Вот же ж любят люди бросаться из одной крайности в другую... Вредно как есть одну траву, так и питаться одним мясом. Все хорошо когда разумно сбалансировано, т.к. всеядные мы... Отож...
Ніколи ще не їла курятини.У мене відраза до курячого м"яса і до всіх пернатих. .ОО, так..свининка то вєщь
Наша сім"я свининки не вживає (ну вже хіба по великих святах),для мене свинка надто вже жирна.......А от говядинка,курочка,........а індик то вообше,якшо його на нічку в соєвому соусі з приправками замаренувати.........то вже потім "язик не відлипне"
Ну, загалом тред про вегетаріанців успішно перейшов на тему хто яке м"ясо любить і як воно сполучається з кавою Але щоб повернутись назад до теми, мушу зазначити, що я в житті бачила лише одного справжнього вегетаріанця. Наскільки я зрозуміла, до такого способу життя він дійшов через морально-етичні міркування - "не їсти вбите". При цьому, алкоголь, наприклад, він продовжує вживати (не пияк, мається на увазі, а за нагоди, в компанії). І на жаль, на добре то йому не йде. Бо закусуючи коньяк "травою", він дуже швидко п"яніє... Видовище не з приємних. Отож, якщо вже стаєш вегетаріанцем, то за одно треба приймати обітницю тверезості. ІМХО.
Кава - то понад вшисткім. О. А щодо вегетаріанства оповім таке... Якщо мнясо варене,то я вегетарянець. А,як смажене,то нє.
Цілком і повністю згодна..... А ше мяско можна закоптити......вийде шинка,то файно А мій муж привіз вчора з відрядження мадярський шпондерок,то просто фе-фе,наше ліпше.
Я вже в тому віці,що ні про яку дієту сі не думає... Як тойво... В высокогорном ауле мальчик подходит к старику и спрашивает: - Дедушка, вам сколько лет? - Сто пятдэсят восэм. - Ого! А вы пьете, курите? - Канэшна, а то так ваабще никагда нэ сдохну!!