Відповідь: велосипедне місто Наприклад ідея, але не моя: наприкінці травня планується провести акцію "Велодень" А я просто веломагазин+майстерню відкрив на початку березня.
Відповідь: велосипедне місто Пупер, садись на велик и приезжай в гости. С Лычаковской до Стрийского не далеко.
Відповідь: велосипедне місто стрийський ринок?... там таке страшне перехрестя, з-за ринку виїжджають автобуси й тролейбуси... "чортовий п’ятачок" якийсь...
Відповідь: велосипедне місто Ага, меня там сбили однажды. Головой вертеть надо на 360 градусов А кто еще из форумчан на велике катается - признавайтесь. Здесь целая велотема образовалась.
Відповідь: велосипедне місто де у львові можна нормально на ровері кататися?... маестро, підкажіть....
Відповідь: велосипедне місто Моя любимая местность - лес между Пасечной и Винниками. Если туда заехать, то словно оказываешься в Карпатах. Там есть множество трасс, прелесть которых не передать словами - там надо проехать.
Відповідь: велосипедне місто оооо!... скільки разів я там горілку й пиво пив!!! (але був без ровера)...
Відповідь: велосипедне місто Не гнівайтесь, хлопці, але їздити на ровері по Львову... Ви викликаєте в мене... повагу, навіть можна сказати. За хоробрість. Не те що помічні, а навіть ворожі для роверистів дороги. І з таким екстремально-хаотичним нерегульованим дорожнім рухом, де кожний сам за себе і більша частина водіїв з куплено-подарованими правами, та ще й "під мухою" за кермом... Вау, респект.
Відповідь: велосипедне місто Не такая уж это большая сложность кататься по Львову. Я иногда езжу с ребенком на заднем кресле.
Відповідь: велосипедне місто Важайте, Веломакс, важайте - з дитиною це вже круто. Чесно, я б не ризикував. Я тут на мопеді-скутері вишивав, хоча дружина благала не їздити. Поки ззаду не вдарили, дівчинка за рулем прикурити хотіла... Летів як мішок з гімном, добре що шоломи тут обов`язкові. Більше не сідав, продав. Небезпечо це, на двох колесах в великому місті, ну його, в мене ще діти дрібні. Хіба так, для задоволення покататися, за містом десь на вихідні.
Відповідь: велосипедне місто А я з малою їду дуже обережно. Вона в шлемі, сидить в дитячому кріслі, подібному, як в авто ставлять для дітей. Їдемо з нею десь в ліс, або в парк...
Відповідь: велосипедне місто Великий мінус І ще я люблю свою машину. І в дощ на ровері не дуже поїздиш, а Львів місто дощове. А так сидиш в авті, хоч і в пробці, радіо шось там бреше чи співає.. Я за те щоб були спеціальні доріжки - а то особливо як по моїй вулиці проїдеш то всі зуби можна лишити. А щоб повністтю - я проти.
Відповідь: велосипедне місто Я одного разу на морі бачилп як чоловік з малим в тому кріслі з ровером падав.. Малий плакав страшенно - я б свого не ризикнула катати
Відповідь: велосипедне місто Бо там якщо з Стрийськох їхати - наліво неможна, а всім треба. Сама так їжджу щоб не оюїздити півсвіту