Велика Британія, 4та черга

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем WIXIW, 20 кві 2016.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

"Невиліковне" - пишеться разом! От уже ж, двієчник.. туди ж, за Ольгою, Ріел ганьбити своїм невіглаством

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Oleksiibunikevych

Oleksiibunikevych Well-Known Member

ні в якому разі, я - реаліст, а ви :
    1. просто не купляли в цьому ЖК квартири.
    2. або сліпий, раз не бачили тої цегли.
    3. якби це була неправда, то лиш я б це писав, а я лиш підтвердив те, що люди бачили і сам бачив, бо реально задавав це питання дівчині-менеджеру, яка показувала мені квартири в будинках 1 черги, до речі штукатурки наскільки поганої давно не бачив, - економія як і на вапні так і на цементі...від дотику рук відлітає - і це, я так розумію, вона мені показала найкраще, уявляю яке найгірше може бути....

3. Oleksiibunikevych

палять свою рідну брехливу канторку все більше й більше.... де їх таких беруть? по оголошенню в на стовпах толковіших могли б набрати)

• Подобається Подобається x 1
  4. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

Як не напиши, а зміст залишається незмінний – він брехун, дуже знервований і неврівноважений, та ще й заразний виходить.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Latana Royal

Та ні, шановний, це той випадок, коли "тримай злодія" починає кричати сам злодій (це я про тих, хто почав звинувачувати Михайла у брехні після того, як він виклав фото похабно виконаної роботи Ріелом).
    І його, як раз, можна зрозуміти, як людину, яка питає результату за свої гроші.
    А от про тих, які пишуть, що вони є інвесторами, але їм байдуже і на терміни, і на якість робіт, і на репутацію забудовника, я б подумала що ці люди або брехуни, або несповна розуму.
    І до речі, Михайло досить лояльний, як на мене.
    Я б, за невиконання узятих на себе обов'язків, по цеглині рознесла б ваш довбаний Ріел, вже на перший же день затримки.

6. Міша, нехай, я без зброї, з мінусум чи діагнозом, як тобі заменеться,
    але моє прохання відкладати твої словесні фекалії в загальній гілці чи в гілці твоєї черги залишається в силі.
    Ми самі, інвестори, тут в своїй черзі, без тебе розберемось з недопрацюваннями чи затримками Ріелу тут, у гілці своєї черги.

7. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

Захищаючи брехуна ви і самі стаєте на його рівень. Ви ж самі голосніше всіх кричите «тримай злодія» ось вас в сусідній гілці і викрили. Але кричите ви голосніше за всіх, хоча самі не інвестор. Ви про Леополь Таун більше знаєте чим про Велику Британію. Куди не глянь, крізь правдоборці, правда форумні, ну то таке…

• Тупо Тупо x 1
  8. Latana Royal

От дурко...викрили вони мене :))) цирк, та й годі...

• Подобається Подобається x 3
  9. Latana Royal

Сподіваюсь, Ви завтра прийдете викривати Mykhaylo Khomchyn?
    Чи вже краще відразу нехай модератори перевірять на клонів всіх цих "диво інвесторів", яким інтереси забудовника рідніше за власні гроші? :)))

10. Lexxx

Lexxx Member

Дивлюсь я на це і ось, що думаю.

Перший (Хомчин) скривджений Ріелом сидить в Америці і віртуально робить ремонт у себе в квартирі. (приїхав)

Другий проходив повз, цеглу побачив, образився, знайшов торішню статтю і закидав все гілки форуму. Відразу закохався в першого і облизує його з ніг до голови.

Третя, судячи за профілем з Харкова, взагалі пише тільки пости в стилі «випиййаду» і «убийся об стіну» і так само до інвесторів ВБ відношення ніякого не має, виступає за Леополь Таун. І не знає кого любить більше першого або другого.

Є ще інші, які люто зневажають Хомчина, тому відразу стають працівниками Ріел, на залежно від статі та віросповідання. А той ніби як і правду пише, але потроху підбрехує. Ну то й зрозуміло образили, долили недосипали ,…... недоробили
    Просто Санта-Барбара.

Так ось до чого це я все. Як ви всі задовбали. Це гілка для інвесторів 4 черги. Ви до неї відношення не маєте. Ідіть в свою першу чергу і розмазуйте свої соплі і образи там. Не заважайте інвесторам четвертої.

Останнє редагування: 5 гру 2017
    • Тупо Тупо x 2
  11. Latana Royal

А є ще тро-ло-ло, якому не вистачає фантазії на чергового клона ім'я та планети вигадувати.

Ну і що оцей "інвестор" по суті зараз написав? А, точно, Хомчін його мозку працювати заважає. Хотів напружитись і авторітетно всрався.

3256.JPG

12. Oleksiibunikevych

Санта-Барбару сам розводиш тут, з приводу того хто що написав.
    вони написали по суті, а Хомчин навіть приклав фото; з приводу цегли, штукатурки - ти там був, бачив щось? поділись...
    все супер так? стаття фуфел? чому в сертифікаті вул О. Степанівни 8? а не Шевченка 15 чи 17?
    чому в договорі купівлі-продажу не прописано таку ж адресу? де в договорі кадастровий номер ділянки, цільове призначення?
    чому за прострочку інвестора за пару днів така велика пеня, а ріелу ніфіга - всього компенсація - світло за відставання на рік?
    це все брехня, не відноситься до 4 черги, 2,3,5, не буде відноситися до 6? ні до кого не буде відноситися?

