Моїй 9, але то вона вже супер-пупер ровериста. Нині от захворіла, та до 7 червня ще далеко. Поїде на велопарад точно, хоча для нас це вперше---участь в вп. Якщо ваша доця ще не дуже добре їздить, то може лише почати маршрут, а потім будь-коли з"їхати. Та це ж не спортивні перегони, а акція в розвиток вільного ровероруху.
Моя доця їздить добре, їздить з 3 років, їздить майже щодня, але бачу на відео, що там усі дорослі...
То прошу подивитися тут:/www.youtube.com/watch?v=-FYApS-8k7Q ---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ---------- ну і тут вже веселіше:www.youtube.com/watch?v=9LE17CmkwbY ---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ---------- але діти не можуть їздити по проїжджій частині до 14 років.( а в рамках велопараду ???) Тре буде трохи "хімічити". Ну і напрошується питання про проведення дитячих перегонів. В Києві такі вже відбувалися.
Це відповідь мені Анастасії Судковської----організатора велопараду. Дівчата, пропоную перейти з "Велопарадом дівчат" на ДП ось сюди http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=75906. Чи чоловікам без нас тут буде сумно?
При ціні на проїзд 3 грн, бензині 16 грн за літру , враховуючи що місто львів не є великим, ровер стає дуже актуальним в наш час, основна проблема це освоєння нових велодоріжок, підбір велосипеда
Кто знает, есть ли во Львове велошколы для взрослых? Купили жене коня, надо учиться Самостоятельно пока не очень получается, может из меня плохой инструктор...
"онлайн школа - вождения велосипеда!!!!" всего за 300 грн вы получите уникальный курс обучения езды на велосипеде, 1й . урок бесплатно !!!!!!!!!!
як же мені не ржати ... інструктор їзди на велосипеді ))))))))) не можете? то чіпляйте мелсенькі колеса та крути собі, потім знімай і вуаля! леді на мопеді ....
artobstrel, я бы купил (Правда), но нигде не видел такие для велосипедов с колесами 26" ---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ---------- Точнее, видел, но находятся они в США и стоят как велосипед
Нашо, якщо на селі цілодобово був доступний сусідський Я про ровер дуже давно мрію (то було найбільше дитяче бажання - ровер замовлявся на Миколая, ДН та іменини, але так і жодного разу не був подарований ), але стримує ціна і те, що їздити не вмію. А як не навчуся і воно брухтом стояти буде?
Мих, я пока доставлял вел жены со склада курьерской компании домой, даже некоторым образом влюбился)) у меня то посадка спортивная на горном - "попой кверху", а тут - сидишь, как на лимузине, гордый, на мягком сидении и с прямой спиной))