не думаю. не тестовану на тваринах продукцію купую 1.5-2 роки. саме це стало першим кроком. просто така продукція більш доступна в Європі аніж в Україні. а шо окрім сої більше нічого їсти?
є певні культури, що ніколи не вживають м"ясо... для українців природно, так вони вважають, істи сало. цей продукт не має нічого особливо корисного і не має певного смаку. краще з"їсти кг помідорів.
А з часничком,та під горілочку?з чорним хлібчиком,з гірчицею,цибулькою...копчене,варене...ммм сало не може бути без смаку
В такому випадку мені немає Вам що сказати А помідори я люблю,особливо городні,з поля ...вересневі.Вони такі як зараз черрі.але налиті сонцем..солодкі і запашні.
от в обожнюваній більшістю Європі помідори на смак, як огірки, які на смак як все інше - соковита, гарна на вид вата.
А в Україні, типа, якісь інші помідори, соковиті й натуральні. Такі і на ринку зникли ще десять років тому.
в україні, якщо тобі не відомо, до сих пір існюють приватні поля, на яких їх можна і треба куплять. смачні. перевірено.
А ты не в лидле-альди покупай, а заплати подороже - и получишь помидоры вкуснячие, которые и в детстве своём не ел. Очередные "европейские" сказки народу толкаешь, добренький какой.)
та ну... спогадів з дитинства, щодо смаку їжі - не маю взагалі. я не займався покупкою продуктів, а харчувався тим, що готувала та купляла мати або вітчим. от і все. і неяка то не туфта. а то ти не знаєш де вирощують європейські овочі