Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер І вона для вас не українка?! Ні, не під чужинним небозводом Вирієм я тішила судьбу — Я тоді, була з своїм народом. Там, де мій народ, на лихо, був. Це було в ті часи, як всміхався Тільки мрець: розквитався — і рад. Наче зайвий доважок, гойдався При в'язницях своїх Ленінград. А коли, одурілі від муки, Уже ткалися в'язнів полки, Їм уривчасту пісню розлуки Паровозні ридали гудки. Зорі смерті стояли над нами, I безвинна судомилась Русь Під кривавими каблуками I під шинами чорних «марусь».
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Якщо іде мова про Великих Українців- то я вважаю що треба вибирати з тих, хто робив щось для України, а не для Київської Русі, СРСР... Якщо ставити на вагу Мазепу і Чорновола- я б підтримала останього. І ще, Франко є, а де Л.Українка? І до чого тут Ленін?!?!?! Може ще Сталін? Берія? НОНСЕНС!!!
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Нічого дитячого в цьому не бачу. Як на рахунрк Мазепи-зрадника?
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Не оригинал. Это перевод В.Затуливітер. http://www.ukrlib.com/AhmatovaRequiem.html Анна Андреевна Ахматова прекрасно знала и любила украинский язык, но стихи писала по-русски.
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Ого! так це вам варто історію перечитати (я ж не буду вам курс лекцій на пост кидати)
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Раджу переглянути наш форум,зокрема гілки Історія,Політика,Мовне питання, UA-RU,тут вже дуже багато на цю тему говорилось. Відкладіть в сторону "Історію УРСР" і почитайте наприклад Олександер ОГЛОБЛИН ГЕТЬМАН ІВАН МАЗЕПА ТА ЙОГО ДОБА.
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер "То чи можна вважати Мазепу зрадником ? Так, у період, коли він вірою і правдою служив Московії. Та його зрадництво не було позбавлене патріотичних мотивів." Дмитро Донцов, український науковець-публіцист P.S перше, що викинув rambler. Це я до того, що у Великих Українців репутація має бути бездоганна і однозначна, не викликати сумнівів.
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Rambler викинув інформацію через пошук в ukr.net. От вам і гиги!
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Альоно,для України гетьман Іван Мазепа - герой.Зрадник він для Петра Першого і Росії.Нагадую,що ми живем в державі Україна.В Росії інші герої і зрадники.Не треба товкти воду в ступі.
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Кожен має свою думку. Я б йому Великого Українця не дала.
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Моя 10 Великих українців Володимир Великий Богдан Хмельницький Пилип Орлик (створив першу конституцію в світі) Іван Мазепа Микола Гоголь Тарас Шевченко Валерій Лобановський Олег Антонов Іван Франко Іван Котляревський