Велика Британія, 4та черга

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем WIXIW, 20 кві 2016.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

На відміну від вас я там час від часу буваю

2. bugsboym

bugsboym Active Member

Хтось має свіжі фотки?

3. MrjanaLylka

ось свіженькі за січень
    1.jpg 2.jpg 3.jpg seciaA.jpg

4. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Процес йде. Красиві будинки виходять.Мені проект взагалі відразу сподобався, і колірна гамма будинків теж.

5. Та ви спочатку реально здайте 1 чергу, а не наслідуйте анекдот про доню та маму:
    « - Мамо, мамо!!! А нас люди хвалять.
    - А хто доню?
    - Та я вас, а ви мене.»

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. Dima M

Dima M Active Member

Якщо подивитись на фото з минулого мiсяця, то нiчого не змiнилося. А колiр будинку був зелений на проектних картинках.

Дякую за свiжi фото

• Подобається Подобається x 2
  7. prius

prius Well-Known Member

Я не бачу а ні одного фото де б працювали люди

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

9. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Вас послухати, так взагалі все стоiть на місці, нічого не будується, людей на будівництві немає. Куди я влип i " де мої "вєщі". Суцільний песимізм. Як ви взагалі живете з таким поглядом на життя? Насправді все будується, і робітники на будівництві є, поїдьте особисто і подивіться, у буденний день. А фото може на свята зроблено.

• Тупо Тупо x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Ну скажем, що песимізм не суцільний. Ще трохи оптимізму залишилось.
    Але той песимізм прийшов коли зв’язався з Ріелом. Надіюсь, що позбудусь його, коли, накінець, розв’яжу всі проблеми з цим ще більш проблемним забудовником.

11. MrjanaLylka

свята були, от і будівельників не було, майже у всіх бригад канікули до 15-го, щоб по домівках всі могли роз'їхатись

12. prius

prius Well-Known Member

Які багаті люди, що аж півмісяця віддихають,не те що бідося в штатах, де віддихали 25 і першого числа

• Інформативно Інформативно x 1
  13. marianast

marianast Well-Known Member

Навряд чи в них був вибір- сказано -віддихають. Ваша іронія недоречна

14. kalinaganna

kalinaganna Well-Known Member

В мене кум працює в будівництві, така практика у більшості забудовників, на новорічні свята вони майже на пів місяця беруть відпустки і розїзджаються по домівках. Вони ж теж люди, будьте добріші. У мене сьогодній гарний настрій - у моїй майбутній квартирі засклили вікна:)

• Смішно Смішно x 1
  15. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

Правильно зробили, тільки багаті люди можуть собі позволити бідність. Всі решта валять в штати гарувати до смерті і вмерти в багацтві. НАшо ті гроші, якщо нема часу їх потратити :)

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. prius

prius Well-Known Member

Аха ,а багаті бідні не гарують,вони гроші з дерев збирають роздають направо і наліво усяким ріелам і помирають як кріпакі в бідоцтві

• Подобається Подобається x 3
  17. MrjanaLylka

Вітаю, хто мешкає поруч, або був на об'єкті поділіться свіжими фото. Як там взагалі рухається все?

18. prius

prius Well-Known Member

А що за місяць так і не були коло будови?

• Смішно Смішно x 1
  19. Шановні інвестори ЖК Велика Британія!

Компанія РІЕЛ, відповідно до взятих на себе зобов’язань, регулярно інформує вас про стан будівництва обраного вами житлового комплексу. Сервісний відділ корпорації щомісяця звітує перед кожним інвестором про динаміку проведення будівельно-монтажних і оздоблювальний робіт, надсилаючи вам на електронну адресу детальні фотозвіти. Актуальні статуси будівництва висвітлені також на офіційному сайті РІЕЛ (www.riel.ua ) та у соціальних мережах:
    Facebook (https://www.facebook.com/rielua),
    Instagram ( https://www.instagram.com/rielua/).
    Кожен інвестор будівельної корпорації РІЕЛ має змогу звернутися зі своїми запитаннями щодо ходу будівництва у сервісний відділ компанії:
    service-lviv@riel.ua – об’єкти у Львові,
    У лютому-березні 2018 року стартує додаткова послуга для наших клієнтів «Власний кабінет», де інвестори матимуть змогу відстежувати динаміку будівництва, а також комунікувати з менеджерами компанії через зручний для клієнта месенджер (Facebook, Viber, Telegram).
    Як вам відомо, компанія також надавала можливість інвесторам відвідувати будівельний майданчик. Однак, часто присутні на будівництві люди нехтують власною безпекою. Крім того, відвідини будівельного майданчика вносять зміни у графік проведення робіт і негативно впливають на терміни їхнього виконання. Дбаючи про безпеку інвесторів, запобігаючи можливим інцидентам, а також затримкам процесу будівництва, менеджмент компанії прийняв рішення з лютого 2018 року не проводити т. зв. «тест-драйви» на будівельних майданчиках. Цей факт ніяк не вплине на отримання нашими клієнтами вичерпної інформації щодо актуального стану будівництва, проте, позитивно проявиться на дотриманні правил техніки безпеки.
    Вдячні за розуміння.

З повагою,
    сервісний відділ будівельної корпорації РІЕЛ

20. MrjanaLylka

на відміну від вас я маю багато роботи і вільний час проводжу з родиною і не чергую на будівлі, але намагаюсь бути в курсі подій. Коли була на будівництві, завжди викладала фото та відгуки, а коли не мала нагоди то і запиталась у форумчан.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)