це кабздець .... Корабельный район, объездная ....из цивилизации только я .... ну и единственные виденный мной выпуклые бздзеркала на выезде из Пивзавода ...
кожна річ є під захистом свого господаря. Якщо господар відмовляється, вона, ця річ, має шанси пропасти. І пропасти різними шляхами. Так само з тваринками.
Видимо, давно не показывал коняшку А так обычно выглядит морда его наездника Хотя нет, не очень обычно - обычно еще борода есть.
Не знав РОН звичаїв людей тієї країни, куди потрапив.... ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ---------- Сьогодні на пр.Чорновола по краю дороги до центру їхали 4-ро велосипедистів. Я в маршрутці.Разів 4-5 водій їх, а потім вони його наздоганяли, об"їжджали і т.д. Водій помітно нервував, бо досить вузько. Тротуари порожні. Роверисти без шоломів. Я вже хотіла їх повиганяти на тротуар, щоб довше жили. Чи то я така нервова? Ще безглузда велодоріжка на Виговського.
Переконливо, треба собі шолом купити обов'язково (якщо велосипед до того не зламається). Може порадите якийсь, хочаб для порівняння? А велодоріжка чим саме погана? До речі, дякую за посилання, надибав там цікаву думку про рукавиці зі світловідбивачами, тре буде собі такі знайти, як буду задню блимавку купувати.
Бо починається "нізвідки"--навпроти адмінітраціїї і закінчується на виїзді на Городоцьку--безглуздо.Бо є з правогокрайнього ряду(як має велосипедист повернути наліво, як там 2 ряди машин реально-- одні ліворуч, інші-праворуч повертають)). Те ж з поворотом машин направо---зрізають велосипедиста. Реально машини й надалі їдуть двома смугами, бо інакше---затор конкретний. Маршруткам треба місце, великогабаритним-теж. Тротуар поруч--достатньо широкий для облаштування велодоріжки. Тому дивує таке вирішення питання з трафіку руху, безпеки велосипедистів і т.д. Я ще теж без шолома, але даю "зелене світло" водіям---- вони в метало-пластику, а я-потрібна ще дітям і дуже обережна всюди---береженого Бог береже.
Ой, велодоріжка. я тебе прошу, відмалювали лінією, кусок дороги біля бордюра (там де завжди все болото збирається) і намалювали велосипедиста.
На жаль, нічого дивного. Адже намалювати розмітку набагато дешевше, ніж переробляти тротуари на доріжки. Хм, чесно кажучи, я і з шоломом збираюсь так їздити. Бо шолом тільки голову захищає, якщо десь щось трапиться.
Якщо ширина дороги дозволяє виокремити велодоріжку розміткою, то чому б ні? Єдина проблема в такому випадку - зупинки громадського транспорту. Коли перед тобою зупиняється тролейбус, то треба або зупинятися за ним і чекати, або об"їжджати ліворуч по дорозі. Але все одно це краще, ніж ніяк.
Так, з цим важко не погодитись. Але треба бачити трафік руху на цій саме ділянці, щоб нарікати на ту велодоріжку. То ArtCool вдалося віднайти такий чудовий момент, що так гарно виглядає та частина дороги. Насправді машини рухаються часто двома смугами-- велосипедист хіма має бути сплюснутий як в діснеївських мультиках, щоб там поміститися.