Ох триндець! Другий ряд, потім лівий поворот. Пан має міцні нерви. Китайський велокомп за 13 баксів, не помиляюсь? А де такій файний мостик через воду?
пан часом забуває шо їде не на машині ))) помиляєтесь, за 8, була знижка ось і згодилась нова функція на форумі
він є п.с. Шварценеггера задержали за езду на велосипеде без шлема. Полицейские задержали голливудского актера Арнольда Шварценеггера за езду на велосипеде без шлема в австралийском Мельбурне.
Я чогось і подумав що це там. Не був, треба буде подивитись. Вода там нині є? А то куди не приїду - води нема.
У Львові з’явиться перша в Україні система муніципального прокату велосипедів. Таке рішення сьогодні, 19 березня, прийняли депутати Львівської міської ради під час засідання сесії. Згідно з ухвалою, NextBike Ukraine встановить станції громадського велопрокату, площею у 29 кв м кожна, за адресами: пл. Ринок, 1; вул. Університетська, 1; пл. Галицька, 20; вул. С. Бандери, 15; вул. Кн. Ольги, 114; пл. Є. Петрушевича, 1; пр. Червоної Калини, 36, 81, 109, вул. Митрополита А. Ангеловича, 28; вул. Щирецька, 36; пр. Чорновола, 57, 67; вул. Сахарова, 7; вул. Стрийська, 35, 45; вул. Героїв УПА, 74; вул. Під Дубом, 7-б; вул. Лукаша, 1; вул. Володимира Великого, 52; вул. Садова, 2а. http://zaxid.net/news/showNews.do?u_lvovi_zyavlyatsya_stantsiyi_veloprokatu_adresi&objectId=1344820
Загалом, практично всі мої пропозиції втілені Власне, я пропонував зробити точки на всіх пагорбах, так і зробили.