- А в мене є до Вас "претензія". - Ви в котрий раз випереджаєте мене з думками. Я тільки писати, бач а Ви вже написали те, що я хтів написати. Але я не сумую, напроти, я пишаюся тим, що в Україні ще є Українці. Це дуже добре. - А божевільні секти потрібно забороняти негайно і без усяких вимог і це таки так!
Уточнение: Не православие, а христианство головного мозга, ибо Христо - это царь... и никакой связи с Иисусом не имеет. Суть учений Христа - анархия, а не монархия. Соединять Иисуса с Христом все равно, что соединять огонь и воду. А почему так называют? Просто секта так решила нивелировать суть православия, чтобы имперско-христианским огнем превратить живительную воду Православия в пар. Надо помнить, что крест - это символ огня, а Иисус - символ рыбы, а рыбы в огне не живут.
- Вы хотели сказать, наверное: - любовь к Украине в какой-то "России"? Вы просто описались, наверняка...
- Це є монограма Ісуса - Знак хреста, як символ вогню і сонця, поширений з найдавніших часів в усьому світі. - Ось тут бачите вогонь під хрестом? А зверху знак Цариці Небесної Інани, прив'язаний, як полонений, двома хрестами? А ось тут, Риба на Вогні: - Це я так, для роздуму...і без натяків, чесно.