Велика Британія, 4та черга

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем WIXIW, 20 кві 2016.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Напевно так і є.

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. kalinaganna

kalinaganna Well-Known Member

а ось вам свіжі фото, самі дивіться що і як
    12051с4.jpg 12052с4.jpg 12053с4.jpg

3. IvanShym

IvanShym Well-Known Member

дякую за фото

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. kalinaganna

5. kalinaganna

свіжі фото
    1.jpg 2.jpg 3.jpg

6. IvanShym

нормально вже так виглядає, дякую!

7. IvanShym

Що вибрати на кухню: шпалери, плитку або пофарбувати стіни?

8. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Можна красиво поєднати і шпалери, і плитку. Виходить дуже навіть нічого. У нас половина кухні в плитці, а друга половина поклеєна шпалерами з орнаментом під плитку. Вийшло красиво. Кухня в чорно-червоно-білих тонах.

9. bostvl

bostvl Well-Known Member

Де фото для оцінки?

10. MrjanaLylka

вибачайте, своє життя тримаю в приваті і фото квартири де мешкаю не хочу публікувати

11. kalinaganna

фото за липень
    1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

12. tatajaja

tatajaja Member

Був біля будівництва минулого тижня. Реально виглядає на те, що непочатий край роботи ще. По телефону запевнили що згодом вже заміри БТІ будуть проводитись, але також сказали, що під підземну парковку тільки почали копати котлован для черги 3 та 4. Я або не вірно зрозумів, або виглядає на те, що як раз той котлован перешкоджає вільному доступу до будинку 4 черги. Взагалі то будинок вже повинен здаватись в експлуатацію з паркінгом (може я не правильно шось почув по телефону). Було б добре перед підписанням актів прийому передачі і прав власності скласти дефектний акт, бо знаючи РІЕЛ і маючи вже хреновий з ними досвід - можна напоротись потім на велику біду. Особливо це стосується гідроізоляції, якості ремонту в підїздах, ліфтів і прибудинкової території.

13. Zinochka

А що з ліфтами не так?

14. kalinaganna

а ось цікаво чи дійсно мають здавати будинок вже з паркінгом, чи то окрема історія?

15. tatajaja

tatajaja Member

н
    у запустять мінімум дес ьчерез 1 рік після здачі, як завжди .... і от мені на 10 поверсі ремонт робити якось не комільфо ...

16. Zinochka

А, я думала, це вам по телефону сказали, що ліфти запустять через рік. А це ви припускаєте.

17. 1 черга. Будинок зданий в кінці листопада 2017 року. Надворі вересень 2018р. завтра - ліфти непрацють.

18. kalinaganna

не можу зрозуміти, чому ви так вирішили? Невже така проблема запустити ліфт?

19. MrjanaLylka

а можливо його і запустять вчасно, та під час ремонтів його зламають 100%, таку практику мала, але це вже не забудовника провина, а недбалих ремонтних бригад

20. Zinochka

І як же люди ремонти роблять? За підйом на поверх платять? а що риел говорить з приводу ліфта?

а де твій аватар? :)