Відповідь: вегетаріанство: за і проти Вы просто не понимаете, есть мясо это аморально и не этически, ведь в библии не написано, что мы едим мясо... А вдруг интернет - тоже грех, что тогда? :D
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Йой, ні. Не думаю що хтось тут осуджує когось. Просто прихильники вегетаріанства намагаються довести, що споживання м"яса є протиприродно для людини (з етичної і фізіологічної точки зору). Але це все одно, що різні трактування Біблії. Прихильники м"ясоїдства можуть навести багато аргументів на користь м"яса. Вегетаріанство - це особиста справа кожної людини, аби це було на користь, так само як і м"ясоїдство
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Взагалі то людина (як біологічна істота ) відноситься до всеїдних. Про це свідчить будова зубів, особливості травного тракту. До речi, щодо вегетаріанства є багато наукових досліджень. Я недавно цікавилась тим питанням. Наприклад, досліджували стан здоров'я молодих Австралійок залежно від способу харчування. То вегетаріанки виявились здоровіші, але переважно, через те, що вели взагалі здоровий спосіб життя та не мали надмірної ваги. Тобто, того можна досягти і без вегетаранства. А ще є дослідження про те, що строгі вегетаріанці бльш схильні до депресії. Бо в тваринних продуктах міститься серотонін, нестача якого може зумовити депресію.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти споживання м"яса, чи споживання овочів в надмірній кількості не є корисним для нашого організму. В м"ясі знаходться певні поживні речовини яких не має в овочах чи фруктах. Не можна повність виключати з харчування ту чи іншу групу продуктів, вони не є взаємозамінні.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти наприклад жири тваринного походження,також важливі супутні жирам організми, які мають фосфор і витаміни. Людині на добу потрібно приблизно 75-110 гр. жирів, при чому близько 30гр. - жири тваринного походження. Для молодого організму потрібні білки молока і молочних продуктів. Людині також на добу потрібно 110гр. білка, при чому 30гр. повинні бути тваринного походження...
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Щодо серотоніну я трохи спрощено сказала вище. Насправді серотонін утворюється в організмі із амінокислоти триптофану (її дуже багато у рослдинних продуктах, особливо у бобових). Але це утворення відбудеться лише тоді, якщо будуть присутні віт групи В (які є, переважно, у тваринних продуктах). Але якщо вітВ нема, то накопичуються проміжні продукти перетворень і вони можуть впливати на стан н/с. Перш за все, на настрій. Тому раціон вегетаріанців має бути дуже ретельно зважений. Шановні прихильники вегетиріанства, чи приймаєте ви якісь вітаміни? Чи це обов'язково на вашу думку?
Відповідь: вегетаріанство: за і проти не чіпляюся за слова, але якщо є в реченні слово "переважно", то це говоре, що не тільки в тваринній їжі є такі елементи.... чи я вас неправильно зрозумів?.. як вже писала ліля романова, раціон українців є переважно вегетеріанський.... можна сказати: виважений сторіччями...
Відповідь: вегетаріанство: за і проти ви ще сало згадайте... засолене у бочках.... борщик на старому салі, шкварочки....
Відповідь: вегетаріанство: за і проти ммммммммммм.... ням- ням............. яка смачненька і в одночас важка на шлунок українська кухня. я багато подорожувала, але найбажаніша їжа, це були страви української кухні.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти <offtop> сало не важке для шлунка.. сало, яке з'являється у людей -- переважно через вуглеводні.... </offtop>
Відповідь: вегетаріанство: за і проти з цим я згідна, але сало як продукт важке для шлунка. нашому шлунку важко переварити даний продукт. проблема не у вуглеводах, а в кількості жиру який містить цей продукт. а те що з"являється у людей переважно від пасивного способу життя
Відповідь: вегетаріанство: за і проти чи можна вважати ваші слова, як ще один аргумент на користь вегетаріанства?....
Відповідь: вегетаріанство: за і проти особисто я вигетерінство не підтримую, але ЗА здоровий спосіб життя
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Ну, я не настолько ненавижу растения, чтоб стать вегетарианцем. Без мяса я далеко не заеду... Как говорится, вегетарианство - система взглядов на мясо, при которой есть мясо нельзя, а быть из мяса можно.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти гарний афоризм... я би назвав противників вегетаріанства невеликим заводом для переробки трупів, або цвинтарем домашніх тварин...
Відповідь: вегетаріанство: за і проти ...сказал Пупер, задумчиво выколупывая зубочисткой остатки шашлыка
Відповідь: вегетаріанство: за і проти А ми всі...ходячі фабрики. По переробці чого б не було в г...,е-е-е добрива.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти про токсичність цього "добрива" також зара почнемо говорити?...