Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Deus igrok, 17 лис 2007.

1. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Відповідь: Великі Українці. Шоу телеканалу Інтер

Хто продав? В кого куплений?
    Великі українці і виграй мільйон це різні речі

Я в цьому не сумніваюсь.

Додано через 2 хвилини
    Чому ви не можете зрозуміти простого - Ленін не може бути великим українцем так як він не був українцем взагалі. По яких критеріях відбору він попав в "українці"?

Автори проекту нас українців вважають за аморфну масу, або ппросто не дружать з логікою. Це навіть в америці не можливо, це як висувати "передового фермера" на премію оскара.

• Подобається Подобається x 2
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Він туди потрапив зі відсутності критеріїв та чорного списку. Ну, і завдяки рекламі Петра Симоненка, який ой! як вже набрид!

• Подобається Подобається x 3
  3. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Ну от власне нема критеріїв відбору нема "правил гри". Ви ж не сядете грати в шахи з людиною, яка з вами гратиме в "чапаєва" (хоча навіть там є правила).

• Подобається Подобається x 1
  4. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Прошу сказати, хто знає, коли буде телепередача про Григорія Сковороду. Я саме працюю над рефератом про його творчість, а телевізор зараз дивлюсь рідко.

5. 1h0r

1h0r Well-Known Member

2 Strekoza
    А ви попробуйте пошукати щось в літературі... чи то у вас має бути "відео реферат" :) ?

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Набагато цікавіше читати Скоровороду та про Сковороду. Мене колись дуже захопили його поради щодо виховання дітей.

7. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дякую, власне і Сковороду, і про Сковороду я читаю зараз. Реферат має бути не відео :) Просто цікаво подивитись передачу. До речі, якщо ще кому цікаво - про Сковороду будуть показувати в середу ввечері.

Поради про виховання, ідеї "спорідненої" праці направду є корисними, згідна з Вами, Лілю.

8. Барбос

Барбос Well-Known Member

А як на мене то вибрати одного, або десять видатних майже не реально. Як банально то звучить но - їх є багато. Вибравши одного - трішки образимо решту.. во!

9. Оксана

Оксана Well-Known Member

Я також люблю слухати Рутенію :). Але, мені здається, що проблема у тому, що більшість людей (особливо галичани) у великій мірі сепаратисти і страшні консерватори. З одного боку - "ми в цьому участі не берем, бо це все москалі, примітивізм, шароварщина, тому ми осторонь". Я особисто також люблю включити собі Єрофєєва, Покальчука чи Кому вниз і отримувати кайф від патріотичних пісень. З іншого боку все, що має бодай якись відтінок український сприймається критично. (Можливо, хтось і задумається над тим, чому Бандера чи Чорновіл потрапили в 10-ку?) Коли їдеш на Схід і бачиш, як виглядає Україна сьогодні, то всі ідеалістичні уявлення розвіюються, реальність є реальність. Тому, можливо потрібен компроміс - політичний, історичний, релігійний чи якийсь ще во ім'я збереження нації? Мені також це прикро усвідомлювати, але з кожним днем мої радикальні погляди чомусь змінюються...

Додано через 2 хвилини
    Я також. Тому вибачаюся, що трішки наоффтопила:)

10. 1h0r

1h0r Well-Known Member

2 Оксана
    Так, компроміс потрібен, але в будь чому є межа. Компроміс можна нав"язувати один за одним і в кінцевому варіані добитися здачі всіх позицій.
    Моя думка, програма в даному вигляді не має права на існування (якого? хоча б морального) А так все робиться для того щоб звести до абсурду, зробити з будь-яких цінностей "попсу", "комерцію", замінити іншими і т.д.
    Не треба ідеалізувати тих людей що цю програму роблять бо роблять вони її не для України а для своєї кишені. Я вже писав, що невідомо з якої рації Шустер буде нести олімпійський вогонь, чимось він це заслужив? Чим, такими передачами, нема людини яка зробила щось реально достойне?, нема на місце ведучого когось хто володіє українською мовою? Чому не дати шанс, комусь молодому, якомусь молодому журналісту, чи телеведучому, за які такі заслуги такий собі непоказний, як на мене, Шустер за кілька років пробився до такого "шанованого журналіста". Хто що про нього чув, коли він тут появився?
    Його привезли, дали йому роботу, розкрутили, дали нормально заробляти а ви українці їдьте на західі заробляйте хто чим може

Додано через 5 хвилин
    --------------------------------------

Хочу вернутися до того пропонованого вами компромісу. Без питань, давайте шукатимемо компроміс але давайте без заїжджих емісарів і зайвих адвокатів, люди спілкуються з людьми, нехай ті з ЗХ ті з СХ України але, скажіть мені навіщо нам в тому спілкуванні, в тих пошуках компромісу, невідомо хто, людина якій байдуже доля України, людина яка себе в Україні не бачить, бачив би він себе в Україні він би першим ділом прийняв громадянство (раз мозгів щоб мову вивчити не вистачає)

