Того "фірмового" напою по 55 центів в любому супермаркеті за кутом валом. Наші бариги в постійному пошуку "тєму замутити", Львів ітак вже давно місто-кнайпа.
От ще знайшла таке, то поширюю ( якраз до мого допису на ДП щодо "техогляд" напросилося): (((((( Шукаємо дівчину/жінку, яка вміє ремонтувати ровери і може показати іншим, як це робиться! В рамках Майстерні міста (орієнтовно 9-19 червня) у Львові буде проводитись майстер-клас з базового ремонту/обслуговування/налаштування велосипедів для дівчат. Хочемо запросити і тренера жіночої особи. Зробіть репост — допоможіть знайти талановитих велодівчат! З пропозиціями і запитаннями звертайтесь: Юкка Древовидная або 096 89 83 86 0 ))))))
Фото з " Радлера "-кафе. Фото мало, бо я стрімголов вибігала з хати, фотоап. взяла, а картка пам"яті в компі залишилася. Це на вулиці: ---так боком тре дивитися, щоб трохи шию під час комлютеросидіння розрухати І всередині: Наразі звичайне кафе з велостоянкою і велоінтер"єром. Привітні офіціанти. Меню не розглядала. Палити можна на вулиці. Всередині темні тони. Раніше то було ІТ кафе на тому місці. У день відкриття було( бачила в неті) дуже багато вело і людей (чи велолюдей ?). А я на наступний день, в суботу. Як на мене, їздити на ровері як еко - позиція і пити чай-каву на такій вулиці, де маршрутки-машини завжди є--- не зовсім вірно. Якби це була місцина в парку біля універу чи хоча б в скверику біля бібліотеки на Стефаника----тоді б мені там було приємніше перебувати як веловодію, аніж на Дудаєва. Хоча добре, що хоч так, але ж є. Думаю, що як будемо їздити з дочкою на муззаняття, то скоріше тут залишу ровери, а не біля філармонії, бо дівчата- офіціанти дивляться за велостоянкою( принаймі мені так здалося), лише не знаю , чи доведеться пити чай, чи за "дякую".
Поблуждал чуток в центре с утреца. Велодорожки во Львове - ВНЕЗАПНЫЕ. Внезапно появляются и внезапно исчезают))
А можна про це детальнiше? Маю в хатi 10-рiчну велодiвчину, яка в майбутньому хоче бути власне велоремонтником)
Наразі це я лише репост зробила. Хочу сама туди піти, бо дуже люблю все розбирати, ремонтувати і т.д. Але мені вже не 10. І ще не все з техніки склалося назад так, як треба було. Але більшість---вижило. А от де на веломайстрів вчать----хто ту таємницю знає, га? Яська Березнева, на велопарад дівчат з дочкою приїдете?
слухати на початку і в кінці( англ.), дивитися посередині :велосипедист на велодоріжці: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bzE-IMaegzQ ---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- прошу не лякатися такої великої цитати, бо інакше не могла....