Відповідь: вегетаріанство: за і проти Я например не противник вегетарианства, я просто люблю мясо... Мне вообще по...й кто и что есть, пусть хоть камни хавают и кричат, что нельзя есть картошку - ведь она живая. Пупер, я видел как ты ешь мясо, как мне тебя теперь называть? Крематорий? :D
Відповідь: вегетаріанство: за і проти я ще їм рибу і п'ю алкоголь... за "крєматорій" атвєтіш!.. і я по-трохи намагаюся зменшити споживання "цієї гидоти" (м'ясо).... пс. до речі ти ще й куриш, то тебе сміливо можна називати "попільничкою на цвинтарі"?...
Відповідь: вегетаріанство: за і проти :D Фабриканти! Переробили - скиньте у відведеному для цього місці. Не тра на форум приносити.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Абсолютно правильно ! В рослинних продуктах також є віт В. Я, до речі, майже вегетаріанець. Не люблю я м'ясо, а риби взагалі не переношу. Щоправда, десь раз на місяць м'ясця все ж хочеться. То ж я собі не відмовляю . А жити я не можу без фруктів. У будь яку пору року мушу з'їсти хоч пару фруктин :radist:.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти ну то певно вони ним не займаються, нє? ееее, а поясніть мені співвідношення інстинків і суспільного розподілу праці? бо я чесно кажучи не все розумію в вашому поясненні, то звучить так як би половина людей їла за всіх, а друга за всіх какала вибачте, за порівняння, але кращого я о пів на третю ночі не придумала...
Відповідь: вегетаріанство: за і проти вільний переклад каже, що поїдання нечистих тварин створює феномен кристалізації серця, блокує його, але скоріше на духовному рівні. думаю, можна тут провести аналогію з обрізанням іудеїв. Це Символ Завіту Бога зі своїм народом, проводиться на сьомий день народження хлопчика - свято в родині велике. а, проте, для чогось Бог створив нас (їх-чоловіків) такими, що нічого лишнього нема. кожен орган, частина органу виконує певну функцію. що спонукало жреців прийняти рішення обрізати крайню плоть, зрозуміти не важко - відсутність свіжої води, необхідної гігіїєни бла-бла-бла... чому на сьомий день - методом тисячь повторень зауважили, що краще гоїться (в американських роддомах хлопчикам це рблять усім "по замовчуванню" перед випискою на другий день, 7 днів породіль там ніхто не тримає в лікарні, таким чином, укр. сім"я мусить письмово написати відмову від тої процедури) отож, - ми про те, що те, що було добре для здоров"я людей, ввели в список обов"язкового. так і з харчуванням, мабуть. очевидно, та їжа тяжка для тої нації. ми - інша нація. крім того, інші кліматичні умови. ми звикли їсти багато злаків. й тому мене ця стаття вразила: "геополітика генномодифікованої їжі".