Додано через 7 хвилин
    Візьмемо до прикладу одного політолога з Росії, здається Бєлковський. Також "трудовий мігран" але приїхав в Україну і принаймі вивчив українську мову, і приїхав він з Росії а не з демократичної Європи звідки наш "шановний" Шустер (з Італії якщо не помиляюсь)

11. Оксана

Оксана Well-Known Member

Один з редакторів програми наш добрий колєга. Вони з дружиною вже декілька років в Києві. Важко мені назвати людину, яка є більш проукраїнська. Він принципово розмовляє українською, постійно пише статті про "двомовність","українську ідентичність" і т.д. Крім того - бард, закоханий в Карпати і все українське. Надзвичайно непересічна особистість. Дружина також, обоє журналісти. Чому в Києві? Вбачає там більше можливостей для творчості...Зізнається, що у Львові всі ніші зайняті. Працював в "Закритій зоні", потім в цьому проекті, хоче робити щось власне. Ось Вам приклад!
    Якщо чесно, мені здається, що ми з Вами однодумці...Не хочу більше сперечатися в цій темі. А позиції здавати не можна, абсолютно згідна. Просто треба якось розумно це все зводити до купи :)

• Подобається Подобається x 5
  12. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Але першої скрипки в тому проекті він не грає ):
    скоріше всього виконує суто технічну роль

жаль, що керівництво телекомпаній не робить ставки на українців, а вважає за потрібне привести когось ззакордону і "втулити" нам цей "секонд хенд". Тому я вважаю за непотрібне підтримувати такі проекти, не буде глядачів не буде проекту, буде "ніша" для іншого.

Просто так виглядає що наші люди дивляться будь що що їм показують, з одинаковим захопленням, починаючи від "Свободи Шустера" (? приватизував слово чи що) і закінчуючи якимось тупим серіалом типу "нє радісь" або "наша раша"....

Здається ТНМК співали таку пісеньку... фраза з неї ".... пузаті тулять мені фуфель ..." От вони тулять а ми ковтаємо.

Додано через 2 хвилини
    Та й я не хочу сперичатися, я просто хочу щоб наш глядач був більше перебірливим

Додано через 4 хвилини
    http://ukraine.ck.ua/ - цікавий сайт, хто має нормальний інтернет (нажаль не я) качайте, там є серіал "Унікальна Україна" - дивіться, це варте уваги на відміну всяких там Шустерів

13. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Сьогодні... ( в середу 23 квітня)

14. Войцек

Войцек Well-Known Member

Для мене самий великий українець - мій батько, на другому місці - мама

• Подобається Подобається x 5
  15. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Гортав сьгодні онлайн книгосховища і випадково натрапив на таку книжку

Антонин Ладинский - "Анна Ярославна - королева Франции"
    не качав, не читав, прочитав тільки анотацію. Цікаво написано правда? :)
    Та й згадав собі про великих українців .....

кажуть проект закінчився
    кажуть перемогу Ярослава Мудрого "накрутили" (десь в інтернеті читав)...

То що Ярослав Мудрий - великий українець - в Україні зрозуміло але чи це зрозуміло в Росії?
    Думаю зовсім ні.
    Може то б так Шустера в росію послати, для пропаганди українства..... :)

16. Полковник

Полковник миється в бані

Не понимяю, о чем ТУТ базар?
    Судя по рекламе во Львове и Киеве самый УКРАИНЕЦ это Пан Бандера.
    Что дальше обсуждать?

17. Кася

Кася Well-Known Member

шановні, ну це ж шоу..ну що ви хочте? і так ясно що героїв в нашій країні ніколи не бракувало, і одного єдиного "Геракла" немає.

18. Полковник

Полковник миється в бані

ЕСТЬ!
    Есть Пан Бандера!

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

У школі вчителька на виховні у моєї дочки казала: "Як можна порівнювати Лобановського і Шевченка", - Хто такий Лобановський? От Шевченко - це велика людина. Так розповідала мені дочка. А я кажу, запитай вчительку, шо той Шевченко показав у Челсі, що вона так його вихваляє? Ромко Абрамович таке бабло викинув, а він так і не заграв.... Дочка була вражена моєю реакцією....

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

Коли тільки обиралася десятка, то я голосувала. Але вибрати одного з десяти не могла. Бо, на мою думку, кожен із тих десяти вартий бути першим. Тому просто спостерігала за голосуванням.
    Кажуть, що в Росії за Б. Хмельницького теж голосують. :) Але не знаю, чи то правда, треба буде подивитися

а де твій аватар? :)