Велосипед у місті

Тема у розділі 'Велодоріжка', створена користувачем MARTINI, 23 жов 2011.

1. Tatiana Lev

Tatiana Lev Well-Known Member

Моїй 9, але то вона вже супер-пупер ровериста. Нині от захворіла, та до 7 червня ще далеко. Поїде на велопарад точно, хоча для нас це вперше---участь в вп.
    Якщо ваша доця ще не дуже добре їздить, то може лише почати маршрут, а потім будь-коли з"їхати. Та це ж не спортивні перегони, а акція в розвиток вільного ровероруху.

• Подобається Подобається x 1
  2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Моя доця їздить добре, їздить з 3 років, їздить майже щодня, але бачу на відео, що там усі дорослі...

3. Tatiana Lev

То прошу подивитися тут:/www.youtube.com/watch?v=-FYApS-8k7Q

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

ну і тут вже веселіше:www.youtube.com/watch?v=9LE17CmkwbY

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

але діти не можуть їздити по проїжджій частині до 14 років.( а в рамках велопараду ???) Тре буде трохи "хімічити". Ну і напрошується питання про проведення дитячих перегонів. В Києві такі вже відбувалися.

• Подобається Подобається x 3
  4. Tatiana Lev

Це відповідь мені Анастасії Судковської----організатора велопараду..

Чи чоловікам без нас тут буде сумно?:dntknw:;)

5. denverod1

denverod1 Well-Known Member

При ціні на проїзд 3 грн, бензині 16 грн за літру , враховуючи що місто львів не є великим, ровер стає дуже актуальним в наш час, основна проблема це освоєння нових велодоріжок, підбір велосипеда

6. muravey

muravey Well-Known Member

Кто знает, есть ли во Львове велошколы для взрослых? Купили жене коня, надо учиться :) Самостоятельно пока не очень получается, может из меня плохой инструктор...

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

"онлайн школа - вождения велосипеда!!!!" всего за 300 грн вы получите уникальный курс обучения езды на велосипеде, 1й . урок бесплатно !!!!!!!!!!

9. muravey

онлайн я и сам вам наговорю на 300 грн

10. artobstrel

зря, уникальная метода ... инструктор ))) езды на велосипеде ))))) ыыы

11. Іспанка

Арте, от ви ржете, а люди, між іншим, мучаться - он я вже надцять років навчитися не можу:sad:

12. artobstrel

як же мені не ржати ... інструктор їзди на велосипеді ))))))))) не можете? то чіпляйте мелсенькі колеса та крути собі, потім знімай і вуаля! леді на мопеді ....

13. muravey

artobstrel, я бы купил (Правда), но нигде не видел такие для велосипедов с колесами 26"

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Точнее, видел, но находятся они в США и стоят как велосипед :)

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ровер купувати пробувала? :)

15. Іспанка

Нашо, якщо на селі цілодобово був доступний сусідський:))) Я про ровер дуже давно мрію (то було найбільше дитяче бажання - ровер замовлявся на Миколая, ДН та іменини, але так і жодного разу не був подарований:sad: ), але стримує ціна і те, що їздити не вмію. А як не навчуся і воно брухтом стояти буде?:nea:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я купив собі ровер... жіночий, але нічо... їздить файно... тренуюся, давно не їздив...

• Подобається Подобається x 5
  17. muravey

Мих, я пока доставлял вел жены со склада курьерской компании домой, даже некоторым образом влюбился)) у меня то посадка спортивная на горном - "попой кверху", а тут - сидишь, как на лимузине, гордый, на мягком сидении и с прямой спиной))

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось він

7 передач.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Мих, на 7 передачі вже можна на автобані летіти :)))

20. artobstrel

тю, а де ж натягач, перекидки ? :dntknw:

а де твій аватар? :)