Відповідь: Великий Українець до речі, (сорі за офтоп) а чого вони на сайті деенески не прикрутили?.... по темі: суперечка може розгорітися з використанням вил та сокир... хтось вважає виродка-леніна героєм, хтось усвідомлює, хто це насправді... боюся, що схід просто кількістю може задусити.... пс. там вже є дописи на кшталт "а чого тут шухевич"...
Відповідь: Великий Українець так не цікаво.... основні зворушення (події, коли з’являються герої) були переважно у 20-му....
Відповідь: Великий Українець в 20 веке это Грушевский, Хрущев и Щербицкий еще Брежнева для компании. Но затея с конкурсом скандальная, народ переругается.
Відповідь: Великий Українець Голосування http://62.149.23.4/voting Запропонуйте свого кандидата на звання «Великого Українця» будь-яким з перерахованих нижче способів Надішліть SMS на номер 10310 У тексті зазначте його ПРІЗВИЩЕ, ІМ'Я та ВИД ДІЯЛЬНОСТІ Вартість SMS: 1 грн. з ПДВ Для абонентів: Kyivstar, Djuice, МТС, Джинс, life Телефон підтримки: 8(044) 486-49-29 Телефонуйте за номером 8-900-306-00-00 Вартість дзвінка: 2 грн. з ПДВ за 1 хв. розмови (тільки для повнолітніх) Ліцензія ДКЗІУ АА №223086 від 26.04.2002 р. Заповніть анкету в газеті "Аргументи і Факти в Україні" або "Комсомольська правда" в Україні" та надішліть її за адресою: Київ, а/с №185
Відповідь: Великий Українець Грушевський не тільки політик , а й історик ... не забуваймо. То так важливо ? Анкета , форум на сайті безкоштовні. Пошта України копійки вартує. Хочете комфорту платите за СМС і розмови. Доречі, ціни людські - як для платних сервісів.
Відповідь: Великий Українець ВВС відвалять ,а ті відкатять Додано через 4 хвилини Ги ,доколупав я адміна вставив скрипт." shaoshan 17.11.2007 14:37 На кожній сторінці сайту є банер \"Голосуй тут\". Клік - і перед Вами форма для голосування."
Відповідь: Великий Українець я не забуваю.... перефразовуючи, "грушевський не тільки політик , а й історик" Додано через 3 хвилини ні, не ддосять... про домен я писав на початку сторінки, мабуть, що ліньки.... про помилку бази -- написав їм в супорт...
Відповідь: Великий Українець Вчора дивилася це шоу. Зеленського взагалі перестала поважати. Купався б собі вже у гуморі і танцях, так ні - його в політику понесло, а оці його погляди з-під лоба на Литвина - чи це культурно? Може десь в "кварталі" так, але ж там зібрались посадовці нашої держави. Хоч якась має бути повага! Лєніна, Троцького ще вистачало в список "українців". А Міла Йовович - ну куди її?! Ну "падумаєш", народилася в Києві. І що з того??? Коли сказали про підключення з Космосом, я подумала, що це буде підключення з київською мерією (може пожартували так?-надто багато було загадкових посмішок ведучих). А тут показали космонавта з російським триколором на рукаві, біля нього висить наш український прапор і ще щось російською мовою намагався довести яку цінність для нього становить! А ця полеміка з приводу чи може "вєлікій украінец, которий не знает укр. язика" - яка ж це маячня!!! На мою думку, українці давно вже вирішили хто є для них "вєлікім", нашою мовою - видатним.
Відповідь: Великий Українець Он наверное самый украинский украинец тут и теория и практика все вместе соединилось.
Відповідь: Великий Українець Почнемо з того, що Україна, як держава, має свої кордони. Звідси випливає, що все, що діялось на цій території протягом тисяч років є нашою історієї і спадщиною. Україна не з'явилась на голому місці у 1991 році. В неї історичні корені які сягають сивої давнини. І тому і трипільська культура і скіфи і гуни і Київська Русь і Галицько-Волинська держава і Гетьманщина і роки залежності від Російської імперії і УРСР і теперішня Україна це ланки ланцюга який і є нашою ІСТОРІЄЮ І СПАДЩИНОЮ! Тому Ярослав Мудрий... і т.д.
Відповідь: Великий Українець Альо! Це виявляється передача така ? А я, невіглас, чув дзвін, та не знав, звідки він. Власне, мій топ-10 співпадає з названими в основному. Тільки який же лєнін українець ? От Голда Меїр - ТАК ! Творець "філії України" (і не тільки України).