ми недалеко від них втікли Теж читав , але такого там не находив. Хоча, англосакси людями не розкидались - факт .
Совершенно верно. Разве я говорил иначе? Дело не в установках, а в подходе. Сейчас, по крайней мере. Существует ли единая методика подсчётов потерь в подобных исторических вопросах? Лично я что-то не слышал о таковой. Вот и получается, что один в своих подсчётах не учитывал естественную смертность населения, которая, как известно, существует всегда. Второй не посчитал повторно призванных, или посчитал их большее количество раз. Третий добавил к потерям смертность госпиталей, четвёртый наоборот, вычеркнул её. Пятый, вообще, отталкивается в своих расчётах от предыдущей перепеси населения. Шестой высказывает недоверие в достоверности такой перепеси. Седьмые показывают чудеса математики и логики в апроксимации и корелляции неведомо как полученных данных. И т.д. И это, при том, что в РККА была просто чудовищная ситуация с контролем и отчётностью по личному составу. Если кто-то меня попытается убедить в достоверности представленых данных, то я просто... не поверю ему. Любая попытка подсчёта будет представлять очень и очень условную цифру, на основании которой делать глобальные выводы о качестве командования просто глупо. И любая попытка будет представлять собою просто попытку притянуть за уши желаемое в угоду своих взглядов. А пока... Пока нет каких-то очень основательных исследований в этом вопросе, я предпочитаю говорить о цифрах, представленных на общественное мнение очень и очень серьёзными историками. Мюллеру-Геллебрант и Кривошеев меня пока устраивают. Пока. Миф, так миф. Вас же никто не заставляет в это верить? Возможно, для Вас сама Вторая мировая тоже миф. Что тут такого? Бывает и так. Всё-таки с историческим образованием на Украине сейчас напряжёнка, и не такие перлы ещё можно будет услышать.
якраз на україні з історією все в порядку, якщо не рахувати установок придурочного міністра освіти. Українці хочуть знати історію своєї країни не з точки зору кремля а з своєї власної точки зору
Оце точно... Вигадати собі героїчну історію, і трубіти про неї світом. А хто не повірить у цю "новітню" історію, наректи запроданцем, манкуртом, колоною і совком...
Я гордий за українців , бо Українці будували піраміди . А москалі прийшли , і переписали історію. Бо піраміди будували насправді вони ... наф сейд. - примітивний приклад срачу на тему спільної історії. Треба самому використовувати елементарну логіку і арифметику , і все прояснится ...
Для чого її вигадувати? Вона є. Принаймі,в нас,на західних землях. Совкові підстилки донині не можуть простити,що тут повернули зброю проти їх героїчних енкаведистів і орди,що вони називають красной армії. Школа ненависті
Відомий факт: частини Вермахту майже не воювали проти УПА, бо їх розкладала "ідейна і моральна" позиція українського підпілля, з УПА воювали, в основному, спеціальні війська СС. Ох і напридумують ці гісторики...
Не сумніваюсь,що школу ненависті,Ви закінчили з медаллю. Плюєтесь на Україну не згірше пєтісіманєнка і прочіх поклонніків підераста. До речі,де пабєда? Чому ваші вєтєрани здихають в хоспісах без ліків? А я скажу одне - вони цього вартують. Бо не вистарчило духу повернути зброю проти смердячих совєтів. Як кажуть росіяни - подєлом.
Василь оцього чоловіка ,свого колишнього однодумця,просто обісрав. Не знаю,чи за покликом душі,чи як свідок пакращення.
Педро... Поясніть, чому всі, від Донцова, Липи, Сціборського і прочая-прочая, вважають Хмельницького класним чуваком, а от Ви про нього таким чином? Гм... Я останній раз в Росії був в лютому 1994-го... Ні, не мусю...
Шевченко теж так говорив Ой Богдане! Нерозумний сину! Подивись тепер на матір, На свою Вкраїну, Що, колишучи, співала Про свою недолю, Що, співаючи, ридала, Виглядала волю. Ой Богдане, Богданочку, Якби була знала, У колисці б задушила, Під серцем приспала. Степи мої запродані Жидові, німоті, Сини мої на чужині, На чужій роботі. Дніпро, брат мій, висихає, Мене покидає, І могили мої милі Москаль розриває... ---------- Додано в 09:49 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ---------- Якби-то ти, Богдане п’яний, Тепер на Переяслав глянув! Та на замчище подививсь! Упився б! здорово упивсь! І препрославлений козачий Розумний батьку!.. і в смердячій Жидівській хаті б похмеливсь Або б в калюжі утопивсь, В багні свинячім. Амінь тобі, великий муже! Великий, славний! та не дуже... Якби ти на світ не родивсь Або в колисці ще упивсь... То не купав би я в калюжі Тебе преславного. Амінь.
То хто з нас брехун? Хоча я розумію,Ви намагались плюнути не лише на цього інваліда. А й на мене з малою,на тих пенсіонерів,що виживають,на тих,хто вмирає в лікарнях без ліків і медичної допомоги.