http://cobran.com.ua/ тут є прайс, майстер завжди є в магазині. Зайдіть, спробуйте, вул. Шевченка 120
eurovelo.com.ua - велосипеди з Німеччини remont.eurovelo.com.ua - ремонт велосипедів будь якої складності. Встановлюємо запчастини, аксесуари, перебираємо вузли. м. Львів, Липова Алея 5, магазин М10
як для мене, где зручніше там і треба купувати. Можно у любому онлайн магазині, якщо ціна цікава. А обслуговувати можно у любому сервісі на місці або самому якщо досвід є.
Завітайте у магазин-майстерню "Вело+", що на кінцевій трам.6, Миколайчука,2б, ринок"Континент". Там хлопці справжні професіонали.
Сам користувався? Як враження відгуки про роботу ? Бо я от ремонтувався в новому магазині-майстерні на вул.Угорській ні позитивного ні негативного відгуку залишити не можу , ну не профі я в тій справі, наприклад я не можу сказати скільки км після налаштування має нормально проходити задня перекидка чи передня чуть краще ніж початкового класу . От блін справа така, що не довіряю я лікарям і майстрам, навіть коли вони хороші , але сам собі зуба не полікую і покищо касету не зміню ((( як іперекидку . Хто за Шведова на зеленій біля ОККО хто за Енергетичну а хто за Угорську чи є ще хтось ? На велосипеді звісно 10 км не крюк але той район +- мені близький . Славний велокурьер львівський робить все сам і рекомендував біля аквапарку когось, . Чи всі майстри нормальні а в мене параноя
Ні, сам ще в сусідньому будинку не був - перекидки налаштовую самостійно, останнього разу був в майстерні в квітні - міняв майже увесь обвіс. Скористався для цього послугами "Підкови" - вул. Каменярів, 3 (бічна Дорошенка). В Шведова ставив пару років тому гальма, файний дядько, але сучасного обладнання бракує, обрізав гідролінію не дуже акуратно. Проте налаштував каліпери ідеально. Перекидки в вас можуть бути нормально налаштовані, а причина поганого перемикання - щось розтягнулося (або ланцюг, що швидше за все, або тросіки перемикача), ну або стерлися касета/зірки.
HELP може залишився в когось їх телефон ? або Шведова ? треба на непланове ТО і ремонт всього і вся бо вже три дні пішки треба дізнатися коли хто буде працювати. Загубив всі візитки і не пригадую? як в телефоні назвав. Або ще хтось в районі 2-4 км від сихівського мосту крім команчеро і нового магазину на угорській
1) відгук позитивний www.piar2.com -вул. Енергетична будинок 18, вхід зі сторони яру - якісно і дешево 063-457-94-98 099-096-25-26 067-963-33-18 дякую 2) відгук негативний cyclerepait.lpg.tf vk.com/cyclerepair вул.Угорська підвал, конкретно по майстру Роман є бажання щось крутити і експерементувати на велосипеді клієнта , лізти в барабан втулки витягувати звідти прокладки - казати почекай 100 км притреться без прокладки я сам так їзжу . Принцип простий не знаєш, що з того вийде НЕ роби - нафіг експеременти " притреться " ! Кажу цеп спадає ... нічого в мене таке теж буває ... нічого страшного . Подальше порівняння: Консультація в №1 краща ніж №2 . Фірмова фішка №2 ремонт втулок методом шліфування конусів бо конуси дефіцит , №1 конуси є і не дорожче ніж шліфовка. №1 більше зручного обладнання що покращує і полегшує роботу . №1 переробляв за №2 вийшло значно дешевше і ще й "плюшками" . Запчастинки дешевше в №1. Ранніше відгук не писав бо користувався тільки послугами Романа, як порівняти то два різних підходи. Грошей залишив десь по 400 , 600 грн там і там, тепер можу порівнювати . Не можу сказати що Роман все робить погано, робить але якість роботи могла би бути кращою при такій ціні. Бо на Угорській не встигаєш плюсувати , на Енергетичну завіз і кажу зробіть що можете до 400 грн бо зараз в цей момент треба бути на колесах а на цей момент просто більше нема і офігіваю від кількості зробленого в цю суму.
Ви б хоч на конкретну модель посилання давали, яку "придбали", коли сієте згадування по форумах Хоча там немає наплічників для катання на ровері, тільки хипсторське барахлішко за стопіцот гривень. Найбільше для роверистів постаралися Osprey і Deuter, ну й ще китайці з аліекспреса, а найліпше на плечі нічого не вішати і всі речі возити на багажнику
який багажник рекомендуєш на " грський ровер" консольний ? на підслову трубу ? @AngelinaI дякуємо за рекламу - бот № Х
залежить від того, що хочете на ньому возити. Якщо мішок бульби чи ще щось важке - тоді звичайний, що кріпиться на раму, бо підсідельна труба не витримає ваги багажника і вашої, а консоль може рохитуватись в сторони - не дуже зручно Якщо торбинку до 5 кг - я особисто взагалі не використовую багажник, маю підсідельну торбу на 15 літрів, до неї зазвичай кладу ремнабір, пару камер, щось поїсти і термоса з чаєм. Також за необхідності в неї ховаю флісову кофту.
Тут цікаво, що саме потрібно знайти. Може "хороше" то шкіряний Brooks, а може гарний Selle Italia для шосера чи гірського. Я б купував в інтернет-магазині.
демісезонне отак зайдеш у профільну тему за порадою, а натикаєшся на непотрібні і недоречні жарти... велосипед гірський GT Aggressor, для дівчинки-підлітка можете якийсь добрий порадити?