мрія здійснилась Довга дорога до мрії завершилась на святі Дня міста Львова у Шевченківському Гаї.Тут я вперше видерся на коня (та ще із сином) і ...Ми безпечно проїхались і повернулись на стартове місце. Супер відчуття всього за 20 грн.
Наразі катаюсь на іподромі,не в клубі,ціна порівняно з клубами доступна абонемент 400 грн (8 занять),але коні не для уроків,буває скидають.Хто має контакти де можна ходити і кататися напишіть будь ласка,бажано не клубів бо там ціни захмарні...
катання на конях навчаю та катаю на конях у зручних умовах, є манеж де можна займатися у погану погоду і після роботи, умови для переодягання, можна попити чаю або кави, хто хоче займатися постійно, звертайтеся 0673155597
Можете приходити до нас на іподром. Є різні конячки. І для тих хто зовсім не вміє їздити. і для тих хто вже трошки їздить. Можна і в полі. А можна в манеж закритий поїхати. Контакт в ПП. Ціни цілком приємні. ---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- А ми на іподромі їздимо. не дорого.80грн. урок.
18-19 травня будуть проводитись змагання з виїздки та конкуру. Запрошуєм всіх бажаючих прийти, подивитись і повболівати . Буде багато спортсменів з різних клубів м. Львова. також ярмарок коней і амуніції.
А є якісь вікові обмеження для того, щоб навчитись їздити? (Коней люблю змалечку, але каталась лише в цирку і кілька раз в Карпатах і то років 10 назад. Здається, зараз вже і вилізти буду боятись на коня)
Взагалі то питання було до тих форумчан, які безпосередньо працюють з цим питанням (дописи вище), ну але від Вас, Samojlovu4, я іншого і не чекала
Розраховуйте на вартість від 150 грн. за одне заняття, якщо періодично хочете займатись (хоча б раз в тиждень) то робиться знижка - 100 грн. за заняття. Обмежень по віку нема.
На іподромі заняття для дорослих від 100 грн. Для діток від 50 грн. Проводяться заняття як для початківців так і для тих хто хоче розвиватись. Заняття з виїздки і конкуру.Організовуєм прогулянкина 1,5, 2 і 3 години. Потеплішало, сонечко. весна. Можна втілювати в життя свої мрії.