ну і біс з ним - воно для всіх спеціальностей є вернакулярний район у львові - навть площею троха більшою, ніж 500 кв. м. недавно поруч вулицею йшов - там в плоті цілу секцію виламали - і народна стежка через ту дзюру пролягла.... == на фоні місячних фаз та погодних катаклізмів - вже нічому не дивуюся...
...метеочутливість, залежність від місячних фаз...Вам треба троха більше спати, подбайте про себе любимого...і по дзюрах менше ходіт. ...а там, диви і здатність дивуватися відновиться. Це як з потенцією, так шо не журіться. Мо це лише тимчасовий функціональний розлад. Ноги в горєчі воді з гірчицьом помочіт, хустинку з воцтропом до лобика прикладіт.
Не встигне. Стіко нових тем, і фсьо на таку (одну) животрєпєщучу тему... Доки прочитаєш - "вже ранок". Цікаво, на которому етапі вони будуть злиті в одну тему, в которій "тихо сам з собою" (чи клонів нарисує) Юст бурхливо обговорюватиме надзвичайно цікаву тему "Просторолгія - наше фсьо!". Бо ТАК ми до тем "Просторологія в борщі", "Просторологія унітазу", "Просторологія горобця" і т.д. дійдемо. А оно нам треба? Є ж розділ для флуду і забав.
...кіко того життя, особливо інтимного??? Солідарний з Вами, фсьо, жи не має стосунку до науки, чи то прикладної, чи "чистої" ...не повинно труїти безсонних ночей, не повин- но відганяти надихаючих муз творчим особистостям котрі безкорисливо гаруют на творчій ниві на благо всіх...
Для дефіністів - кидаю лінк про поняття вернакулярного району. http://en.wikipedia.org/wiki/Cultural_region Море інформації є у неті - пошукайте. Для мене - це дійсно може бути дуже невеликий район. І площа тут не критерій, а його сила в "народній думці". Зазначу, що поняття вернакулярного району виклористовується не лише в соціології, але й багатьох інших науках - урбанології, маркетингу тощо. ---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ---------- Ну Ви їх скеровували мабуть віртуально. Чи водили за руку?Якщо за руку - то Ви дісно знавець Кульпіка!
плавний перехід на особистості - марний. ви тут не одні пацієнти - і коли вам бракне аргументів - а якось же опонента задавити слід - левандівка вам в поміч - але... при такому підході - гугл-мап.... не варто так агресивно відстоювати "розпальцовку" - це відразу виказує неофітів, і на хороше французьке льє відганяє тих, хто тямить (хоча б термінологію розуміє) в темі. Те, що у вас немає технічної освіти - ви продемонстрували - зараз спробуйте продемонструвати залишки знань з соціології
Ваша дискусія звичайно дуже цікава, але складається враження, що непосвяченим тут не має що робити. А тема ніби цікава намічалася
гворне, "по анналам банальной ерудиции, не всякий оптимистически настроенньій индивидум...." - якщо вам цікаво і ви це (тему) підтримуватимете - я замовкну
Мене цікавить інформація про частини Львова, їх назви і походження. Але якщо дальше тема піде в тому напрямку, в якому вона почала йти, то вона вже дуже для вибраних. Мені тут не буде що робити. А саме слово "вернакулярний" і його походження не дуже цікавить Звиняйте, що встряв у розмову
Нормально встряли. Не знаю навіщо сюди пруться ті, кому це не цікаво. А походження "вернакулярний" даремно не цікавить, бо самі назви дуже багато містять у собі. "Вернакулярний район" - "уявний район". Не формальний! Деякі виникають і зникають, а деякі існують стабільно.
Не ображайтеся, не хочу Вас ображати...але сьогодні вночі, мені пригадалися мачти антен, з яких до наших днів у Львові, коло церкви Юра збереглась одна...цей комплекс, за совєцьких часів оберігав доброчесних львівян від ворожих голосів в радіоефірі...в народі їх називали "глушилки". Ця що залишилась до сьогодні замовкла, змінила функціональний профіль...та хто зна, деколи часи повертаються, вже на якісно новому рівні.
Тема називається "Вернакулярні райони Львова", мене тут більше цікавлять два останні слова. А як їх називати, вернакулярні, місцеві, уявні...Мені однаково Ось цього не чув Цікаво було би створити якусь приблизну мапку Львова з назвами районів і з посиланнями на джерела
Не Хрести, а Хрест, принаймні, завжди так було. Назва походить від характерного перехрещення трамвайових рейок. Колись було у Львові ще таке мальовниче місце - Зелене Око. Не знаю, чи збереглося. Термометр. Часте місце зустрічей, відомий однозначний орієнтир. Багато таких місць мали назви від певних закладів, які там знаходилися - Нектар, біля Нектару. Або якихось декоративних елементів - під Інтегралом. Можливо, ще щось згадаю.