А шо єсь пропозиції?))) Я завтра на змагання з ендуро-кросу збираюся, але ще не знаю чи поїду)) А нашальнік вроді картоплю садити їде)))
На вареники поехать некуда, так шо буду бесцельно куда-то катить наверно. Розточчя, Жовква или куда-нить в Оброшино.
Шось я не готовий 80км отак от вкручувати, хоча то за 4 годинки можна і навалити... Може не завтра просто))
Тоді нам треба втрьох їхати))) Бо я хз хто в якому темпі їздить)) Я вроді як помалу катаюсь)) Мартіні каже шо швидко. Хз)
Останній раз як я тим маршрутом проїхав, коліно кілька місяців боліло Засильний темп взяв https://www.endomondo.com/workouts/426437961
4год30хв нормас вроді як)) Був би в мене МТБ чи шосер впринципі я б по трасах шодня сотку б мотав певно))) А так шось лінь)
Ой,а ви ніяк не можете без своїх коментарівТаке враження,що в Америку поїхати це так просто зараз(сів на роверок і поїхав)Хоча з вашими порадами виставляти свої фото з голими цицьками,як ви казали варіантів було би багато,особливо роботи.А я шукаю нормальні шляхиТак що залишайте свої коментарі при собі
Та нікуда ви не поїдете і на ровер через сто років сядете, вам треба щоб хтось про америку росказав, хтось порадив, хтось повів, хтось ровера купив, маршрути показав і їздити навчив. А ще краще шоб хтось тупу аплікацію на грінкарту заповнив.