Відповідь: Велич людини Та в тому ж вся справа,Василю!Нема ніякого виправдання гвалтівнику!Гвалтування - це повність втрата людиною подоби,даної їй Господом.Навіть з\к в таких випадках зразу оприділяють гвалтівника "на парашу". А війни?Людство споконвіків веде криваві війни,щоб задовольнити власну гординю,Мамону.Весь талант людського генія спрямований на вдосконалення зброї,створення нових її видів. Ні,на жаль,людина таки зробила свій вибір...
Відповідь: Велич людини не погоджуюсь, раніше доречі хлопи довго не гралися, розумієте...є в цьому виправдання, заре з тільки не потрібно гвалтувати нікого,бо це зарез не актуально... ЗІ : сам не гвалтував і іншим не раджу, 117 ст.
Відповідь: Велич людини Бачите, у них таки є логіка та справедливість, але не їхня, вироблена ними, а вже їм дана, приписана. Найкраще на прикладі мурашок зрозуміти: все те саме, по колу, без змін. У людей не по колу, а по спіралі. Піраміди. Василю, чесно, я вас не розумію, ні як українка, ні як полька, ні як росіянка. Вибачєйте.
Відповідь: Велич людини Що значить "не напрягає"?Якщо Ви про Homo Sapiens,то дозволю собі не погодитись.Напрягає,ще й як!Природу,Землю,собі подібних.
Відповідь: Велич людини якшо чесно вибачєйте але іншої фрази я від вас не очікував...Ліля дивно я старався в тому пості про гонор виразитись без парафраз, а ви мене так хаяли...
Відповідь: Велич людини Тобто ви здогадувалися, що я зроблю перевірку на елемент гордості? Щодо ґонору, то у нас він таки не має позитивного значення. Висловлювання "але ґонор!" має саме те значення, яке ви описали у російській мові.
Відповідь: Велич людини Я розумію, що Ви маєте на увазі. Не напрягає - це значить не навязує себе і свої ідеї комусь... . І так і не так... . Високодуховна людина взагалі без потреби нікуди не влазить і нікого нічого не заставляє робити. Сказано:" Не давайте святого псам і нерозсипайте перел перед свиньми, щоб вони не потоптали їх ногами своїми, і обернувшись, щоб не пошматували вас"-Єв. від Мт.6.7. Всі і все, що знаходиться біля такої людини відчувають приємний вплив Божої Благодаті, насолоду душевного спокою і безмежну взаємопритягаючу Любов. Навіть демони і ті агресію втрачають через зустрічний потік тепла, що розсіває холод... . Напрягається лише душа в доброму розумінні цього слова і тремтять нечисті, відчуваючи безпорадність... .
Відповідь: Велич людини ні не здогадувався, перевірять мене іноді але дуже тихо, того шо поважають мене, Ліля а ви мене поважаєте?
Відповідь: Велич людини Я завжди ставлюся до своїх співрозмовників з повагою, навіть якщо мені здається, що вони того не варті. Ніколи не дозволяю собі на щось інше, Василю.
Відповідь: Велич людини Це не версія Канигіна, а версія теософів – нібито людство пройшло через раси, чи то етапи своєї духовної еволюції. В даний час, за їхньою версією, майже всі люди належать до п”ятої раси. А теософи – це люди шостої раси. Новий світ, який настане в епоху new age, в наступаючу еру Водолія, приведе на землю шосту расу, що володітиме окультно-магічними здібностями. Олена Реріх пише: це з „Живої етики” Просто Канигін – швидше всього,послідовник нью ейдж
Відповідь: Велич людини Сложную тему подняли и неоднозначную. Бывает, что человек хороший во всех отношениях, но не велик, и след после себя не оставит в жизни никакого. А бывает, что по человеческим качествам "дрянь дрянью", но пользы другим принес немерянно, т.к. умел других заставить работать и направлять их усилия в правильное русло. Вот так вот... Великий человек и хороший человек - это, увы, не синонимы. Хоть иногда и обидно от этого...
Відповідь: Велич людини слова які виділив дуже багато про шо говорять про автора... Думаю Ліля на наступній вашій знимці я побачу у ваших очах те що ви мене правильно зрозуміли!
Відповідь: Велич людини Краще в мої очі не дивіться... А виділяти слова можна будь-де. Зрештою, я написала те, що хотіла сказати. І саме ТАК, як хотіла. Якщо ви побачили підтекст, значить, я постаралася його туди вкласти і зробити якомога більше видимим. Так що слова не стільки про автора говорять, скільки про задум. Ви УСЕ правильно зрозуміли. Попри все, я таки ставлюся до вас із повагою. Якби ні, перестала би відписувати.