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Це неправда. Такого більше нема. Я народжувала трьох своїх дітей в Єврейському госпіталі і ніхто мені навіть не згадував про процедуру обрізання. Ніякої відмови мені не треба було писати.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти офф : дивно.. а в нас таке є. можливо, Вас лікар питав під час обстежувань, так, як вони питають про епідуральне обезболення. у вас - один хлопчик, в моєї приятельки - двоє (обидва українські, обидва - обрізані - але за згодою батьків (лікар пояснив переваги й переконав )) в тему: в багатьох американських будинках (коли не у всіх) є дві умивальниці на кухні на випадок того, що родина дотримується кашруту. адже однією з умов кошерного приготування їжі є те, що не можна готувати в одній страві молоко та м"ясо, як то: крілик в сметані, чи короп в сметані, чи борщ з когутом й ложка сметани в тарілці, чи вареники зі шкварками й сметаною, словом, українська їжа - варварська не кажучи, про кров"янку, чи вимочування печінки в молоці для позбавлення гіркоти. отож, посуд після м"ясної їжі миється окремо, сушиться окремо й стоїть окремо.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти цікава стаття... зараз людина може і всеядна, бо організм пристосувався до м'ясної їжі організм до всього може пристосуватися, але на це потрібен час я трохи читала інформацію про історію харчування людства і от всюди пишуть, що до генномодифікованої їжі людський організм ще неготовий та й до тієї їжї яку ми їмо останнє століття організм неготовий
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Та деякі займаються і всеодно нарікають що огидно. Так Ви ж самі говорили про огидність вбивання тварин. Деяким людям неогидно. І це є праця. І розподіл. Ніхто не буде вирощувати і вбивати корову у себе в квартирі. До чого тут інстинкти? Це фізіолоґічна потреба. Як і їжа. Або дихання. Хоч у деяких людей процес какання викликає огиду. Але всеодно какають.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Давайте не будемо сплітати споживання мяса і генномодифікованої їжі взагалі. Скоро на землі не залишиться ніодного клаптика землі на якому ростимуть правдиві чисті овочі/фрукти не заторкнені пестицидами чи генними змінами. Навіть овочі які ми споживаємо є генетично модифіковані. Думаю що людство ніколи не буде готове до такого харчування. А наш організм не готовий не лише тому що всі споживають мясо а тому що урбанізація, індустріалізація, вакцинація і решта трахамудії яка різко ввійшла в наше життя і спричинила зміни в навколишньому середовищі. Ну і відповідно і ми до цього страждаємо. mavka, цікаво де ви живете бо зараз навпаки всі виступають проти обрізання, і що це неправда що з ним хлопчики чистіші. Але он що ця процедура руйнує відчуття в акті яке б мав хлопець якщо б був необрізаний, плюс притуплення чутливості головки, і те що при статевому дозріванні можуть бути проблеми... але це ми будемо обговорювати не тут. Мені багато урологів говорили про те що не потрібно робити ніяких таких процедур, навіть уролог єврей висловлювався проти обрізання.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти офф : поблизу Великих Озер, 10 хв фрівеєм від шпиталю, що на четвертому місці в списку. Best Hospitals Honor Roll в тему: їсти треба мало, а можна все.
Вегетеріанство, захист тварин і т. п. Останнім часом часто можна зустріти пропаганду вегетеріанства не тому, що це корисно чи щось подібне, а тому, що це нібито захист тварин, бо вбивати тварин жорстоко. Особисто я з цим не погоджуюсь. Рослини і гриби - це теж живі істоти. Вже доведено, що коли рослину ріжуть, вона видає електромагнітні хвилі чи щось подібне, які ми не відчуваємо. Тобто рослина теж відчуває біль. Чому ж тоді вбивати рослини не жорстоко? Якщо вони не ворушаться, це не значить, що вони не живі істоти. Припустимо, що усі стали вегетеріанцями. Скільки доведеться вирубити лісів і перепахати луків, щоб засіяти поля? Скільки екосистем знищиться? Скільки черв'яків, кротів, мишей загине, коли будуть пахати землю? А як багато тварин гине від пестицидів - не тільки шкідників, а й звірів і птахів, які їдять комах? Хіба це не жорстоко? http://markovdenis.livejournal.com/29627.html
Я б не змогла бути вегетаріанкою. Все-таки людина - це хижак, нам необхідно їсти м'ясо, особливо молодому організму. Справа ще в кількості та регулярності вживання. М'ясо перетравлюється кілька днів, і у великій кількості воно може просто гнити у наших шлунках. З віком потрібно змешнувати кількість вживання м'яса, а також вживати його бажано у вареному чи печеному вигляді. Можливо, колись я б змогла відмовитися від м'яса, але зараз...бувало так, що не їм м'яса довго, обмежую себе, а потім в очах темніє. Краще їсти все, але в міру!
Без м"яса можу деякий час обходитись.Але наступає такий момент, що я без нього просто не можу.Аромат смаженого м"яса просто переслідує.а взагалі людина хижак і повинна нормально харчуватися продуктами закладеними генетичносамою природою.
я без мяса не можу - варене, парене, смажене, ммм смакота. а от без ковбаси спокійно обходжусь, думаю краще з'їсти кусок м'яса, ніж тої трутки ковбаси....