Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Симоненко показав себе у повній "красі"..Якщо вважати що Ленін - Великий Українець :eek:...То скільки ж треба було б випити перед цим?
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Великі Українці-це всього лиш шоу,яке можливо підніме рівень національної самосвідомості,а можливо і ні. Щодо переліку видатних українців,то я б на саме перше місце би поставив Кравчука,хоч якою неоднозначною постаттю він є.Бо він не злякався,що його прибере всемогутнє КДБ і фактично підписав розпад СРСР в Біловезькій Пущі.Він взяв на себе відповідальність проголошення вільної України,бо тоді був головою ВРУ.Хоч і був комуністом колись. Так моя думка.
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер ви не один так думаєте. на днях в моїй академії відбувся круглий стіл, присвячений цій темі, так от деякі виділили постать Кравчука. я проголосувала за Остапа Вишню
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Авжеж можна..)) Пирлип Орлик: тому що багато зробив за переговорів із турками і написав першу демократичну конституцію, правда, яку офіційно не зазначили.. Макстим Тедейович: хочаб за "Як парость виноградної лози, Плекайте мову…" Григорій Сковорода: за дійсно геніальні вислови, за класику української філософії. Богдан Зиновій: не дивлячись на його помилки, в цілому - він значна постать, яка зробила багато позитивного для України. Тарас Шевченко: пояснювати не буду..))) Ярослав Мудрій: за "Руську Правду". Валерій Лобановський: за то, що найкращий в світі футболіст, за то, що найкращий в світі тренер, за його "кленовий лист", за чемпіонів світу, за Києвське Динамо! Леся Українка: за дійсно надзвичайну техніку написання віршів.. Пущкін і поряд не стояв із своим "чюдним мгнавєнієм". Роман Шухевич: за то, що віддав життя за Україну, за то, що герой, генерал, визвольник... Нестор Махно: за геніальність його військових дій, також спрямованих заради України. Пупер, я вам пояснив?))
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Дякую-дякую..)) Мені ще в школі він запам"ятався, запав у душу.. :o
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер http://intv-inter.net/tv/programm/?id=451053&act=tvp&channel=8 Інтер: "Великие украинцы". Эфир от ( 16.11.2007 21:30 ) бесплатно, скачать можно с помощью WM Recoder
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Дивився це шоу. Скидається на те що господарі каналу, та що там каналу, господарі життя в Україні продовжують роз'єднувати державу на Захід та Схід, і це шоу змапували у європейців здебільшого для того. Таких клоунів як той жидок безталанний, "гражданін" Зеленський ще треба було пошукати. Космонавт троха загальмованй, краще вже було нашого мера Льоню Космоса запросити.:D Брюховецькому - аплодисменти. Що до видатних постатей, в Україні їх не десять і не сто, а тисячі, починаючи з Київської Русі і продовжуючи 20 ст. з, Шептицьким (дарма що поляк за походженням), Бандерою, Шухевичем, Курбасом, Багряним та десятками іншими. І не треба тут базікати, буцімто не було у нас держави. Ще й яка була, на весь світ відома! А де не сварилися гетьмани? Може у Московії, якої взагалі не було, тоді як тут вже всі свари скінчилися завоюванням Орди.? Та по всьому світі весь час сварки, війни, боротьба за владу, й не буде тому кінця, аж до Кінця. Єдина користь від таких проектів - українці трохи поцікавляться своєю історією. І жінки у нас чудові, і напевно найкрасивіші у світі. Княгиня Ольга, Анна - королева Франції, Леся Українка. Обмежусь трьома, бо список нескінчений, ще ображу когось. А ще прикол, кажуть Донецький державний університет обрав Ахметова. То ж нічо, що він там навіть не навчався, диплома має.:D
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Прекрасно! Я тут списочок складу з поки що живих! Великими вони не стануть але головне щоб в Ваш список попали!
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Дорогі форум'яни, все ж таки цей форум є львівським, тому пропоную називати не просто 10 великих українців, а 10 великих галицьких українців. Як галичанин я пропоную таких галичан - 10 політиків: князь Володимирко; князь Ярослав Осьмомисл; король Данило Галицький; опришок Олекса Довбуш; Євген Петрушевич; Лев Бачинський; Степан Ребет; Степан Бандера; Євген Коновалець; Ярослав Стецько. Військова справа: князь Мстислав Удатний; полковник Семен Височан; гетьман Петро Сагайдачний; Дмитро Байда-Вишневецький; Дмитро Вітовський; Роман Шухевич; Наука: Горбачевський; Пулюй; Крип'якевич; Підстригач; Скоробагатько; Лопатинський; Грабовецький; Климишин; Желехівський; Релігія: Андрей Шептицький; Йосип Сліпий; Мирослав-Іван Любачівський; Хомишин; Література: Іван Франко; Василь Стефаник; Маркіян Шашкевич; Богдан-Ігор Антонич; Марійка Підгір'янка; Ірина Вільде; Ольга Дучимінська; Богдан Лепкий; Андрій Чайковський; Лесь Мартович. Образотворче мистецтво: Фіґоль; Труш; Згодом цей список поповню, бо обежувати його аж ніяк не можна.
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Напишу те саме, що написала в блозі Кіпіані, шкода, що проект обмежується тільки дискусіями і голосуванням. Набагато було б краще (принаймні я на це сподівалася) щоб голосуванню передувала серія передач про номінантів на великих українців, це було б набагато корисніше.... Хоча він каже, що про першу сотню таки такі передачі будуть. Ну що ж, будемо чекати
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Та що там складати, скопіюйте список ПР і годі.:D Правда там не всі українці, далеко не всі.:no:
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер мені особливо сподобалось із визначенням якостей великого українця. Савік: "Вот это британские критерии, а это наши. Может, кто-то хочет что-то поменять или убрать?". А що спочатку не можна було визначити оті якості СВОЇМ (присутніх у студії) розумом, а не ділити їх на "британські" та "українські"?!
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Данило, можете не трудиться, в огороде Донецка уже столько камней, что Ваш уже незаметен.
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер дуже гарно пояснили.... не погоджуюся з цими особами: хмельницький... "мудрий"... махно... поясню.... хмельницький?.... він потрапив у потрібне місце у потрібний час, козаччина повинна була мати якийсь "виплеск".... "мудрий" би він був, якби розбудовував русь на південь, як всі мудрі люди після нього, а не північно-східні ліси.... махно про Україну не думав... взагалі...
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер звідки ви знаєте? це дуже неоднозначна постать. я читала пам№ятки про те, як знищили його рідних. після такого я виправдала будь-які його вчинки..він любив Україну і ненавидів тих,хто понищив його життя. дуже трагічна історія....
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер Для цього вони і працюють, що псувати загальнонаціональний проект. ви ще не знаєте які будуть результати. Даю гарантію, що серед великих українців опиниться Анна Ахметова, шолом-Алейхем, Леонід так-сказать Утёсов і інші політичні українці. Почесним велким украънцем може виявитися сам Шустер!!!
Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер До речі, у "Великих Українців" є блог в жж: http://velykiukrainci.livejournal.com Викладають розповіді про номінантів.