Відповідь: велосипедне місто Тютюнників-31. За полчаса, перед тем, как зайти, перезвоните пожалуйста 8067-940-7206.
Відповідь: велосипедне місто якби ще я знав де ця вулиця знаходиться... ок... зайду... перетелефоную...
Відповідь: велосипедне місто Пупер, я нашел за 636 грн то, что искали вы: великолепный дюралевый велосипед фирмы Specialized. и вчера купил его дочке. Два часа сидел, собирал из коробки и регулировал. Теперь в парке её можно догнать только бегом.
Відповідь: велосипедне місто Мені подобається ідея велосипедного міста. Тільки це дуже багато коштів потребує. От в Голандії наприклад ВСЕ зроблено для велосипедистів. Вони мають свої окремі доріжки, свої світлофори, свої дорожніф правила... Там так цікаво кататись!!! Сам неодноразово пробував, завжди беру там на прокат велосипед.
Відповідь: велосипедне місто Порадьте мені будь-ласка, можливо купити якийсь велосипед, щоб можна на ньому було їздити і по місту, і в гори, і по трассі? Якийсь універсальний!!! Вже купую...
Відповідь: велосипедне місто Зайка =)))))))))))))))) Доречі, нещодавно був в Тернополі. Так от там, також бачив стоянки для велосипедів. От халепа. В Мукачево є, в Тернополі є. А якже Львів оминуло ?
Відповідь: велосипедне місто Я - за велосипедний Львів на 100%! Цілий прогресивний світ вже давно перейшов на здоровий спосіб життя і побуту, а в нас все, якщо і міняється, то тільки в гіршу сторону (зазвичай такі речі спостерігаю останнім часом, на жаль). Думаю, що в тому плані нам у німців здалось би повчитися, там студенти в універи на двоколісних щодня ганяють і пікніки чи велотури частенько влаштовують. Та й навіть шановані і поважні професори на ровери пересідають, дбаючи про довкілля!..
Відповідь: велосипедне місто я не шукав за 600.... я просто хочу велосипед, але мені немає його де ставити... за 1500 гривень можу купити не раніше ніж за 2 місяці, якщо буду збирати кошти... лишати його немає де... мені буде шкода, якщо ровер за 1500 гривень вкрадуть...
Відповідь: велосипедне місто To Velomax: Дарую ! - - h t t p : / / w w w.liveinternet.ru/images/attach/681940/1438406.gif
Відповідь: велосипедне місто У нас 100% вкрадуть ровера, або познімають все, що тільки можна... Але я вважаю, що щось типу стоянки для роверів зі сторожем можна придумати...