де буде садочок для діток, де паркінг підземний? - НА МАРСІ, Lexxx???? - нема що відповісти, як на Торф"яній - тишина, брехня і обіцянки, і посилання хамовитими менеджерами (їхня люб"язність, комунікабельність і лизання дупи потенційному покупцю чи дозрівшому інвестору припиняється лиш як заплатиш перший внесок або задаш пару питань в дусі - а де..? а коли..? а чому..?) до свого вічно зайнятого хитродупого юриста або до інших забудовників...

ОЦЕ ПО СУТІ!

А в тебе і в ріелівських ботів все чудово і траляля і трололо.
    цирк, курва, з вами!

13. Lexxx

Lexxx Member

Я бачу сподобався мій допис ))
    Я ж і кажу, що крім як «випий йаду» ви нічого написати не в змозі, ви в своєму репертуарі

• Тупо Тупо x 2
  14. Lexxx

Lexxx Member

Я бачив, був і мацав на відміну від тих, хто фото викладає сидячи в Америці. Можу фото викласти, але я їх робив для себе, а не для того що б хвалитися або жалітися.
    В моєму договорі адреса О. Степанівни 8 і паркінг я маю, тому маю питання:
    -Ти взагалі хто і що тут робиш?

• Тупо Тупо x 2
  15. Полегшу задачу. Маю пряме відношення до 4 черги - повністю виплачене паркомісце в гаражі. Бронював два. Зважаючи на те, як Ріел будує, від другого відмовився.
    Останні фото і відео, викладені на гілці ЖК Велика Британія, робив особисто. Запрошував всіх тролів прийняти участь в огляді квартири. Ніхто не зголосився.
    Альо, guys, я у Львові.

• Подобається Подобається x 5
  16. В такому випадку забираю свої слова назад) але надіюсь, що Ріел виправиться в наступних чергах.

17. Oleksiibunikevych

не знаю що ти там мацав і в кого, і в якому місці...то вже твої проблеми, 21 століття толерантне..
    мацай собі далі взадоволення. якщо вони не проти звісно...

я був практично без 5хв інвестор цього ЖК, не подобалась якість звісно, та ж сама цегла, штукатурка - показували мені менеджери кілька квартир першої черги на будівництві, де безпосередньо кілька раз був особисто нікого не мацав, на відміну від тебе, а робив висновки, все ж, не зважаючи на ті недоліки, що побачив (з плюсів дуже вигідне місцерозташування, відносно красива концепція), пішов на Торф"яну, з якої надзвонювали через день з першого дня як записався на перегляд ЖК, але вивчивши договір на кабальних умовах для інвестора (а останньому не можна внести абсолютно ніяких змін, щоб хоч якось захистити свої заощадження), з купою неясностей, які якось намагався прикрасити і завуалювати їх юрист, сунучи під носа папірці , листи ДПСУ, я передумав, крім того наткнувся на статтю, а також публікації про пливуни на цій території, не експлуатуємий і протікаючий дах, а також негативні відгуки, фото покупців першої черги... і розумію, що все правильно зробив. Звісно можна на то все забити і себе обманюючи казати, що ріел - пречудова компанія, зараз такий весь ринок новобудов і т.д. - так від того може ні тепло, ні холодно нікому, та все ж то є правда, а правду має знати кожен, шкода ..дуже таке місце зручне, якби ще лади з доками були..хоч.
    Дай Бог все буде добре, головне, щоб людей наших перестали за лохів тримати.

Останнє редагування: 7 гру 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. tatajaja

tatajaja Member

Всім вже прийшов лист щастя від РІЕЛу на рахунок 4 черги і здачі в кінці 2018 ?

19. tatajaja

tatajaja Member

Мля, подивився фотки як покладена плитка на терасі, - то пздц рібята, чую встав на ті самі граблі другий раз,... Як можна так будувати ? Тим більше шо більшість гамно компаній вже трохи в силу конкуренцій і ситуації на ринку, змінюють підрядників і хоч трохи контролюють якість будівництва.
    Живу в Княжому зараз, купував то гамно в РІЕЛа в 2012 році ше, - ледве здали з горем, ліфт китайський, в підїзді на стільки всьо убого, шо реально запросити когось в гості аж стрімає. Тепер взяв 2 ярусну в тій Британії і просто в шоці. По перше від сьогоднішнього мейлу на рахунок перенесення здачі в експлуатацію аж на рік, по друге від того пох*зму з сторони РІЕЛа щодо будівництва. Я, чесно кажучи, тупо відчуваю шо став на ті самі граблі другий раз. Скажу Вам, шо найбільший про*об в Княжому був в тому шо люди підписали акт прийому передачі не бачачи свої квартири, просто в поспіху... Я хрен тепер шо підпишу, якшо побачу таку халтуру при здачі , як тут показують на фото. З мого досвіду з РІЕЛ-ом, - якшо здача 4 черги буде в кінці 2018 то рахуйте шо до кінця 2019 можливо буде вода і газ (

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Oleksiibunikevych

а тепер п.3.6 Попереднього договору купівлі-продажу..
    3.6. У випадку прострочення оплати будь-якого з платежів, передбаченого пунктом 3.1. строком понад 10 (десять) банківських днів, у Сторони 2 (Інвестора) виникає зобов'язання оплатити неустойку у вигляді штрафу, що становить 50% (п’ятдесят відсотків)!!!!!!!!!!! від розміру простроченого платежу, перед оплатою простроченого платежу.

лише 10 днів...і 50% пеня...жесть, цікаво скільки б Інвестор отримав, якби щодо ріела були застосовані такі ж штрафні санкції у випадку затримки здачі/введенні в експлуатацію??? по року часу аж вже є протермінування - Інвестори за півдурно отримували б квартири, в принципі така їх і вартість..

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)