Дуже влучно сказано. Граю в теніс років 10 а може і більше. І за весь цей час дівчата попадаються дуже рідко. А ще рідше ті що залишаються в цьому спорті, хай на любительському рівні. В більшості випадків це покупка модної форми, дорогої ракетки...і так..постояти на корті особливо не напрягаючись помахати ракеткою Що стосується тренерів. Я з самого початку вчилась грати в тренера і ніскільки не жалію про це. Зараз стараюсь брати уроки з тенісу раз, два на сезон. Вдосконалитись і перевірити свою майстерність на тренері
Динамо на Науковій. Багато кортів, завжди є вільні місця. 60 грн./год. Вже 2 роки ходжу. ---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ---------- Ви плануєте стати професійним тенісистом??
Звісно ж ні, я вже не в тому віці, коли стають професійними тенісистами. Взагалі я починала займатися тенісом ще в дитинстві, років 18-20 тому, але вже тоді нам говорили, що професійними тенісистами стати шанс є тільки у тих, які займаються з 4-5 років. А мені вже тоді було трохи більше... Мені просто подобається грати в теніс так, щоб вигравати у друзів. Добре поставлений удар - це дуже важливо при грі в теніс. В принципі, теніс - це як велосипед: один раз навчишся, а потім граєш вже нормально все життя...
довго будете шукати з таким підходом до питання. Напишіть який у вас рівень, де граєте чи хочете грати, одиночно чи на пари...
Шукаю партнера для гри в великий теніс, рівень середній любительський, на будь-яких критих кортах. ---------- Додано в 08:53 ---------- Попередній допис був написаний в 08:50 ---------- Теж шукаю з ким пограти, можем спробувати.
хм..6 років віддам тому заняттю) до минулого року не грав як три з лишнів років. і от чудо.. познайомився з дядькою одним на кортах (а корти то на СтадіоніМатросова біля Київської з одної сторони, і Сахарова з іншої), правда корти ті асфальтові. Згадав навички, але ще не докінця, тому часом удари дуууже вже дитячі). Корти вільні, тільки треба сітка. Але вони частенько зайняті в хороші сонячні дні)
Шукаю з ким пограти в теніс Рівень -любительський. На будь-яких кортах. Можна один на один або пара на пару.
Шукаю партнера Привіт всім! Шукаю партнера для гри у великий теніс у Львові. Рівень мій - початківець. Гра один на один або ж командна. Підходять будь-які корти) Зголошуйтесь: :cesored: Іван (20 років) контактувати через форум
З ким би пограти????? Я теж шукаю спарінг партнера(ку) ракетку мячі маю, рівень вище середнього любительський. ---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ---------- hackney, Я теж шукаю партнера(ку) для гри. Рівень: вище середнього любительський.
Я зараз за відсутності спаринг партнера-партнерки граю на стінку. Можу сказати що це виключно для підтримки фізичної форми, оскільки гра динамічніша ніж з партнером не втигаю наприклад заводити ракетку, від чого боюсь страждає техніка. І взагалі думаю краще не захоплюватись грою на стінку. У виключних випадках для "пропотіти".
Мій рівень аналогічний. Граю в тенніс більше року. Можемо зустрітися цього тижня. Call me тел.************ Мар'ян
Граю давно, але не часто, 5-6 разів на рік. Все через відсутність партнера аналогічного рівня - тому і важко прогресувати. Із задоволенням складу компанію (одиночно чи в парі), хто в такій же ситуації. Рівень любительський (вищий чи нижчий - то тільки на кортах стане ясно). Витрати - навпіл. Час по взаємній домовленості, але мені краще в будні після 18.00. Пишіть чи дзвоніть! Андрій **********
Шукаю партнера для гри в теніс. Рівень поки що 0. Хочу тренуватись (з тренером) на кортах ПС Україна по вул. Мельника. Розділимо витрати. Мені підходять будні після 19:00 або вихідні. 0974345088
Прошу поради - до кого з тренерів на кортах ПС Україна по вул. Мельника варто віддати дитину 12 років? Головні критерії - вміння навчити і відповідальне ставлення до процесу навчання.