Велич людини

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Черешенька, 15 жов 2007.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

Ой, а скільки таких людей, яким нічого ніби не вирізали, але їм не всіх і на все наплювати і відсутні емоції. Особливо тривожить, що таких беземоційних пофігістів чимало серед сучасних підлітків.

• Подобається Подобається x 2
  2. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. nata-k

nata-k Well-Known Member

Справжня відсутність емоцій може бути тільки супроводом рідкісних психічних патологій. І то, всі емоції не будуть відсутні.

А те про що говорите Ви
    - або байдужість - це емоція, яка відноситься до спектру злості

- або найбільш розповсюджений механізм захисту (але не надійний і навіть небезпечний) - придушення/маскування емоцій.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Велич людини.
    В отдєльно взятом регіонє...:sorry:

http://www.youtube.com/watch?v=VmSc8ZKvDKw

http://www.youtube.com/watch?v=yjmBZpdeO4Y

І знов велич...хм...:scratch_one-s_head:
    Який муравель таке фтрафит?
    То в одному регіоні...
    За пару десятків років...
    А за всю історію людства?
    Муравлі,кажете...:sad:

5. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Лише каменюка в космосі? Ну то переберайтеся жити на Юпітер, то є більша каменюка, і там будете спахувати земельку, розвивати так би мовити сільське господарство. А чо слабо?! Загрози знищені Землі, як Каменюці однозначно немає, але не Землі як екосистемі.
    Пам'ятайте: ті хто нищить Землю - буде знищений...

Які країни найбільше забруднюють Землю?
    США І Китай.
    Де найбільше катаклізмів???

Пи.Си. Не варто пиляти голяку на якій сидиш, а то можна грохнутися в прірву...

6. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Юпітер не каменюка, це газова планета :) а до астероїдів діло дойде, просто питання часу
    то буде просто інша екосистема :) Тим більше не ясно шо то за така містична екосистема, ми ж не в лісі живем шо нам важлива тончайша гармонія моху, кролів і вовків, більшості людей вистачає чистої води з крана і шоб продукти до міста привозили, вот і вся екосистема, тобто головне соляру в садах і полях не зливати, дерева в лісопосадках грамотно пиляти і всьо буде пучком. Питання екології це питання економіки, якшо буде вигідніше очищувати воду замість того щоб припиняти виробництво, то її будуть очищувати. Тим більше всі ці проблеми тільки прискорюють прогрес, бо підштовхують людей шукати нові види очистки і енергії. В кінці 19 століття вважалося що з тодішніми темпами росту населення через пів століття в містах на вулицях через коней буде шар гною висотою десять поверхів, але як бачите винайшли авто і в гною ше ніхто не втопився. Шось і цього разу придумають. Я ж говорю лише про те, що забруднення(не вимирання якихось видів а щось таке що шкодить людям) залежать від дальновидності керівництва і культури викидання сміття, це аж ніяк не наслідок прогресу.

А в африці за шо засухи?:) Не знаю шо там з китаєм, а штати затоплює через тайфуни зона яких стабільно знаходиться в Карибсьому морі здається, і при тому затоплює там більше такі бідні країни як Куба і так далі. Щось ваша планета косоока якась :) Ті тайфуни полюбому посилюються при потеплінні, і нікуда вони звідти мандрувати не будуть, навіть якшо ви будете коптити небо десь у нас, затоплювати буде їх, от така от справедливість :) всіх інших правда по ідеї тоже буде штормити, бо при підвищенні температури там де було волого стає ще вологіше, а там де було сухо стає ще сухіше. Ну але на потепління як відомо більше впливають вулкани і сонце, а не люди. А навіть якби й впливали, то це не смертельно, просто треба час щоб присосуватися до змін, уже зараз в Новому Орлеані під керівництвом не безізвєсного Бреда Піта будують хати на балках, яким всесвітній потоп не страшний

ЗІ
    Тут є ше такий нюанс шо інтереси корпорацій можуть не співпадати з інтересами середньостатистичного громадянина :))) можливо всьо задумано так шо в них в кінці кінців буде своя окрема від нас екосистема, лічний комунізм так сказать :))) за цими корпораціями нужен глаз да глаз :)))

Останнє редагування: 24 січ 2010
  7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Нищення Землі:
    1. Забруднення атмосфери в основному через вихлопні гази і викиди підприємств.
    2. Забруднення морів і океанів. На Землі вже практично не залишилося незабруднених джерел питної води. Вони виключно збереглися там де не ступала нога людини.
    3. Знищення лісів. Щороку остаточно вирубується ліс який рівний площі Великої Британії. В основному в вологих тропічних лісах. А люди забувають що ліс то є Легені планети.
    4. Забруднення грунту.

8. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

один вулкан викидає за раз білше вуглецю ніж всьо людство за десять років, а є ще підводні, які діють постійно, шуміха ця вигідна виключно тим, хто має мало виробництва торгує квотами на повітря. Всі ці іздєржки проізводсва вони є, ніхто не спорить, раньше он від недоїдання мерли, хворіб і диких звірів тепер свої проблеми, але обєктивник показником є лише кількість населення, а вона росте, значить нормально людішкам живеться, размножаюцця, раніше мерло більше, тривалість життя в камяному віці було років тридцять, мерли тупо від карієсу - попробуй пережуй того оленя без вставної щелипи, а кашок не було.... ну вот чомусь люди не ломляться з Донецька жити в село на природу, хотя знають шо в них погана екологія, с чего бы это, а?
    90 відсотків усьої прісної води світу є в Антарктиді, в случаї чого нам її ше на довго хватить, тим більше я шось не помітив шоб в крані вода була особо забруднена, жорстка - да, але я купляю ту шо розвозять
    Це вони халявний зрубують і то в якихось бідних країнах де владі плювати, а як будуть всьо часні лісопосадки, то гівно вони там зрубають, наші добрі учоні уже працюють над виведенням якогось чудо дерева яке швидко виросте
    Оце да, один пластиковий кульочок розкладається 300 років виділяючи в грунт концерогени які убивають всьо живе мєдлєнно но увєрєно. Я за введення паперової тари, товарищі.

9. Sopilkarka

Sopilkarka Active Member

Як можна говорити про велич людини, коли сама людина сказала ступіль своєї "величності"! Людина має голову, вміє думати, аналізувати (препогано) і не треба звалювати чиюсь тупість жорстокість та інше на так званого Сатану! Мені здається люди його придумали тільки для того, щоб відхрещуватися від своєї вини та казати "Це Сатана зробив, а не я!".Я к це примітивно та невідповідально!
    А ще кажуть: людина - цар природи! Знаєте, що роблять з царями, котрі погано правлять? Звергають з престолу, а ще гірше - страчуюють! Тому у всіх природних та інших катаклізмах, ми повинні винити тільки себе, та сприймати це як кару за невідповідальність.

10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Велич людини -є нічим..... в порівнянні з величчю Божою,тому мій висновок один: велич людини нищівна по відношенню до самої людини,флори і фауни зокрема.

11. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

взагалі то слово велич звучить якось по ідіотськи, але якшо вже так визначати то велич людини буде у різних відкриттях, а я сильно підозрюю що люди які тут розпинаються про те яким гавном є люди і яким всеохоплюючим добром є кролі та інші звірятка, про науку не мають жодного уявлення і тому ніяк не можуть оцінювати її красу чи щось таке

по відношенню до людини нищівна лише велич глистів, істинно кажу вам.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

є інша думка?
    Ліпші,як люди...
    Ви маєте?
    Красу чого?

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

От зовсім недавно було ще одне підтвердження величі людини...

http://www.youtube.com/watch?v=q1Qd8OfBfds

13. poetka

Шоб ви знали,декотрі з глистів,також потрібні людині,як такі шо вичищають усіляке неподобство з нас.

А шодо величі людей у наукових досягнення,то звідки такі люди мудрі взялись,шоб всеке таке добро понапридумувати? Хіба ми не створені кимось більш величнішим за нас самих?

14. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Відповім у вашому неповторному стилі
    є
    нє не ліпші
    маю
    науки

Угу, а якщо наша галактика зіштовхнется з іншою ми теж нічого не зможем зробити, уявляєте?

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

мені здається це бактерії
    http://lib.rus.ec/b/72482/read

--------------------------

Останнє редагування: 30 січ 2010
  15. Sopilkarka

Sopilkarka Active Member

Глисти корисного нічого не роблять. Тільки шкоду. От як і люди. ДЛЯ ЛЮДСТВА - людина - цар, вона придумала купу корисних речей. ДЛЯ СВІТУ - людина такаж тварина.

Ладно. Красу науки можуть оцінити тільки люди (ну може ше якісь інопланетні гуманоїди), бо вони нею користуються, і вона їм потрібна. Але красу природи цінять не всі, бо навіть складно собі уявити, як все продумано, і ніяка машина з цим не зрівняється.

16. syavych

syavych копач

Багато медичних досліджень перечитали перш ніж формулювати таку думку? Доказова медицина все більше схиляється до думки, що глисти організму потрібні. Інше питання, що не всі і в різній кількості...

17. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

чого не цінять, якраз дуже цінять і використовують в господарстві :) це якесь взагалі парадоксальне твердження, наука ж якраз і займається вивченням природи, як вона може її не цінити? :)
    мені взагалі здається, що любов до природи якраз відноситься до більш менш освоєної території типу садів, бо зовсім непрохідний ліс це не дуже презентабельне місце, ну тобто на мою думку більшість людей могли б виражати
    свою любов до природи в рамках сільського і лісового господарства, не знаю чи вони про це думали

Останнє редагування: 30 січ 2010
  18. Sopilkarka

Sopilkarka Active Member

Зміїний яд теж корисний у певній кількості, то що, хай кусають???

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

:off: Вибачайте)))

19. poetka

Якби Ви були медиком,ви б такого не говорили. Приміром гомеопотія є важливим доказом:) Раджу поцікавтесь,відкриєте для себе багато нового і про яди і про глисти,і т.д. і т.п.

Але ми відхилились зовсім далеко від теми:)

20. Sopilkarka

Sopilkarka Active Member

Я про те, що ми ж не можем контролювати розноження цих "милих тваринок", і забагато - погано.
    І зміїний яд використовують у медицині, але укус деяких змій - смертельний.Я це мала на увазі.От.

а де твій аватар? :)