Старий лакто вегетаріанін до того ж схильний до суровоїдства. Тяжко таким мати друзів - мені плотські страви смердять і сам їх запах гидота.Через це не не люблю весіль та ходити в гості. Коротше, виродок з роду людського . Особливих проблем по здоров'ю немає. Хвалять що виглядаю значно молодше однолітків.
А мой папа любитель мясо поесть. Под Новый год моя жена по его просьбе для него сварила холодец. Вот сегодня сало ему привез. Ему 89 лет. Никто ему столько не дает
ну я веган. кагбы слышал о том, что на ЗУ их больше нежели на ВУ. решил поинтересоваться сколько человек набереться. может и обратить кого-то в "нашу религию" смогу
ну, окей. поехали. собственно, мало кто знает, что не употребление в пищу мяса, а и всего (любой продукции), которую тестируют на животных. смотрим, да пишем мнения. http://rutube.ru/tracks/2531860.html?v=2ffb726a380f29170bf271a970674a75
с учетом того, что русский для меня не родной, как и украинский - все очень даже в порядке. продолжая сабж список фирм, не тестирующих продукцию на животных
Тю... Я тут попкорном запасся, сиджу чекаю шоб мене в "правильну" віру навернули, а тут мені список "правильних" фірм
В мене є лише питання до веганів: чому ви думаєте, що іншим не на***ть на те, що ви їсте? Покажіть мені людину, яку цікавить те, що їсть інша. Це взагалі хоть комусь цікаво?
ну чого, трапляються "воїнствєнні" м'ясоїди, котрі всіма силами намагаються навернути веганів до м"ясця. і навпаки - вегани, які з усіх сил намагаюится переконати, що "поїдання трупиків тварин" - це фуфуфу. так що тема доволі гостра. але, мені здається, вона якось більше мусолиться на Східній Україні все ж. чи я помиляюся?
Завжди дивувалась людям, які носяться у реалі з плакатами "убивці!" та поливають фарбами хутра. Але в даному випадку користувач дійсно живе за своєю ціннісною системою, і не нав"язує, а розповідає. Особисто я не готова до чергового самообмеження, тому, DSA, навіть не шукаю інформацію, бо вразлива - все одно м"ясо їстиму, але ще й переживатиму з цього приводу. Якщо можна, в двох словах - у чому різниця між веганством та вегетаріанством?