмазуете шмарклю за його дизертиртво . При цьому, я привів вам думку Гриценко з цього приводу. Але ви проігнорували це Чому Ви це проігнорували?
    Виборці Зеленського занадто тупі щоб користуватися методичками.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. Blaberus

Lanktocha, з чим Ви не погоджуєтесь? Вважаєте що зебілоїдне бидло користується методичками?

15. Lanktocha

Як Гриценко був конкурентом для Порошенка, то був злодій, брехун та "Агент Кремля", тепер авторитетна його думка, міняєтесь, як і сам Порошенко, від СДПУ (о) до Нашої України.
    Горобці на плоті знають, що я не був виборцем Зеленського, але дятли-порохоботи не знають. Часто приходиться вибирати "менше зло", будуть наступні президентські вибори, у Зеленського є шанс потрапити у таку категорію.

16. Blaberus

Лактоша, Ви погано читаєте? Я написав що вважаю Гриценко конченим мудилой. І ставитись до нього я так почав ще до того, як він полиз вилизувати кловунячу дупу.
    Але він військовий. Як ви ставитесь до думки військового стосовно падлкловунячого вояжу до Катару?
    Досить рекламувати свій ідіотизм.

17. Lanktocha

А "вояка" Хомчин мав стосовно цього немало заперечень.
    Ніхто із нас не знає дійсної цілі поїздки Зеленського у Катар, для чого гадати і фантазувати?

18. Blaberus

Я знаю! Його ціль тримати свій нікчемний організм подалі від небезпеки.

19. Lanktocha

Не всі поводяться, щоб брати участь у бойових діях зі своїми воїнами, як князь Святослав.
    Є поняття, корисніший і більше принесеш користі у тій чи тій сфері.

20. Blaberus

Ні, це вже занадто.

Якшо це опудало поведе бійців, на Україну наложать санкції за використання зброї масового знищення. Бо не лише вороги, але "мірняк" та майже пів-світу виздохне від реготу.
    Ось і падлокловун приніс би більше користі, якшо і подалі не ліз за межі генітального піанізму.

а де твій аватар? :)