Відповідь: Теніс А я позавчора спробував перший раз в житті грати в теніс,просто офігеть,мені сподобалось... Мабуть ще далі буду ходити на корти і грати:dance:. Бадмінтон,в який я грав вчора та пінг-понг,вже не пам"ятаю,коли грав просто ховаються в порівнянні з великим тенісом:agree:.
еее, розумію, шо то вже може невчасно, але критих кортів у Львові майже не є, тобто є ше Євроспорт на пл.Петрушевича, біля Львова ТВД в Малечковичах і ніби все, більше не знаю. якщо ще тре порадити тренера - напишіть, знаю одного файного, сама до неї ходжу - літом, бо зимою якось не потрапляю...
із задоволенням, але наразі ще вчуся, тому не наважуся відразу з кимось грати, як навчуся - повідомлю
я також ще вчуся, займаюся з тренером, але вже турбуюся, з ким грати буду, як навчуся а де ти вчишся? я на Петрушевича
грав пару разів на кортах на цитаделі... суперовий вид спорту. але ніколи не вчився, так шо зі мною певно не цікаво...
У зв"язку із вашими дописами назріло кілька питаннь: - хто де займається? -скільки це коштує? -від якого віку діток приймають? Буду дуже вдячна за відповіді.
на Цитаделі минулого року було 25 грн/год, здається. Дітей приймають, ой Ви знаєте, з дуже раннього віку, по-моєму, 4 чи 5 років.