Ой... таких """""банд"""""" по Львову..... только в мою молодость штук 15-20 было и что, теперь это стало, грубо говоря, историческим лицом района?
За цю територію велися криваві війни. На неї претендувала "банда Привокзальна", але "Хрест" виявилася більш інтелектуальною.
Так вот причина 2-й мировой!!!!!!! ---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ---------- ---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ---------- Вырос в этих районах, и не 20 лет мне, а вот аж такие ужасы впервые слышу. Пару драк - война за власть в районе? И за какую власть, при совке то?
Ааааа.....так вы по малолетским фантазиям соскучились????? Тогда понимаю. Я тоже считаю, что в силовые структуры идут, в основном, люди которые в детстве в войнушку не наигрались, взяточники не в счет.
Вернакулярні райони виявилися дуже корисними у маркетингу. У кожному такому районі можна вліпити магазинчик своєї мережі і не помилишся!
Нарешті до мене дійшло про що ви... Пекарську забули і Червоне поле чи як там правильно В нас з школи хлопці якісь підписки ставили
Так.... уже сооовсем запутали. В районе, 50 лет тому была малолетняя банда... - так? Через 50 лет, надо ставить магазин с продуктами - так? Где связь?
Вперше чую про Червоне поле. Де це? ---------- Додано в 19:29 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ---------- А аптека то і є магазин... З продажу ліків.
В нашем районе их и так полно. Куда ещё?!?!?! Одно время банки росли как грибы, блин живем как в Швейцарии.
Сусід? Це стадіон за училищем(по-моєму педагогічне), на Чкалова. Там дійсно червона покриття було, напевно тому так і називали..
Не погоджуся... Навіть пару разів приймав участь в отаких походах з "дринами" і теде... І на "Хрест" ходили... Мені було років з 15....