Головне не стимулювати автомобілістів робити вам дискомфорт на дорогах. Коли дуже близько тулитесь до краю дороги вони починають завжди їхати між вами і зустрічною машиною і т.д. Ну багато таких випадків є. Я навмисно їду не біля самого бордюру бо на шоссері треба троха ямки об"їжджати)) Лишаю собі місце на маневр, а водії мусять виїжджати вже на зустрічну. ну треба думати що буде робити водій)
Троха добрих новин Велодоріжку будують на Вашингтона, відтявши шматок широкого тротуару Також щось схоже на велодоріжку кладуть на Листопадового Чину А ще намалювали велосмугу на Левандівській. Правда якось троха через жо
Кожного разу, коли йду на роботу, отак думаю про той широчезний тротуар біля Полярону - там би вийшла шикарна велодоріжка. Тим більше, що зранку там доволі інтенсивний велотрафік як з боку Сихова, так і на Сихів.
Думаю, поки не побудують там все шо мають побудувати, доти не робитимуть тротуарів. А вже як робитимуть тротуар, тоді можуть вділити кусок на велодоріжку
Протилежний бік вулиці вже облаштовують - замість асфальту кладуть плитку. Дуже хочеться, щоб з тими забудовами позавершували і взялися до тротуару - ходити там практично неможливо