Відповідь: велосипедне місто Девочки и мальчики, не сравнивайте велосипед и автомобиль. Это разные вещи. Никто ведь не сравнивает спортивный планёр и аэробус, хотя и тот и другой летают. Характер и цели летания несколько отличаются, правда? Что касается падений - с дочкой в кресле я езжу чрезвычайно аккуратно и только днём, (а езжу я уже лет пять-шесть). Ребенок в шлеме пристёгнут к креслу, ножки, бока и голова защищены элементами кресла За полтора года совместного катания мы ни разу не упали. я езжу на контактных педалях
Відповідь: велосипедне місто Чому немає смайлика де чоловічок ридає? Ну як мені виразити ностальгію?!!!
Відповідь: велосипедне місто В Метро завезли велику партію скутерів - як альтернативу велосипедам і авто
Відповідь: велосипедне місто Ума издевается? Самый лёгкий скутер весит не менее 70 кг. Кто-нибудь пробовал затащить его на третий этаж хрущёвки? ЗЫ: не покупайте велосипеды в Метро или в любом другом супермаркете, чтобы навсегда в них не разочароваться. Прошлая суббота:
Відповідь: велосипедне місто Пригадав анекдот на велосипедну тематику... Запитують якось підозрюваного: - Звідкіля у вас машина, а?! - Ну як, колись у мене був мотоцикл, продав його, доклав і купив машину! - Зрозуміло, а звідки мотоцикл?! - А тоді у мене був велосипед. Продав його, доклав і купив мотоцикл! - Ах так! А звідки велосипед?!! - Ой не треба, товариш суддя! За нього я вже відсидів! )))
Відповідь: велосипедне місто Це не від мене, це дійсно з життя... Переконаний, що нам сумувати нема від чого Теж мрію купити щось пристойне з велобайка, тому що старт-шосе вже "відстій" у наш час (( стоїть лише, пилиться...
Відповідь: велосипедне місто Старт-Шоссе хороший велосипед, только устарел морально. Конструкция современных велосипедов стала проще и легче. Сборка велосипеда из стандартных узлов ничем не отличается от сборки компьютера из набора плат.
Відповідь: велосипедне місто А потом кемпинг в Ворохте. еще хочу сказать, что в плане формирования мировозрения велосипед один из самых сильных факторов. Человек на велосипеде всегда двигается вперед. Тот кто останавливается - падает, эта идея движения, развития, сильно влияет на образ мышления, по крайней мере мой.
Відповідь: велосипедне місто Веломакс я вас вчора бачила в 13-50 на перехресті коло СБУ В шоломі, геть як на знимці. Ви перед моєю машиною дорогу переїздили.
Відповідь: велосипедне місто Цілковито згоден. Прекрасно сформульована думка!Я не такий профі в велоспорті, але свого часу, замолоду, також дуже любив велосипед і мушу визнати, що він надавав мені сил і ентузіазму, еспансивності, які не дає ніякий інший вид спорту чи транспорту.
Відповідь: велосипедне місто на моїй роботі парковки немає...... їжджу автобусами..... як тільки-но буде парковка — в автобусах мене не побачать більше ніколи!
Відповідь: велосипедне місто в нас половину людей повільно на машиназ їздять а якшо ше почнуть на роверах то повний аут, плюс смертельні аварії збільшиться
Відповідь: велосипедне місто не вижу связи между медленной ездой на машине, велосипедами, авариями и постингами, смысл которых сложно понять из-за ошибок. Что касается велопарковок - ха-ха три раза. Мало сделать велопарковку - она должна быть охраняемой. Сейчас я знаю во Львове три велопарковки: возле Ратуши, возле главного корпуса Политеха и на пл. Петрушевича возле Спорткомбината. Но свой велик я бы там не оставил даже на две минуты: велосипед без хозяина рядом - очень лёгкая добыча. А зимой по городу ездить на велике опасно, холодно, мокро и грязно. Надо ездить на лыжах. Лыжам не нужна парковка
Відповідь: велосипедне місто а де взагалі у львові є паркінги для велосипедів?... чи кожного разу прив’язувати його до паркану?...