вегетаріанство: за і проти

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Гелена, 1 сер 2008.

?

чи хотіли б ви бути вегетаріанцем?

1. так

26,3%
  2. ні

64,6%
  3. не знаю

9,1%
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Та ну,зате яке то жареме,печене тушене смачнюще!:)Шкода мені людей,які від цього відмовляються:sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. zet

zet Дуже важлива персона

до еды [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]после еды (это Рома)

• Подобається Подобається x 7
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

В мене курятинка трохи єнча....:scratch_one-s_head:
    А всьо решта так і є....:good:

• Подобається Подобається x 6
  4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Старий лакто вегетаріанін до того ж схильний до суровоїдства. Тяжко таким мати друзів - мені плотські страви смердять і сам їх запах гидота.Через це не не люблю весіль та ходити в гості. Коротше, виродок з роду людського .
    Особливих проблем по здоров'ю немає. Хвалять що виглядаю значно молодше однолітків.

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А мой папа любитель мясо поесть. Под Новый год моя жена по его просьбе для него сварила холодец. Вот сегодня сало ему привез. Ему 89 лет. Никто ему столько не дает

• Подобається Подобається x 11
  7. Summer

Summer Well-Known Member

смакота, захотілось м'яса! не можна на ніч про таку смакоту читати :nyam2:

• Подобається Подобається x 4
  8. V.P.

V.P. vegan power

веганство

собственно сабж: есть ли среди форумчан веганы или вегетарианцЫ?

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

З якою метою цікавитесь? Що сам думаєте про сабж? Почали тему - прапор в руки!

10. V.P.

V.P. vegan power

ну я веган.
    кагбы слышал о том, что на ЗУ их больше нежели на ВУ. решил поинтересоваться сколько человек набереться. может и обратить кого-то в "нашу религию" смогу;)

11. MARTINI

ну так починайте! в чому затримка? :)

12. V.P.

V.P. vegan power

ну, окей.
    поехали.
    собственно, мало кто знает, что не употребление в пищу мяса, а и всего (любой продукции), которую тестируют на животных.
    смотрим, да пишем мнения.
    http://rutube.ru/tracks/2531860.html?v=2ffb726a380f29170bf271a970674a75

13. MARTINI

перечитайте це речення. Ви розумієте про що воно? :crazy: Старайтеся акуратніше формулювати думки

14. V.P.

V.P. vegan power

с учетом того, что русский для меня не родной, как и украинский - все очень даже в порядке.

продолжая сабж
    список фирм, не тестирующих продукцию на животных

15. MARTINI

Тю... Я тут попкорном запасся, сиджу чекаю шоб мене в "правильну" віру навернули, а тут мені список "правильних" фірм :sad:

16. V.P.

V.P. vegan power

17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Чорд. Дійсно, погано це все.
    Шо дєлать?

18. DerianFox

DerianFox Well-Known Member

В мене є лише питання до веганів: чому ви думаєте, що іншим не на***ть на те, що ви їсте? Покажіть мені людину, яку цікавить те, що їсть інша. Це взагалі хоть комусь цікаво?

19. i BeLieve I Can FLY

i BeLieve I Can FLY миється в бані

ну чого, трапляються "воїнствєнні" м'ясоїди, котрі всіма силами намагаються навернути веганів до м"ясця. і навпаки - вегани, які з усіх сил намагаюится переконати, що "поїдання трупиків тварин" - це фуфуфу. так що тема доволі гостра. але, мені здається, вона якось більше мусолиться на Східній Україні все ж. чи я помиляюся?

20. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Завжди дивувалась людям, які носяться у реалі з плакатами "убивці!" та поливають фарбами хутра. Але в даному випадку користувач дійсно живе за своєю ціннісною системою, і не нав"язує, а розповідає.
    Особисто я не готова до чергового самообмеження, тому, DSA, навіть не шукаю інформацію, бо вразлива - все одно м"ясо їстиму, але ще й переживатиму з цього приводу.
    Якщо можна, в двох словах - у чому різниця між веганством та вегетаріанством?

а де твій аватар? :)