Відповідь: велосипедне місто А швидка? А підвіз товару до магазинів, вивіз сміття, пожежники... Гелікоптером? Той електротранспорт робить з історичного центру постійно сейсмічно активну зону. Один трамвай за день наносить центру більше шкоди, ніж всі легкові автомобілі разом взяті
Відповідь: велосипедне місто Десь тут вже була розповідь про неправильно припарковану Славуту і іномарку, і про вибір евакуаторщиків....
Відповідь: велосипедне місто І Славути також повинні паркуватися там де слід Не можна ж тільки джипи евакуйовувати
Відповідь: велосипедне місто Джипи ще й небезпечно, бо можуть пику натовкти. З іншого боку, Славут більше
Відповідь: велосипедне місто Та, українське суспільство ще, мабуть, не скоро доросте до розуміння того, як турбуватися про екологію, і що все починається не з інших і не з "мояхатаскраю", а з кожного особисто.
Відповідь: велосипедне місто Здається мені, що за кордоном не паркуються на заборонених місцях не тому, що бояться штрафів (хоча штрафи серйозні), а тому, що розуміють одну просту річ: якщо всі будуть дотримуватись правил, життя буде набагато простішим.
Відповідь: велосипедне місто не треба повторвати банальні речі "добре там, де нам немає", бо це не так... закордоном і машини ставлять там, де не треба і хуліганять на дорогах... я мав на увазі те, що стовпчики ті, які загороджують дорогу можуть забиратися - нічого складного (механічно) немає...
Відповідь: велосипедне місто Нема проблем. Я просто не хотів, щоб мій допис зрозуміли як "ось у них все добре, а в нас все погано". А стовпчики такі можна покласти. В кожен вбудувати міні-ресивер, налаштований на певну послідовність радіосигналів. В кожну пожежну або швидку вбудувати передавач, щоб стовпчики автоматично пропускали ці машини. Нічого нового - принцип роботи центрального замка з керуванням від брелка. Реально це коштує небагато, треба лише мати зацікавленість це зробити.
Відповідь: велосипедне місто Неделя. Думаю, примерно столько пройдет с момента установки первого десятка "радиостолбиков" до первого факта продажи пиратского "брелка", пока в виде платы с кнопкой. А через месяц появятся модели в стильных корпусах, со стразами "Сваровски"... :rolleyes:
Відповідь: велосипедне місто таке панство дуже швидко можна затримати... "дайки" повинні якось зарплату свою відпрацьовувати...
Відповідь: велосипедне місто О-о-о, какая тема появилась, когда солнышко пригрело ! Вы может подумали, что я забыл про этот чудесный форум ? Нет, я воплощаю в жизнь пункт первый из опроса - совсем времени нету лазить по инету. (а с велогейшами - это просто отпад)
Відповідь: велосипедне місто Я ничего не предлагаю. Просто делаю так, чтобы велосипедов на улицах становилось больше.