я також маршрути змінив, по лісах меньше, от думаю на шосейник перейти, але в місті боюсь повіддтовкаю руки і 5ту точку
ArtCool, если вы не совсем новичок, с руками ничего не сделается (ну то есть вы не вцепляетесь в руль до побеления костяшек на пальцах), а попу на крупной брусчатке я и на МТБ приподнимаю
Прошу поради щодо велобагажника. Хочуть продати, а я приміряла до ровера--- щось не те вийшло. Має бути значно нижча посадка того багажника, правда? Відстань від площини багажника до колеса 10 см. Я б вже змирилася з виглядом, але ногу важче закидати. Вже мушу на чоловічому їздити, то ще більше собі ускладнювати життя не вартує, підтримайте чи спростуйте. За іншим б.у. треба їхати в Сокільники--- трохи далеко від хати. ---------- Додано в 01:33 ---------- Попередній допис був написаний в 01:27 ---------- MARTINI, бачу фотографували на Велопараді цього року. чи ні? А фото в Львівські роверисти додасте?
Tatiana Lev, да, он должен быть ниже. Крепления на перья какие-то паранормально длинные, похоже, что это багажник с набором крепежей для найнера.
Дякую. А ті кріплення окремо нормальної довжини продаються?( то я вже наглію). Багажник би нижче пішов. Міцний, металевий і 150 грн.--шкода...
Tatiana Lev, нижние крепежи регулируются, насколько я вижу, достаточно широко. Верхние крепежики к сожалению никак не поправить, скорее всего сверление новых отверстий снизит прочность конструкции. Отдельно не видел в продаже, но вероятно, любой веломеханик сможет найти подходящую железяку под размер и сделать из нее железяку с двумя дырочками нужного диаметра. Если есть такой человек, у которого вы обслуживались или ремонтировались - спросите.
Верхні теж регулюються, але в даному випадку це не рятує. Я закріпила в найнижче положення. Регулювання їх в інший бік буде багажник підіймати вище. Дякую за інфопораду. Подзвоню до Шведова.
Друзі а порядьте де у Львові можна купити б/у велосипед, так щоб не ашанбайк. І ще питання зловив себе на думці що страшнувато кататися містом, це в кожного таке було, чи це я страхополох.
Wili, мне тоже страшно было, когда покупал велосипед Но ничего, быстро прошло. Прочитайте ПДД и постарайтесь быть уверенным в себе, но и осторожным. В любой непонятной ситуации пропустите пешехода или автомобиль (особенно автомобиль - даже если он неправ, лучше это понимать с целыми косточками). На второй раз привыкнете!)
Майстерня міста У Львові 7-30 червня в рамках Майстерні міста діє БЕЗКОШТОВНИЙ прокат велосипедів. Залишаєте в заставу закордонпаспорт чи права водія і 100 грн. на випадок пошкодженння ровера і забираєте його на вказаний в оголошенні термін. До 10.00 ранку ровери тре повернути, бо до 11.00 їх оглядають. А з 11.00 прошу---беріть на прокат. За один документ--один ровер. Дитячих-ледь підліткових немає.( як завше буває--в оголошенні половина інформації, а решта---коли ти вже там). також буде ВЕЛОКУХНЯ--майстер-клас з базового ремонту і догляду за ровером для жінок від жінок.( І знову слово "кухня"--вона завжди !!!-прим.моя) 14.06.14(суб.) 16.00 та 18.06.14 (ср) 19.00
Біля пам"ятника І. Франку видно літню хатку(якраз навпроти тролейб.зупинки). Накрита білим тентом. Ота хатка--- то Майстерня Міста.І це і є місце, де ті ровери( вони зі сторони парку припарковані). А перед самим пам"ятником ще хатки для ярмарки монтували--- то не то. ---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ---------- Ото та хатка. Але не той ровер на прокат. Класний в нього багажник? До речі, я купила інший багажник,( не той, що про нього писала тут раніше). Новий.І за 160 грн. На 100 грам важчий. Ще не був в дії-- бо я трохи маю травму---не можу їздити.
Була сьогодні на майстер-класі з ремонту роверів.( Вдома несподівано воду відключили, то я пішла в сприятливішу атмосферу). Зрозуміла, що жінок- майстрів практично нема.( це не стосується Каті, що проводила мк. Це загалом) І навіть теоретично ніде офіційно на тих майстрів не вчать. То звідки беруться майстри роверів--- їх бузько приносить? Чи то є якийсь секретний навчальний об"єкт? Хтось знає?
Немає таких об'єктів. Здавна на Галичині ці секретні знання передаються з покоління в покоління, від батька до сина.
Я знаю один такой объект. Это мой велик Когда в нем что-то ломается, или просто хочется что-то изменить/заменить - я сразу превращаюсь в подмастерье, читаю мануалы и советы гуру, многозначительно хожу вокруг него с ключом-шестигранником, обмазавшись тефлоновой смазкой, что-то кручу, пробую, что получилось. Так я научился разбортировать колесо и клеить камеру, искать в ней проколы носом, настраивать тормоза типа ви-брейк, снимать и ставить колеса, снимать и ставить багажник, менять вилку. На очереди снятие кассеты, ковыряние во втулках и установка/настройка дисковых тормозов
Ви змушуєте і мене ділитися таємницями домашнього ремонту. 1.Чудо-ровер "Мустанг" дитячий --довів мене до того, що був перебраний майже увесь. Думала, як зіпсую, то викину. Але все вдалося, ще й продалося. 2. так, але не носом. І часто не доводилося це робити. 3. робила, але не ідеально вийшло 4. теж довелося 5. про це вже знаєте. 6.заміна тросика заднього гальма ;чищення і змащування ланцюга;установка дзеркал на кермо; підкачка коліс "на око",обшивка сідла для пом"якшення сидіння; І найстрашніше---винесення з 6-го поверху двох роверів, запихання їх в дурацький ліфт з нетерпеливими дверями і пофігістичне лице при виїзді з будинку біля лавочки з сусідками. Ще такого не робила. Ще не доводилося порваний чи розхлябаний ланцюг ремонтувати, а там тре спец. інструмент, якого я ще не маю--- тому не має права мене "підвести" в дорозі. ---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:57 ---------- ну і допис на кілометр вмію зробити !!!!