Велосипед у місті

Тема у розділі 'Велодоріжка', створена користувачем MARTINI, 23 жов 2011.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

суто з ситуації і його вигляду, коли ми його догнали, в мене склалося враження, що він розгубився. Імовірно тому посприяло те, що перед ним стояли авта, які чекали, щоб повернути з Хуторівки і трохи виперлися на смугу. Але ж блін, якщо вони стоять, то куди ти преш? Ну і швидко він не їхав, тобто зупинитися можна було без проблем. Але вирішив отакий от маневр зробити.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Тобто він не повертав ліворуч з моста, а просто об"їжджав перешкоду на перехресті? Ну тоді це не найгірший дурачок :) Хоча подати знак лівою рукою перед тим було б не зайвим.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Повертав ще й по діагоналі. До перехрестя ще добрий кавалок дороги був - була купа часу, щоб зупинитися. Або ж можна було справді трішки взяти ліворуч і їх об'їхати. Я просто припускаю, що ті машини, що виперлися, спонукали його до таких дій. Можливо, навіть, його перший намір був об'їжджати, а потім він вирішив повернути. Але то просто мої припущення, бо маневр якийсь був "п'яний", так наче він в процесі вирішував що робити (хоча, коли ми з ним порівнялися, виглядав наче тверезим). В любому разі він взяв ліворуч і по діагоналі перетнув дві смуги.

4. Guitarissimo

Guitarissimo Well-Known Member

звісно, що є;)
    В теплу пору року майже щодня, а в зимовий період коли сухіше, то вже більше від погоди залежить. В принципі живу на Науковій. тому по Кн. Ольги вниз і через Коперника вже в центрі за 15 хв.

Крім того є велодоріжки на Науковій та Коперника,а як за 3-4 роки з'єднають повністю центр з Науковою, можна буде сміло їхати хоч щодня по СВОЇЙ смузі для велосипедів))
    Найпроблемніші місця - Личаківська, Городоцька, Центр. Хоча то в годину пік, а якщо рухатись 2рядними вуличками і парками, то проблем майже немає.
    Правда часто водії не пропустять, коли у мене перевага в русі і пішоходи люблять ходити як п'яні та трохи дикі)

Цікаво покататись на Кайзервальді та у Стрийському парку. Якщо за місто то варіантів безліч!:)

5. MARTINI

куди катаєте за місто? поділіться маршрутами

galaxy SIII

6. Tatiana Lev

Tatiana Lev Well-Known Member

Їжджу маршрутом Левандівка-Білогорща-Рудно( або Рясне-Руська).---горами,степами і болотом.Ну і асффальт з ямами....

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

А як долаєте відрізок Городоцька(Сільмаш)---Наукова. Так, щоб вузькою частиною Виговського і Городоцькою(біля хлібзаводу №1) не їхати?

І чи залишав хтось ровер на стоянці машин незнайомій? Чи це теж небезпечно? А скільки коштує?

7. Tatiana Lev

У Львові відкриють перше кафе для велосипедистів з міні-сервісом.У п’ятницю, 9 травня, у Львові на вул. Дудаєва, 16 відкриють велолокацію «Радлер». Це – кав’ярня, міні-сервіс та місце зустрічі для львівських велосипедистів.

Цитата:

((((Фірмовим напоєм закладу буде радлер – пиво з лимонадом
    Засновниками закладу є львівські велосипедисти Володимир Титик та Олег Луканюк. Ідея відкрити «Радлер» виникла у них тому, що хоч у Львові є багато велосипедистів та кав’ярень, все ж практично нема спеціалізованих місць, де не страшно припаркувати велосипед за кілька тисяч гривень та спокійно відпочивати з друзями.
    Біля входу до «Радлера» облашовують велопаркінг з відеоспостереженням. Також заклад пропонуватиме додатковий міні-сервіс – тут можна буде підкачати колеса, зробити якийсь маленький техогляд, отримати консультацію щодо велосипеда чи продати/купити велодеталі.

«Ми не позиціонуємо себе виключно як велокафе. Ми – велолокація. Думаю, приблизно кожен п'ятий у Львові їздить на велосипеді. Тим більше, зараз маршрутки по 3 гривні, бензин дорогий, люди пересідають на екологічніший транспорт», – розповів tvoemisto.tv Володимир Титик.
    В оформленні закладу використано старі сідла від велосипедів, ланцюги та інші велодеталі. «Знайшлось багато охочих допомогти нам з оформленням. В інтер'єрі буде старий велосипед. Я – архітектор, і до декорування долучились мої друзі – художники та архітектори», – сказав Володимир Титик.

Крім стандартного меню в «Радлері» готуватимуть протеїнові коктейлі, енергетичні напої – для людей, яких цікавить здоровий спосіб життя. Ціни заклад обіцяю встановити демократичні.
    Відкриття «Радлера» – завтра, 9 травня, о 18:00. Тут покажуть український повнометражний фільм «Контакт», який знімали велосипедисти, та послухають ді-джеїв.))))

www.facebook.com/LvivCityTransport

• Подобається Подобається x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Офігенно. А велодоріжка є хоч одна?

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Є. І не одна:)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не бачив ніяких велодоріжок. Там і машинам ніде їздити.

11. MARTINI

На Дудаєва нема. Так що, тепер пиво не пити? :)

Власне, це найбільше вразило :facepalm:
    Побачите бухого ровериста - він звідти їде :)

12. Tatiana Lev

І мені то страшно-смішно стало. Невже всі роверисти життя на ровері без пива не уявляють?
    Щось вони не те замутили. Тим фірмовим напоєм собі антирекламу зробили. Екожиття на ековелику і з пивом. Капець повний. Я по кахве рідко ходжу, а от в суботу буду на Дудаєва, то піду прискіпливо на оглядини. Я би кахве відкривала без "пепсі і коли" навіть, а з пропагандою здорової їжі і пити лимонад справжній. Хоча вони пропонують (((( протеїнові коктейлі, енергетичні напої – для людей, яких цікавить здоровий спосіб життя.))))---ну, подивимось....

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В мене вже пів-району в тих доріжках, грубо кажучи.
    Ви коли в Львові останній раз були?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Три роки тому.

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Тоді ще і справді не було, а тепер велодоріжкове будівництво в розпалі :)

16. MARTINI

Власне, ця тема створювалась три роки тому. Тоді я боявся їздити містом :)

17. Іспанка

А я сьогодні в припадку шопоголізму подумувала про купівлю ашанбайка) Здоровий глузд і баланс картки переміг нездорові потяги:)

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чувакам відомо, що вєлік це транспортний засіб, а велосипедист - учасник дорожнього руху, а пиво з лимонадом - ст.130 КУпАП?

• Подобається Подобається x 3
  19. Tatiana Lev

Тре їм дати отакий приклад:
    Це отутечки:http://madeinua.org/blog/pro-alkogol/
    Я не можу сказати, що я зовсім проти алкоголю, але ж труяться дешевим пійлом в нас люди, а не вишуканим напоєм насолоджуються.
    О. ще гляну щодо цигарок як там у них в кахве.

---------- Додано в 23:49 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

А то до пішоходів :

20. Іспанка

Так наче у нас всюди в кахфе заборонено палити.

а де твій аватар? :)